HWSW Informatikai Kerekasztal: NFL, avagy amerikai foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NFL, avagy amerikai foci ami ide passzol ;) Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 23. 09:38

Idézet: bálesz - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 11:35

Az a baj, hogy szerintem hiába drukkolunk nekik, a Pats mégegyszer nem fog ilyen botrányosan szarul játszani :(

Hát nézd én azért sem adtam volna egy rozsdás húszfillérest, hogy a Chargers megveri az Indy-t...
Bármi lehet, de persze a Pats-nek jóval nagyobb az esélye.

Az más kérdés hogy nem tudok nekik szurkolni, ezért akkor már inkább a Giants :) Pedig az sem a szívem csücske, de el kell ismerni hogy nagyon jó a formaidőzítésük. Plusz utolsó alapszakasz meccsen is éppenhogy nyert a Pats ellenük, nem lefutott meccs még az :)

Szerkesztette: Csiresz 2008. 01. 23. 09:39 -kor

"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#602 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 09:44

Idézet: Csiresz - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 10:38

Hát nézd én azért sem adtam volna egy rozsdás húszfillérest, hogy a Chargers megveri az Indy-t...
Bármi lehet, de persze a Pats-nek jóval nagyobb az esélye.

Az más kérdés hogy nem tudok nekik szurkolni, ezért akkor már inkább a Giants :) Pedig az sem a szívem csücske, de el kell ismerni hogy nagyon jó a formaidőzítésük. Plusz utolsó alapszakasz meccsen is éppenhogy nyert a Pats ellenük, nem lefutott meccs még az :)

Jaj, dehogynem. A San Diego nagy mumusa a Coltsnak sajnos, a Chargers ellen valahogy sosem megy...én számítottam rá, be is jött :(
Az mondjuk más kérdés, hogy a vasárnapi New Englandet egy jó Colts vagy Steelers szerintem elkaphatta volna. Csakhát el kellett volna jutni idáig, ami meg nem sikerült :(

A Pats talán futással verhető lenne, de azt meg nem engedik mostanában (olyanok, mint a Colts a tavalyi PO-ban. Szar rush def., de valahogy most nagyon összeszedték magukat). Kis Manningen nagyon sok múlik majd.
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#603 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 10:08

Idézet: bálesz - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 9:44

A Pats talán futással verhető lenne, de azt meg nem engedik mostanában (olyanok, mint a Colts a tavalyi PO-ban. Szar rush def., de valahogy most nagyon összeszedték magukat). Kis Manningen nagyon sok múlik majd.

De a kis Manning nem is játszik rosszul az alapszakasz utolsó meccse óta... ;)

#604 Felhasználó inaktív   Connect 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 06:22

http://www.nfl.com/superbowl

#605 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 02. 04. 00:13

Apa, kezdődik!!!  :taps:  :banana:  :cool:
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#606 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 04:37

Egy szenzációs szezon szenzációs befejezése volt ez a meccs. Azt hiszem, hogy a Giants játékosai ma igazi óriásokká váltak. Fantasztikusan játszottak, Brady egész szezonban nem feküdt ennyit, mint ma. Manning is kilépett a tesó árnyékából, az a kibújása pedig örökké emlékezetes marad (az elkapás nem kevésbé, én ilyet még nem láttam :eek: ) :respect:
Abszolút, teljesen megérdemelten lett bajnok a NY, persze fordított eredmény esetén ez a New England-re is igaz lenne. De a Giants nyert :) (buktam 10 dolcsit, mert megtettem a Pats győzelmét, de valahogy nem tud érdekelni :Đ )
Konfig

#607 Felhasználó inaktív   Connect 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 04:45

New york  nyert, ups for the New England  :D

#608 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 13:34

Lehet csináltatok egy "Almost Undefeated" pólót magamnak :Đ  :Đ

Grat NY, az utolsó drive az nagyon durva volt! :respect:
Tyree amit leszedett, meg Eli ahogy kibújt :eek:

Lám ismét beigazolódott hogy a D nyeri a bajnokságot.
Szanaszét szedték a Pats O-linet, pedig eddig szépen állták a sarat.

Szerkesztette: Csiresz 2008. 02. 04. 13:40 -kor

"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#609 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 21:41

Én is a Patriots győzelmét vártam (kár, hogy nem jött össze a hibátlan szezon), de a Giants valahogy jobban hajtott érte. Micsoda végjáték!  :eek:  :up:  :respect: :taps:

A Pro Bowl mikor lesz, 11-én hajnalban?
szerk.: úgy látom igen és affene Polamalu nem játszik térdsérülés miatt.  :(

Szerkesztette: boyscout 2008. 02. 04. 21:51 -kor

impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#610 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 05. 21:22

Favre apó  :respect: :(

pedig még1 évig elnéztem volna az öreg nagyszerű játékát, annak ellenére, h nem szerettem  :Đ
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#611 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 12:27

nah végre megkezdödött... jeeeee  :up:  :respect:  :)
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#612 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 13:17

Idézet: Divat - Dátum: 2008. aug. 4., hétfő - 12:27

nah végre megkezdödött... jeeeee  :up:  :respect:  :)

Hol? Mi?

