HWSW Informatikai Kerekasztal: NFL, avagy amerikai foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NFL, avagy amerikai foci ami ide passzol ;) Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 15. 12:34

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 12:04

Sima meccs lesz, van róluk videofelvételük :Đ

:pokeas2:
Akkor röhögném szét magam, ha nyerne a Jets :D
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#482 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 16:49

Idézet: Gery80 - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 13:34

:pokeas2:
Akkor röhögném szét magam, ha nyerne a Jets :D

Akkor asszem sírni fogsz...hihetetlenül egyben van ez a New England sajnos. Brady megkapta azokat az elkapókat, akikkel hihetetlen dolgokra képesek. A futással lehet most gondjuk így, hogy alig maradt épkézláb futójuk, de tuti, hogy Belichick húz majd valami váratlant, amivel lealázzák az épp aktuális ellenfelet. Nem a szívem csücske az a csapat (és akkor még finom voltam s nőies), de valamit nagyon tudnak és ezt el kell ismerni. Az edzői gárda zseniális, a defense és az offense is elképesztően egyben van és mindezek tetején ott "ül" a liga egyik (ha nem a) legjobb irányítója.  Ez az év sajna az övék lesz, de remélem legalább nem sétagaloppban :)

Akkoris Go Colts :)
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#483 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 18:19

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 16:49

Ez az év sajna az övék lesz, de remélem legalább nem sétagaloppban :)

Hát van rá sanszuk az biztos, de azért Brady is ember, és megsérülhet. Kíváncsi lennék, hogy mire képes a Pats egy másik irányítóval. :)

#484 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 19:04

Idézet: Gery80 - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 19:19

Hát van rá sanszuk az biztos, de azért Brady is ember, és megsérülhet. Kíváncsi lennék, hogy mire képes a Pats egy másik irányítóval. :)

Favre is az, mégsem sérült meg :D
Konfig

#485 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 16:34

Megnéztem a hétfő esti meccset... Hát ez a Falcon nem az igazi. Valahogy az első negyed kivételével nem sokat mutattak támadásban. Az Óriások meg szerintem nem annyira jók mint ahogy a játék mutatta. Az irányítójuk cikisebb helyzetekben mintha hajlamos lenne hibázni. A végén ez még sokba kerülhet nekik.

Apropó, bizonyára az én tudatlanságom, de még mindig nem tudom mi történt a Sólymok régi szaladgálós irányítójával. Minden közvetítésen beszélnek róla, de én a legelsőről lemaradtam amikor a hírt közölték, így eszem a kefét, hogy mi a frász az a rendőrségi ügy ami miatt becsukták. Merthogy becsukták az ürgét ugye? ( Én legalábbis ezt hámoztam ki a sorok közül. )
Kár érte, mert sokat dobna a játékon.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#486 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 16:40

Idézet: browen - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 17:34

Megnéztem a hétfő esti meccset... Hát ez a Falcon nem az igazi. Valahogy az első negyed kivételével nem sokat mutattak támadásban. Az Óriások meg szerintem nem annyira jók mint ahogy a játék mutatta. Az irányítójuk cikisebb helyzetekben mintha hajlamos lenne hibázni. A végén ez még sokba kerülhet nekik.

Apropó, bizonyára az én tudatlanságom, de még mindig nem tudom mi történt a Sólymok régi szaladgálós irányítójával. Minden közvetítésen beszélnek róla, de én a legelsőről lemaradtam amikor a hírt közölték, így eszem a kefét, hogy mi a frász az a rendőrségi ügy ami miatt becsukták. Merthogy becsukták az ürgét ugye? ( Én legalábbis ezt hámoztam ki a sorok közül. )
Kár érte, mert sokat dobna a játékon.

Nem kár érte. Michael Vick (nevesítsünk, megérdemli az a féreg) a saját birtokán kínzott kutyákat, kutyaviadalokat tartott, és meg is ölt egy csomó szerencsétlen állatot. Remélem nem csak 1-2 éves ejnye-bejnyét kap. Állítólag a fűrész c filmbe illő kínzóeszközöket találtak a birtokán, szóval nem épp kispályás módon csinálták, megérdemli, amit kap majd.  :down:

A Falcons balszerencséje, hogy pár héttel előtte engedték el Schaubot, aki Vick mögött évek óta csak tartalék volt és ücsörgött a padon, pedig nagyon jó kis QB. Most meg szívnak Harringtonnal, mint a torkosborz. :Đ

Idézet

Az irányítójuk cikisebb helyzetekben mintha hajlamos lenne hibázni.

