HWSW Informatikai Kerekasztal: NFL, avagy amerikai foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NFL, avagy amerikai foci ami ide passzol ;) Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 22. 10:11

Horror volt a Jets meccse (megint), míg szintén horror lehetett volna a Pats-drukkereknek az esti (megint). Sajna az nem jött be, de nem semmi, amit Manning vezetésével megint előadott a csapat a negyedik negyedben. Agyonverve, 10 perccel a vége előtt egyszer csak bekattant valami és elindult a comeback. Sajna a végén PM rossz célpont mellett döntött (White tök üresen volt az orra előtt), így a csoda elmaradt, de ettől függetlenül hatalmas meccs volt.
A meccs előtt aláírtam volna a 3 pontos zakót a Gillette-ben, ennyi sérülttel nem lehettek nagy reményeim, de mégis majdnem összejött.

Viszont jó látni, hogy idén hatványozottan igaz az, hogy bárki megverhet bárkit. Nincs kiemelkedően jó és nincs kimondottan rossz csapat sem. Jó kis szezon, ne legyen vége :D

Szerkesztette: bálesz 2010. 11. 22. 10:12 -kor

"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#902 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 26. 15:54

Ennyivel nyerni. Ez nem is igazi Jets meccs volt :)

Nem rossz Brad Smith kickoff return TD-je félúton elhagyott cipővel :)
Azért az utolsó 5 meccsből a 3 idegenbeli (Pats, Steelers, Bears) nem lesz egyszerű.
Bár idén a Jets mindkét vereségét otthon szenvedte el.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#903 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 13. 10:42

Nem semmi végjátékok voltak a hétvégén :)

A Colts behúzta a Titans-meccset, de majdnem sikerült eltöketlenkedni +21-ről... A Jetsben benne maradt a Patstől kapott pofon, így hazai zakó, pedig volt lehetőségük győztes drive-ot vezetni. De ennyi droppal esélytelen. Sanchezt továbbra sem tartom jó irányítónak (jóindulattal is erős közepes), pedig maga a csapat nem lenne rossz.
A Jaguars-Raiders se volt semmi. 2 perccel a vége előtt egyenlített az Oakland, de a félpályán túlra visszafutás után egy futójátékkal meglett a JAX TD-je. Így viszont másfél perce volt még a Raidersnek is támadni. Nem volt semmi annak ellenére, hogy nem sikerült nekik. Sajna, mert a Coltsnak jól jött volna a jaguárok veresége.

De a legdurvább a Washington-Tampa volt. Az utolsó 3 percben úgy ment át a Redskins a Bucs védelmén, mint forró kés a vajon, de az end zone előtt megakadtak. 4. kísérletre se sikerült bevinniük, erre a bírók jelezték, hogy most jön a negyedik... Nem is értettem, hogy ez mi volt. Lehet, hogy a tv tévedett és az elején volt egy 1st down, amit nem írtak annak, nem tudom, ők is belezavarodtak :D Így 5-re (4.?) megcsinálták a TD-t, feljöttek egy pontra, de az extra pontnál szar volt a hátrapassz, a holder elejtette a labdát, így kikapott a Skins. Hatalmas jelenet volt :)

A Pats újabb erődemonstrációt tartott, ezt a rövid passzos játékukat nem tudom, hogy lehetne levédekezni...legyalulnak vele mindenkit.

Szerkesztette: bálesz 2010. 12. 13. 10:47 -kor

Konfig

#904 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 13. 14:30

Jets meccsen elaludtam a 3. negyedben. De amit láttam az szörnyű volt.
Volt esélyük már az elején is TD-t elérni, mikor Santonio H. az endzone-ban ejtette el a labdát, pedig közelében nem volt senki. Igaz nem gyengén esett az eső.

#905 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 20. 10:57

Nagyon kellett ez a győzelem.
Ezt kellene játszani, ahogy Ricsiék is mondták. Ilyen rövid passzokat azért meg tud Sanchez is csinálni.
Majd a Super Bowlon úgyis lesz egy győztes hosszú passza Santonionak. :)

A Giants-Eagles meccsen elég szar utolsó negyed volt. :)

#906 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 21. 21:44

Üzenet megtekintéseIdézet: bálesz - Dátum: 2010. 12. 13. 10:42

A Pats újabb erődemonstrációt tartott, ezt a rövid passzos játékukat nem tudom, hogy lehetne levédekezni...legyalulnak vele mindenkit.

Nem szeretem a Patset, de el kell ismerni, iszonyat eredményesek. Az egyetlen gondom vele az, hogy nem szép... :(

#907 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 10:05

Vége az alapszakasznak.

A két főcsoport legjobbja (a New England és a Pittsburgh, illetve az Atlanta és a Chicago) erőnyerő az első körben

A Wild Card playoffs párosítása

AFC: Indianapolis–New York Jets, Kansas City–Baltimore.

NFC: Seattle–New Orleans, Philadelphia–Green Bay.

Jó kis rájátszás lesz. Először a Colts, majd a Pats, Azután az AFC döntő a Steelers-szel. A Superbowlon pedig legyen mondjuk az Eagles.
Ha így nyerne a Jets szerintem megérdemelné (ha máshogy akkor is :) )

#908 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 11:54

Tegnap 3 meccset néztem zsinórban. Így a közvetítésben elhangzott amerikai mondás alapján hivatalosan is halottá nyilváníthatnak :D

Colts-Jets :) Bálesz-DzsiAr :D

Szancsó agyon lesz terrorizálva, Mathis és Freeney megeszik reggelire, legalábbis remélem.
A Colts secondary-je szar, nem szabad dobálni hagyni a mehikóit.
A rush D# kezd összeállni, tegnap CJ2k nem nagyon fickándozott :)
Ha az idegesítő dropok elmaradnak, akkor meglehet a W, ha folytatódik a töketlenkedés (eddig majd' minden meccsre jutott belőle szépen), akkor viszont egy meccs az idei PO. Megjegyzem, ennyi (meghatározó) sérülttel még ennyit sem ért volna el a csapatok nagyrésze :)
Konfig

#909 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 12:47

Én még a Jets meccsét se néztem végig, olyan unalmas volt.
Cseresor játszott, az első csapat egy része (Tomlinson, Green, Revis, Cromartie) nem is volt nevezve.
Sanchez az első playben játszott. FG lett a vége 12 db futás 0 passz :) A meccs végére 50 futás, 15 passz a Jetsnél.
Santonio alig játszott, egyet passzoltak felé TD :) Edwards kicsit többet, de szintén egy elkapás 1 TD.
Az újonc futó MCKnight eddig játszott 2 meccsen, volt összesen 7 futása, most 32 db 158 Yarddal.

#910 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 12:06

Na, nekem ez jó playoff lesz, csak félek, hogy hamar esnek ki olyan csapatok, akiket kedvelek/szeretek...

Most pl. a wild card körben:
Indianapolis–New York Jets: Indit szeretem Peyton Manning miatt, a Jets szimpatikus, az ő SB győzelmüknek is tudnék örülni,
Kansas City–Baltimore: A Baltimore sokszor bukik el az ajtó előtt, nem tudnak bemenni, drukkolok nekik. Ugyanakkor a KC-re is ráférne egy győztes play off meccs ennyi idő után,
Seattle–New Orleans: A Seahawksnak csak azért drukkolok, mert mekkora show lenne, ha 7-9-es alapszakasz után mennének egy kört, ráadásul a tavaly nem teljesen korrekt körülmények között megnyert főcsoportdöntő óta annyira nem szívlelem a szenteket,
Philadelphia–Green Bay: Az ominózus Green Bay - NY Giants meccs óta a Lembeau Field nekem ikonikus hely lett, hajrá Green Bay! Csakhogy egy hatalmas visszatérő, a fantasztikusan játszó Wick ellen. Drukkolok mind a kettő csapatnak, hátha egyik sem esik ki... :omg: :D

Szóval esélyes, hogy a hétvégén 4 olyan csapat búcsúzik, akik nekem szimpatikusan, vigasztal, hogy marad még 7! (és ha a Pats is kiesne valamikor, akkor én már csak egy kávét kérek... :])

Várom már a szombat éjjelt, ez lesz az utolsó ilyen NFL játéknap, vasárnap új időszámítás kezdődik. Asszony jön haza a kislányunkkal a kórházból (már több, mint két napos! :wub:). Azért lehet, hogy apa karján még fog látni ezt-azt az idei play off-ból. Vagy legalábbis hallani, érezni! ;)

#911 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 17:22

Gratulálok a picihez! :) :kocc:

Az én tippjeim a Wild Card-körre:

Seattle - New Orleans

Itt nem sok kérdőjelet érzek, a Saints minden szempontból jobb csapat.
A Seattle egyetlen esélye a hazai pálya, de véleményem szerint ez is kevés lesz. Ráadásul nincs normális irányítójuk sem. Sima vendéggyőzelmet várok.

Indianapolis - NY Jets

Na ez már keményebb. Ha mindenki egészséges lenne a két csapatban, akkor nem lenne kérdés a Colts-győzelem, azonban idén olyan méretű sérüléshollám söpört végig az Indyn, hogy az hihetetlen. Clark, Gonzo, Collie -> IR, 3 stabil célpont PM számára. Ráadásul a védelem is tele van sérülttel (és Sanders is stabil IR-lakó évek óta).
Ha a futás elleni védekezés az elmúlt meccsekhez hasonlóan működik, akkor meglehet, mert Sanchez nem nyeri meg a meccset a Jetsnek, az tuti. Ja és nem ártana nem benyelni visszahordott TD-t :)
Nehéz, kiszenvedett Colts-siker lesz. (Remélem :D )

Kansas City - Baltimore

E.A. Poe Hollói a másik kedvenceim, így itt sem kérdés, hogy kinek szorítok :)
A Ravens jobb csapat, bár a Chiefs idei teljesítménye megsüvegelendő. A tavalyi 5-11 (ha jól emlékszem) után egy ilyen szezont lenyomni...kalapemelés :)
Ez sem menti meg őket véleményem szerint, a Baltimore sikerrel fog távozni, hogy utána megismételhesse a tavalyi Pats-verést :]
Bár Flacco nem elit QB, de idén olyan célpontokat kapott, akik a szarabb passzokat is összeszedik, a futás pedig nagyon megy. Ha nem is lesz az elsőtől az utolsó percig sima meccs, de a Ravens megy tovább.

Philadelphia - Green Bay

Na ez viszont kemény lesz, nagyon várom a meccset :) A philly otthon bárki ellen esélyes, a Green Bay pedig egy baromi jó csapat. Itt nem nagyon folynék bele találgatásokba, itt aztán bármi lehet.
Amit én szeretnék: Packers győzelem. :)

Szerkesztette: bálesz 2011. 01. 08. 17:23 -kor

Konfig

#912 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 03:35

Üzenet megtekintéseIdézet: bálesz - Dátum: 2011. 01. 08. 17:22

Seattle - New Orleans

Itt nem sok kérdőjelet érzek, a Saints minden szempontból jobb csapat.
A Seattle egyetlen esélye a hazai pálya, de véleményem szerint ez is kevés lesz. Ráadásul nincs normális irányítójuk sem. Sima vendéggyőzelmet várok.

Aha, majdnem... :D Egyetlen dolgot nem vettem figyelembe: és ez Hasselback.
Ad1 a szezonban szar volt, ad2 abban sem voltam biztos, hogy játszik a sérülése után. Játszott :D
De hát ez a Play-Off :)
Konfig

#913 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 05:04

Szerencsére a 2. tipp sem jött be. :)

#914 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 05:19

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2011. 01. 09. 05:04

Szerencsére a 2. tipp sem jött be. :)

Folk kapja be...

Amúgy 2 feltételét írtam a Colts győzelmének, egyik sem teljesült.

A futás elleni védekezés megint az idény eleji formát mutatta és pont a legrosszabbkor sikerült benyelni egy nagy visszahordást, 1 perccel a vége előtt...

Ettől függetlenül természetesen gratula.
Konfig

#915 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 10:31

Nagyon jó volt még az utolsó elkapás, amivel közelebb jött a Jets. Folknak minél közelebb kell hozni a labdát.
Bár először én is úgy néztem kihagyja. Az alapszakaszban hagyott ki 25 yardról is.

#916 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2011. 01. 09. 10:31

Nagyon jó volt még az utolsó elkapás, amivel közelebb jött a Jets. Folknak minél közelebb kell hozni a labdát.
Bár először én is úgy néztem kihagyja. Az alapszakaszban hagyott ki 25 yardról is.

És az az elkapás nincs, ha ez a fasz Caldwell nem kér időt fél perccel a vége előtt...idióta bamba fasz, csak a PO ment el rajta. A Jets egy futást tervezett már csak és Folk rúghatott volna egy 50-es FG-t. (ugye nem kell mondanom, hogy az hány %?) Erre ez a barom időt kér, a Jetsnek van ideje gondolkodni->passz->Win.

Caldwell, a jó k......
Konfig

#917 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 12:27

Úgy látszik csak Seattleben számít a hazai pálya, máshol a vendégek nyertek.
A következő meccs a Pats ellen k..va nehéz lesz. Durván javulni kell, hogy legyen esély. Azután már a Steelers/Ravens laza levezetés :)

#918 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2011. 01. 10. 12:27

Úgy látszik csak Seattleben számít a hazai pálya, máshol a vendégek nyertek.
A következő meccs a Pats ellen k..va nehéz lesz. Durván javulni kell, hogy legyen esély. Azután már a Steelers/Ravens laza levezetés :)

Remélem az AFC-ben a hétvégén is csak vendégsiker születik :)
Konfig

#919 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 17. 01:56

Így melegében. Ez magabiztosabb volt, mint vártam.

Fasz Ricsiék legalább azt a közhelyet puffogtatták volna, hogy mindenki annyit játszik amennyit hagyják.
Csak azt mondogatták, hogy a Pats nem úgy játszott, mit szokott, szegény Bradyt megfogta az INT az elején.

#920 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 19. 10:29

Hatalmas gratula a Jetsnek, ilyen jól még nem láttam őket játszani. Látszik, hogy a meccs előtti héten a szakmai stáb nem a tökét vakarta, hanem kőkeményen felkészültek a Pats minden mozdulatára. A D# szenzációs volt, Sancho pedig meglepett a 3 TD-vel és a minimális rossz passzal.
Le a kalappal, most már tessenek a vasast is lezúzni, mert Jets-Packers döntőt szeretnék :)
Konfig

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47