Te jó ég csak nem maradtam le valamiről?  :omg:
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#613 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 16:15

HoF game( colts-redskins)

#614 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 17:59

Idézet: Divat - Dátum: 2008. márc. 5., szerda - 22:22

Favre apó  :respect: :(

pedig még1 évig elnéztem volna az öreg nagyszerű játékát, annak ellenére, h nem szerettem  :Đ

Nézheted is még,  :Đ

#615 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 19:01

Idézet: Csiresz - Dátum: 2008. aug. 4., hétfő - 17:59

Nézheted is még,  :Đ

tom :p de sztem idén már nem fog neki menni a játék...legalábbis a vikes ellen biztosan :Đ

#616 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 13:33

Idézet

Tizenhat év után hagyta el a Green Bay Packerst Brett Favre
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Green Bay Packers elcserélte a csapatot tizenhat idényen át szolgáló Brett Favre-ot a New York Jetsszel. A sajtfejűek egy feltételes negyedik körös draftjogot kaptak az irányítóért.

Egy irányító a Green Bay Packers együttesétől a New York Jetshez igazolt. Nem feltétlenül lenne eget, no meg persze világot megrengető hír, de ez a quarterback nem más, mint a legendás 4-es, Brett Favre.
A Green Bay és Brett Favre útjai tehát különválnak – 16 év után.
Szerdára két csapatra – a Tampa Bay Buccaneersre és a New York Jetsre – szűkült a lehetséges kérők sora, csütörtök reggelre azonban hivatalossá vált: a Jets lesz Favre következő állomáshelye.
A New York-i csapat egy 2009-es, negyedik körös draftjogot adott a legendás irányítóért cserébe, de Favre szereplésétől függően ez a draftjog átváltozhat akár még első körössé is.
A Packers egyvalamit nem akart: hogy a QB az esetleges továbbcserélések következtében valahogy az ősi rivális Minnesota Vikingsnél kössön ki. Ez esetben ugyanis a Jetsnek három első körös draftjogot kellene átadnia a Green Baynek.
Favre néhány hónappal korábban hihetetlen statisztikák rekordereként vonult vissza (azóta kiderült, nem végleg). Az NFL történetében ő dobta a legtöbb touchdownt érő átadást (442), ő passzolta a legtöbb yardot (61 655), a legtöbbször volt megszakítás nélkül kezdőjátékos (275 mérkőzés), és neki volt a legtöbb passzkísérlete (8758). Háromszor választották meg az alapszakasz legértékesebb játékosának ( 1995, 1996, 1997), a Pro Bowlon kilencszer szerepelhetett.
1997. január 26-án pedig a XXXI. Super Bowlt az ő irányítása alatt nyerte meg a Packers a New England Patriots ellen (35–21).

Szeretem a Jetset, de szerintem is a Green Bayből kellett volna visszavonulnia. Bár valószínű még így is több hasznára lesz a csapatnak, mint Pennington, aki egy gyenge szellőtől megsérül.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#617 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 14:59

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 14:33

Szeretem a Jetset, de szerintem is a Green Bayből kellett volna visszavonulnia. Bár valószínű még így is több hasznára lesz a csapatnak, mint Pennington, aki egy gyenge szellőtől megsérül.

Szerintem ez nem jó így...

Neki a Green Bayből kellett volna visszavonlni, és ha most azt mondták Green Bayben, hogy már nem kell még egy szezonra, akkor sem kellett volna erőltetnie... Remélem, hogy fantasztikus szezonja lesz, de akkor is megszűnik a Green Bay ikonjának lenni. Én sajnálom!

#618 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 15:34

Idézet: Bujdy - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 15:59

Szerintem ez nem jó így...

Neki a Green Bayből kellett volna visszavonlni, és ha most azt mondták Green Bayben, hogy már nem kell még egy szezonra, akkor sem kellett volna erőltetnie... Remélem, hogy fantasztikus szezonja lesz, de akkor is megszűnik a Green Bay ikonjának lenni. Én sajnálom!

Ez tény. De ő úgy érzi, hogy még van benne egy jó szezon és szeret játszani. Innen is lehet nézni a dolgot. Otthon ülni ráér később is, de játszani már nem sokáig. Én drukkolni fogok neki, hogy minél nagyobbat alakítson a Jetsben :)
Konfig

#619 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 13:07

Idézet: bálesz - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 15:34

Ez tény. De ő úgy érzi, hogy még van benne egy jó szezon és szeret játszani. Innen is lehet nézni a dolgot. Otthon ülni ráér később is, de játszani már nem sokáig. Én drukkolni fogok neki, hogy minél nagyobbat alakítson a Jetsben :)

yobban örültem volna, ha vikingsbe jön, de hát sajtfejűek nem engedtek csoportriválishoz...sztem idén már nem fog villogni az öreg  :rolleyes:

#620 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 11. 20:51

Huh de fura nem sajtsisakban látni az öreget :)

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.