Szerver hosting avagy magyarország hosting világa
Elküldve: 2008. 03. 04. 16:27
Ügyfélként teljesen kizárt, hogy ilyen cégnek(?) fizetnék vagy megrendelném a szolgáltatásait.
Lehet, hogy csak egy mezei pénzgyűjtő oldal.
Elküldve: 2008. 03. 04. 20:56
Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 16:12
Inkább vedd meg az eredeti szolgáltatótól:
http://www.siteground.com/ :Đ
Elküldve: 2008. 03. 04. 21:32
Idézet: Laci082 - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 21:56
http://www.siteground.com/ :Đ
itt van setup díj, sajtos kollega ezt nem említi
lehet, elírta?
más: mit jelent, hogy joomla meg cms hoszting? miben másabb, mint egy normál hoszting?
Szerkesztette: pgyafi 2008. 03. 04. 21:33 -kor
Elküldve: 2008. 03. 04. 22:47
Idézet: pgyafi - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 21:32
lehet, elírta?
más: mit jelent, hogy joomla meg cms hoszting? miben másabb, mint egy normál hoszting?
Kedves Péter
(és többiek),
Engedd meg, hogy reagáljak pár mondatban hozzászólásaidhoz, és egyúttal gratuláljak is hozzá.
A weblap egyéni vállalkozásként üzemel. Ha valahol nem látod a "Kft" cégformát, az már szemfényvesztés?
Ugye arról nem kell különösebb okfejtést boncolgatni, hogy jogilag nyilvánosan más "lepénzgyűjtőzése", lecsalózása milyen következményekkel jár. Amúgy sem a legetikusabb dolog, miért nem kérdezed meg tőlünk, hogy csalók vagyunk-e?
Valóban külföldi szolgáltatást nyújtunk, mert viszonteladók vagyunk... Tizedannyi pénzért nagyságrenddel magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtunk. Szétnézve az itthoni kínálat terén, miért ne adnánk meg az embereknek a lehetőséget, hogy az itteni ár töredékéért egy jobb szolgáltatást kapjanak? Vagy kínáljunk mi is 50MB-ot havi 2000 nettóért??? Meg kérjünk el PÉNZt az adatbázishasználatért, DNS-ért, FTP-ért, mint ahogy hirdeted a cuki statikus lapodon? Vagy talán azért nem fizetnél egy ilyen szolgáltatónak, mert esetleg kimossa a szerveredet a 13. kerületből a konkurencia?? Hát a helyedben én sem tenném, mert nem lenne ügyfelem.
Jobb ajánlat az 1 gigád évi 12*6= 72.000 HUF + ÁFA (=86400 HUF), mint az enyém bruttó 8.000HUF-ért? Végül is csak 80.000 HUF a különbség. Tényleg elhanyagolható. Vagy ennyi a villanyszámla az InterWare-nél? Vagy esetleg Floridában ennyire olcsó lenne? Vagy valaki nem rázza át az embereket ilyen számokkal???
Milyen negatívumot jelent vajon vásárlóinknak, hogy egy évre van kifizetve a domainünk?
Szeretném elkérni az egy az egyben átmásolt ászf linkjét is ide, hogy mindenki láthassa. Hogy megmaradjon a becsület, most 2-3-an keressetek valami hasonlót.
Össze lehet dobni egyész nyugodtan a havi 4 ezret, vagy meg lehet venni a gyártótól, ha arra is összedobjátok. Ugyanilyenre itthon nem lenne túl sok jelentkező, aki ezt 1 évre leteszi az asztalra. Vagy talán mégis? Jobbat kell csinálni, nem a fórumokon dobálni a sarat, arctalanul.
Ha már a bankszámlaszámnál tartunk, vajon az is gagyi? Semmi köze semmihez? A többiek miért tudják használni? De ne izgulj, nemsokára pár fajta fizetési modullal is többet fogunk nyújtani ügyfeleinknek. De majd abba is bele lehet kötni.
Végül pedig nálam nincs setup díj - ellenben veled... tudod, beállítasz ftp felhasználót... ilyenekre gondolok.
Megértem én, hogy valahogy le kell hurrogni azt, aki a dino szervernél (???) jobb árakat próbál elérni. De ahelyett, hogy a fórumon bohóckodsz, miért nem próbálsz valami normálisat nyújtani az ügyfeleknek? Rezeg a léc?
Félreértés ne essék, nyugodt szívvel ki lehet próbálni a szolgáltatásokat (amint azt már valaki meg is tette ??? ). Bennem nincs rosszindulat, további jó munkát kívánok nektek.
pet
Csatolt fájl:
-
top__kicsi.jpg (0byte)
Letöltések:: 0
Elküldve: 2008. 03. 04. 22:57
Idézet: petrence - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 23:47
(és többiek),
..
Ez jó hosszú lett.
Mi közel 10 éve hosztingolunk. Talán jelent valamit. Érdekes módon vannak ügyfeleink, pedig külföldön mindig is jóval olcsóbb volt a hoszting.