Eli Manning. Na igen, fejlődhet még egy "picit", mire utóléri a bátyust. :Đ

Szerkesztette: bálesz 2007. 10. 18. 16:55 -kor

Konfig

#487 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 17:16

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 16:40

Nem kár érte. Michael Vick (nevesítsünk, megérdemli az a féreg) a saját birtokán kínzott kutyákat, kutyaviadalokat tartott, és meg is ölt egy csomó szerencsétlen állatot. Remélem nem csak 1-2 éves ejnye-bejnyét kap. Állítólag a fűrész c filmbe illő kínzóeszközöket találtak a birtokán, szóval nem épp kispályás módon csinálták, megérdemli, amit kap majd.  :down:

A Falcons balszerencséje, hogy pár héttel előtte engedték el Schaubot, aki Vick mögött évek óta csak tartalék volt és ücsörgött a padon, pedig nagyon jó kis QB. Most meg szívnak Harringtonnal, mint a torkosborz. :Đ

Eli Manning. Na igen, fejlődhet még egy "picit", mire utóléri a bátyust. :Đ

Aham... Így már éthető, hogy nem ismételgetik folyton a történetet.  :(

Én akkor is sajnálom a dolgot, mert a múlt idényben egészen jó dolgokat művelt a pályán. Részemről kedvelem a Falcons-t. Az hogy a pályán kívül ilyet csinál, még nem jelenti azt, hogy rossz játékos lenne. Egyszerűen csak nem ember... Pusztán egy "lény" aki elég sokat tud az amerikai fociról, és számomra ezt be is bizonyította.
Valószínűleg azt sajnálom, hogy nem való a többi játékos közé. Kiderült róla, hogy nem tudott felülemelkedni magán, mert azt azért nem hiszem el, hogy csak úgy gondolt egyet, és elhatározta, hogy másnaptól kutyákat fog kínozni. Gyanítom a multjának köze lehet hozzá. Meg a régi haveroknak.
Nyilván a többi játékos sem szent, de azért ez tényleg erős egy kicsit. Ezzel együtt elég nehéz helyzetbe hozta a csapatát, akik nyilván erősen számíthattak rá, ha elengedték a másik irányítójukat.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#488 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 18:40

Idézet: browen - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 18:16

Én akkor is sajnálom a dolgot, mert a múlt idényben egészen jó dolgokat művelt a pályán. Részemről kedvelem a Falcons-t. Az hogy a pályán kívül ilyet csinál, még nem jelenti azt, hogy rossz játékos lenne.

Én nem mondtam, hogy rossz játékos, még ha nekem néha túl öncélú is volt a játéka. De mint ember, egy egészen elképesztően hatalmas nulla, ez bebizonyosodott. Nincs helye a ligában. Hiába kedvencem Manning és Ray Lewis, ha bármelyikükről kiderülne hasonló, ugyanígy gondolkodnék.
Hidd el, az Atlanta szárnyalna Schaubbal, balszerencséjükre elengedték. Sosem értettem, hogy egy olyan kaliberű játékos miért koptatja a kispadot, holott a liga nagy részében kezdő QB lehetne.
Konfig

#489 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:38

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 19:40

Hidd el, az Atlanta szárnyalna Schaubbal, balszerencséjükre elengedték. Sosem értettem, hogy egy olyan kaliberű játékos miért koptatja a kispadot, holott a liga nagy részében kezdő QB lehetne.

Ezt azért nem mondanám. Az Atlanta Vick-re volt kihegyezve, az ő meccsenkénti közel 100yardos futásaira. Egy Schaub ezt ki van csukva hogy megcsinálná. Ilyen ótvar fal mögött meg pláne nem.
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#490 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:42

Idézet: Csiresz - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 20:38

Ezt azért nem mondanám. Az Atlanta Vick-re volt kihegyezve, az ő meccsenkénti közel 100yardos futásaira. Egy Schaub ezt ki van csukva hogy megcsinálná. Ilyen ótvar fal mögött meg pláne nem.

Egy QB nem is arra van, hogy 100+ yardokat rohangáljon. Schaubbal nyilván át kellett volna alakítani a csapat játékát, de sokkal hasznosabbnak tartom az ilyen irányítót, mint a Vick-félét.
Konfig

#491 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 19:58

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 20:42

Egy QB nem is arra van, hogy 100+ yardokat rohangáljon. Schaubbal nyilván át kellett volna alakítani a csapat játékát, de sokkal hasznosabbnak tartom az ilyen irányítót, mint a Vick-félét.

