Idézet: haliho82 - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 16:59
A mondatod nem megfelő azod van amit megfizetsz !, hol állja a cég manapság a fotósnak a felszerelését??
Nem tudom, hogy fizetik-e vagy sem, de azt látom minden nap, hogy 1milla feletti cucc van a kezében az arcnak aki tudósít akkor nem sajnálom. Szóval a pénz NEM hátráltató tényező egy profi számára. 1-0 ide
Idézet
Vaku nélkül csodásak lehetnek a képek

( az esetek 90%-ban vaku nélkül meghaltál )
Igen ott tényleg rengeteg jó képet lehetne csinálni vakuval. Kár hogy meg sem merem próbálni, hanem iso megy 1600ra vagy 3200ra és hajrá. te az a típus vagy, aki, ha nincs fény, rögtön vakuzik? vagy nem bírod ki, ha a kép picit is életlen és zajos lesz? mert ha ott vakuzol, az előtér és akik előtted vannak, tényleg fényes lesz, de a háttér sötét. kérdem én, láttál te ilyen képet, JÓ képet, ami ott készült? mert én nem. kérlek, javíts ki, ha tévednék, de eddig úgy érzem, 2-0 ide
Idézet
Ó micsoda szerénység? , talán megkérdezhetem mi a szakod és mi a végzetséged? Van olyan érzésem kicsi vagy még ehez hozzám ( én se mondom meg a hentesnek hogy vágja le a disznót , mert nem értek hozzá és nem vagyok hentesse ), tehát te se tedd.. Amúgy mindíg lehet tanulni ebben is mint mindenben is senki se tökéletes, de kevés ember meri kiállítani hogy többet tud annál akiről semmit se tud..
Mivel a beszélgetés során többször is fény derült rá, hogy tapasztalatlanabb vagy itt sokunknál ( diffrakció kérdése, natgeo hajtogatása, stb), leszűrtem továbbá, hogy nem lehetsz tapasztalt fotós, mivel ellenkező esetben nem próbáltál volna minket meggyőzni arról, mi is kell egy jó képhez.
amúgy szakom szerint gazdasági informatikus vagyok, és maradok is még 2 évig.
Idézet
Vita: inkább beszélgetés , bár ha neked ez vita akkor meg no commet..
2-1 ide
Szerkesztette: alkalmialkesz 2007. 01. 22. 17:19 -kor