A te oldaladon sehol nincsen név, telefonszám, cégnév, elérhetőség, bármi hasonló. Ezek nélkül komolytalan a dolog.
Elküldve: 2008. 03. 04. 23:51
Idézet: petrence - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 22:47
2 napos friss vállalkozásként elég jól kinyílt a csipád, kíváncsi vagyok az első inkasszó után is így lesz-e, főleg ha sok külföldi "számlát" kell elbizonylatolnod, oszt majd jól fől a könyvelés feje
Aztán meglássuk.
Elküldve: 2008. 03. 05. 16:40
Idézet: petrence - Dátum: 2008. márc. 4., kedd - 22:47
(és többiek),
...
Akkor én is reagálnék.
1.: Ha tényleg egyéni vállalkozóként csinálod a "hosztingot", akkor is a MINIMUM, hogy a nevedet, és elérhetőségeidet (pl telefonszám) kiírod.
2.: Nagyon jó, hogy 46-os betűméretben kiraktad a számlaszámodat, csak éppen a számlatulajdonost nem írtad oda, anélkül pedig elég sok helyen nem lehet átutalni, mert köztelezően kérik a kedvezményezett nevét.
3.: "Tizedannyi pénzért nagyságrenddel magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtunk" Ez a mondat nettó hülyeség. Attól, hogy fent van egy Cpanel, ami az ügyfél s*ggét is kinyalja (már elnézést), még nem lesz jobb minőségű a szolgáltatás. Én személy szerint írtózom az ilyen szolgáltatóktól, mert többségük egyébként tök hülye a szerver beállításaihoz, így ha egyszer elszáll a "varázsló" Cpanel, akkor szívás van, mivel megáll a tudomány a "szolgáltatónál". Ehez még hozzájön, hogy csak viszonteladó vagy, tehát semmi érdemleges hozzáférésed nincs a szerverhez... Lesz majd szopóka ha egyszer az amcsi szolgáltatónál bejön valami gebasz.
4.: Ha már fikáztad más weboldalát: annak a statikus weboldalnak az elkészítéséhez is valószínűleg sokkal több szakértelemre volt szükség, mint Joomla-val (amivel semmi bajom, nem azt fikázom) összetákolni egy weboldalt.
5.: Ha jól látom a Paypal-ra is egy hotmail-es email cím van regelve, legalábbis erre muitat a "Paypal verified" logó. Ez is bíztató.
6.: Külföldi (ráadásul amerikai) szerverről Magyarországra hosztolni hülyeség (néhány cég csinálja,de magyarországi szerverek mellett, kifejezetten azoknak akik külföldi látogatókat szeretnének kiszolgálni). Ezeknek az elérése Magyarországról lényegesen lassabb mint egy hazai szerveré.
7.: Azt is közlöd az ügyfelekkel, hogy a 750Gb-os tárhelyet gyakorlatilag max html, és php fájlokkal rakhatják tele? Siteground TOS:
Idézet
NO more than 5,000 MB of a Linux shared hosting account can be allocated to any archive files and disk images files containing the complete contents and structure of a data storage medium. These files include but are not limited to .rar, .zip, .tar, .gzip, .iso, .nrg, .ccd, .img, .sub, bin/.cue files.
NO more than 5,000 MB of a Linux shared hosting account can be allocated to databases dumps including but not limited to .sql files
NO more than 5,000 MB of a Linux shared hosting account can be allocated to Executable files and all other files which are the result of compiling a program. These include but are not limited to .exe, .pdf, .psd files.
Szerkesztette: Laci082 2008. 03. 05. 16:41 -kor
Elküldve: 2008. 03. 05. 17:51
Idézet: Laci082 - Dátum: 2008. márc. 5., szerda - 16:40
reagálj csak
1 - pipa
2 - pipa
3 - nagyon jól működnek évek óta... bármilyen host-trackerrel leinformálható.
4 - 10 évvel ezelőtt én is statikusan dolgoztam, már nem statikusan dolgozok. ez miért baj? amúgy a te oldalad sem csúcsszuper
5 - ez a paypalos e-mail, amihez hozzá van adva a céges bankszámla és kártya... ebben mi kifogásolni valód van? használtál már ilyet egyáltalán?
6 - neked hülyeség, a többieknek nem.
7 - a feltételek közül egyértelműen kiderül, hogy extrém sáv, warez nincs. mi marad? php és sql
volt egy pár jó ötlet abban, amit mondtál, és teljesen igazat kell, hogy adjak neked. de miért kell ehhez parasztnak lenni?
pet
Csatolt fájl:
-
top__kicsi.jpg (0byte)
Letöltések:: 0
Elküldve: 2008. 03. 05. 18:04
Idézet: petrence - Dátum: 2008. márc. 5., szerda - 17:51
1. kérdés, miért pont a szerverhoszting topikba
2. kérdés, tudod-e, hogy nem szeretjük az önreklámot?
Elküldve: 2008. 03. 05. 21:53
Idézet: petrence - Dátum: 2008. márc. 5., szerda - 17:51
Te se voltál éppen a kultúrált társalgás megtestesítője az előző hozzászólásodban...
Különben meg ha hírdetni akarod a szolgáltatásod akkor rossz helyre tévedtél.
Elküldve: 2008. 03. 06. 10:15
Elküldve: 2008. 03. 06. 12:42
Idézet: adam.k - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 11:15
nem
Elküldve: 2008. 03. 06. 13:39
Idézet: charlie - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 15:54
Kedves karcsi,meg jahno meg a többi degenerált katicabogár.
Stilusból arcból lehet visszavenni mert aztz nem gondolnám ez a hwsw feelingje.
Pár elbaszott önjelölt majom eszmefuttatásai ne rontsák el e fórum amúgy sem rózsás hangulatát. :Đ
Elküldve: 2008. 03. 06. 15:15
Idézet: delacct - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 13:39
Stilusból arcból lehet visszavenni mert aztz nem gondolnám ez a hwsw feelingje.
Ok, más egyéb?
Amúgy a friss reggelőktől tanultuk, ha mi nem ugatunk be, akkor Ők kezdik, oszt fejünkre nőnek :Đ
Elküldve: 2008. 03. 17. 16:22
ole.hu
Elküldve: 2008. 03. 17. 19:33
Idézet: partychoke - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 17:22
ole.hu
nem kellett volna ezért több néven regisztrálni
Elküldve: 2008. 04. 25. 03:04
Idézet: croft - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 8:13
Trójais weboldalnál nem tudom mi a szolgáltató kötelezettsége, gondolom jelzik a server tulajdonosa felé a problémát és nem húzzák ki a hálókábelt mert te szólsz nekik.
Én olyan normális hozzáállást mint a deninetnél nem tapasztaltam más internet szolgáltatónál. Eddig minden alkalommal mind technikai, mind adminisztrációs kérdésben gyorsan (órákon belül) érdemben reagáltak.
Amikor az enternetnél voltam változott a hostolt gép tulajdonosa, szóval egyszerűen át kellett volna írni a számlázást egy másik cég nevére. Rákérdeztem telefonon mi a menete: lemondó-átvevő nyilatkozat a két cég részéről, plusz új cégpapírok, vigyem be ügyfélszolgálat. Bevittem westend, 3 szőke nő csak nézett, hogy mit akarok. Adtak egy A4 papír írjam le, hogy mi van, lemásoltak mindent. Elhagyták az egészet. Lefaxoltam megint, nem találták. Utána a legváltozatosabb módon jöttek a számlák. A két cég számlázási, levelezési adatai a legérthetetlenebb kombinációkban szerepeltek. Hónapok kellettek, hogy egyenlegközlőt szerezzek tőlük. Amikor otthagytam őket nyertem vagy 2 hónapot ingyen, mert gőzük nem volt mit számláztak ki.
Ez mikor volt az Enternetnél?
Elküldve: 2008. 04. 28. 16:32
https://www.hwsw.hu/hirek/35910/gts-datanet..._kolokacio.html
Elküldve: 2008. 05. 23. 15:22
Elküldve: 2008. 05. 25. 17:47
Szeretném bemutatni a ServerWorld Hosting-ot. Ez egy új Szerver- és Webhosting iroda , ahol törekszünk a kedvező árakra és a széleskörű igények kielégítésére!
Jelenlegi akciós ajánlatunk például:
* 100Mbit/sec kapcsolat
* 3 Mbit/sec Külföldi sávszélesség
* Egyedi Cisco switch port
* Forgalmi statisztika
* Hőmérséklet: 22°C +- 3°C.
* A levegőszűrés a hazai és nemzetközi gyakorlatnak megfelelő kialakítású.
* Redundáns hűtött vízzel üzemelő, precíziós géptermi klímaberendezések.
* Redundáns folyadékhűtő és hűtőközeg keringető rendszer.
* Optikai füstérzékelők.
* Redundáns áramellátás + szünetmentes tápegység minden szerverre
* 24 órás szakmai támogatás és helyszíni hozzáférés
* Konzolhozzáférés a személyes adminisztrációhoz
* Fix IP cím (1 db)
* Elsődleges DNS szervíz (korlátlan)
* Másodlagos DNS szervíz (korlátlan)
* Tetszőleges reverse feloldásának biztosítása
* Kedvezményes Domain regisztráció!
* 24 órás portaszolgálat
* Backup tárterület (ftp)
* E-mail értesítés (Server monitoring)
* Konzol szoba (elkülönített helyiség, ahonnan kényelmesen végezhető a szerver karbantartása: monitor, billentyűzet, egér, internet kapcsolat DHCP-n keresztül is)
* Rendellenesség esetén telefonos értesítés, vagy azonnali hibaelhárítás (megrendelt szolgáltatásnak megfelelően).
* 28 Gbit/s belföldi sávszélesség
Ez mindössze havi bruttó 11.000 Ft-ért!
További ajánlatokért, részletekért látogass el a weboldalunkra: www.serverworld.hu

Súgó
A téma zárva.