Sajnos, vagy nem sajnos... ez az Atlantánál így működött.
Talán tavaly, vagy tavalyelőtt megpróbálta Jim Mora ráerőltetni Vickre, hogy ne fuss hanem dobj, mint a többi irányító. Meg lehet nézni mi lett az eredménye, IC-k tömkelege, zakók sorozata. Aztán rájöttek hogy ez annyira nem nyerő ötlet, és visszaálltak a régi hadrendre. Egész szezonkezdetig az Atlanta arra készült, hogy Vick a fix kezdő, és futkosni fog a tojással, mint a mérgezett egér.
A többi már ismert...

Én nem azt mondom hogy Harrington egy istenadta tehetség, de az Atlantánál jelenleg nem ez a legfőbb gond, mivel 1000 sebből vérzik. Gyakorlatilag Vick neve egybeforrt a Falcons-szal. Ehhez idő kell, hogy megemésszék hogy volt Vick nincs Vick. Jövőre drafton jó helyről elkezdhetik a csapatépítést.

Egyébként most Harrington helyett Leftwich fog kezdeni. Jobb irányító mint Joey, de sztem a New Orleans így is szét fogja őket kapni mint foxi a lábtörlőt. ((A tévedés jogát fenntartom :Đ ))
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#492 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 20:40

Most kéne játszaniuk a Carolinával, mert azok meg leigazolták a 87 éves Testaverde-t  :Đ

Amúgy a Saints is elég trágya idén valamiért :( A Rams meg egyenesen katasztrófa...
Konfig

#493 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 23:10

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 21:40

Most kéne játszaniuk a Carolinával, mert azok meg leigazolták a 87 éves Testaverde-t  :Đ

Amúgy a Saints is elég trágya idén valamiért :( A Rams meg egyenesen katasztrófa...

és vinny mekkorát jáccot cards ellen :) rutin meg az évek :D
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#494 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 02:17

Hahó!

Nézi valaki most a meccset?
A Colts (eddigi) első touchdown-ja bent volt?
Csak koca néző vagyok, és nem tudom a szabályt, mi számít touchdown-nak?

köszi

#495 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 08:23

Idézet: Bujdy - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 2:17

Hahó!

köszi

Az elejét nem láttam. Majd ma megnézem magyar kommentárral.

Én annyit tudok, hogy a labdának érintenie kell a célzóna által határolt területet, úgy hogy a földet nem kell érintenie. Persze közben fognia kell a támadó játékosnak, nem elég átdobni a terület felett.

Másképpen: A célzóna területét képzeletben fölfelé meghosszabbítják így kapnak egy égig érő hasábot. Na ezt a hasábot kell érintenie a labdának, miközben fogják, és a támadó még nem lépett ki, nem tette le a lábát a játéktéren kívül. Ha levegőben van ő is az még érvényes.

A fentiek arra  vonatkoznak mikor a játékos birtokolja a labdát már a célzóna előttt. Ha elkapás akkor a támadó játékosnak birtokba kell vennie a labdát, és ezzel együtt, vagy ez után mindkét lábával érintenie kell a célzónát, és a lába nem lóghat ki a területből. A birtokba vételt a bírók ítélik meg.

Ha rosszul mondtam légyszíves javítsatok ki, de valami ilyesmi rémlik.

Igaz mintha lett volna régebben egy eset mikor megadtak egy TD-t, mert a labdát vivő játkos ujja vége belógott egy pillanatra a célzóna fölé...  :think:

Nem a régi a memóriám, valahová elkevertem a cavintont... ;)

#496 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 14:45

Idézet: Bujdy - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 3:17

Hahó!

köszi

Az volt ;) Mármint TD :D

Szerk: egy kérésem lehet? a MNF-ról szerintem a magyar nyelvű ismétlésig ne essen szó, mert nem mindenki tudja reggelig nézni az eredetit...

Szerkesztette: bálesz 2007. 10. 23. 14:47 -kor

Konfig

#497 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 16:14

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 14:45

Szerk: egy kérésem lehet? a MNF-ról szerintem a magyar nyelvű ismétlésig ne essen szó, mert nem mindenki tudja reggelig nézni az eredetit...

Persze, bocsi, csak neztem eloben es felvetodott...

Mikor van a magyar ismetles egyebkent?

#498 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 18:54

Asszem most lesz fél kilenckor.

#499 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 20:36

A Sajtfejűek meccsén hihetetlen rövid volt a hosszabbítás. Óriási volt.
Még mindig nem tértem magamhoz.  :respect:  :respect2:

#500 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 20:39

És igeeeeeeeeeeeeeeeen!
Nyert a csapatom, életemben először egy kicsit sirdolgáltam örömömben :)
Szép volt Brett Apó(és a többieket se felejtsük el, természetesen:) )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :respect: :respect: :respect:

Szerkesztette: Gery80 2007. 10. 30. 20:40 -kor

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »