HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2301 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 13. 18:06

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 15:29

A helyezés nem igazán számít, nem érdekel, de ezek az eredmények arcpirítóak.

most nyomjak "live" a sport1-en a meccsrol egy osszefoglalot. Harom golt lattam csak, de a vedelem minden esetben le lett nullazva. Ket esetben a felpalyarol lettel lekontrazva. Szanalmas az egesz. Nincsen jobb szavam ra.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2302 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 14. 13:38

A Napkelte sportrovatában reggel Gyárfás Tamás faggatta - a maga rámenős, cinikus stílusában - szegény Csank Jánost erről a kudarcról (miért nem fiatalít, miért ilyen kerettel áll ki, stb).

Megsajnáltam az öreget, nagyon. (Szerintem a legkisebb mértékben felel ő a jelen körülmények között a Fradi játékosainak a pályán mutatott gyenge teljesítményéért. "Vincze Ottókkal" nem lehet megváltani a világot; de még az NB II-t sem.)

(Igaz az, hogy a meccs közben/után Fradi "szurkolók" verték egymást? Ha igen, nos az a szánalom csúcsa.)

Előtte pedig Várhidi volt a riportalany. Nos amellett, hogy ő csupa dicséretet kapott Gyárfástól, elejtett egy érdekes mondatot azzal kapcsolatban, hogy a válogatott játékosoknak külföldön kell fejlődniük, ott lehet belőlük jó focista.

Azért elgondolkodtam, s rájöttem, hogy a gyakran agyonsztárolt magyar edzőkre nézve ez igen erős - egyben jogos - kritika.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2303 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 15:53

Piftu, nem kimondottan az edzőkre nézve jogos kritika, inkább a hazai bajnokságra gondolhatott Várhidi. Igaza is van, ebben a hazai pocsványban hiába feszülsz meg, egyszerűen nincs olyan kompetitív a bajnokság, mint egy olasz-német-angol másodosztály, U21 esetén pl. olasz primavera csapat.

Az edzőink sem világszínvonalúak, de ez nem jelent semmit, nézd meg Rijkaardot vagy Mancinit.

#2304 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:55

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 14:38

(Igaz az, hogy a meccs közben/után Fradi "szurkolók" verték egymást? Ha igen, nos az a szánalom csúcsa.)

Nem, nem igaz.

Hypos és civil rendező barátai próbálták provokálni a több, mint 10 meccs után beengedett tábor tagjait, majd ütötték azt, aki ezt dokumentálni szerette volna. De most jókor voltak jó helyen a rendőrök, így nem lett nagyobb balhé, mindenesetre most a klub vezetői személyesen is láthatták, hogy kikkel is biztosítják a meccseket. Sittes, agresszív, agyatlan barmokkal... :rolleyes:  :down:
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#2305 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:58

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 18:54

... Jó volt a középpályánk, és úgy néz ki, fekszik a csapatnak a nem szokványos 4-3-3.

És ki is volt a 3 csatár? Feczesin, Feczesin, Feczesin? :D
Szerintem sem Gera, sem Dzsudzsák nem csatár, max kicsit előrébb tolt középpályás. És most is azt játszották, egyetlen szem klasszikus csatárunk volt a pályán. Szerintem ;)
Konfig

#2306 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 09:13

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 20:58

És ki is volt a 3 csatár? Feczesin, Feczesin, Feczesin? :D
Szerintem sem Gera, sem Dzsudzsák nem csatár, max kicsit előrébb tolt középpályás. És most is azt játszották, egyetlen szem klasszikus csatárunk volt a pályán. Szerintem ;)

Ezen valóban lehet vitatkozni. Mondhatnánk azt is, hogy 4-3-2-1 volt a felállásunk, de szerintem Dzsudzsák (soha többet nem akarom begépelni a nevét :D) és Gera inkább játszottak szélsőt, mint középpályást.

----

Marking részére egy kis adrenalin: http://www.goal.com/...tenutoId=446459 ;)

#2307 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 11:18

http://www.nemzetisp...php?cikk=157120

Nem ellenőriztem a hír hitelességét, de akkor is durva, ha csak a fele igaz.

#2308 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 17:15

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 12:18

http://www.nemzetisp...php?cikk=157120

Nem ellenőriztem a hír hitelességét, de akkor is durva, ha csak a fele igaz.

:eek:  :omg: Ezek utan nem csodalkoznek, ha lemondanak a valogatottsagot..  :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2309 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 08:13

http://index.hu/poli...ulvar/foci9762/

Aszongya, nem debreceniek voltak, de Hajdú-Bihar megyében kapták el őket. Akkor marad Nyíregyháza meg Diósgyőr. Amúgy meg mindegy.

#2310 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 08:40

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 9:13

http://index.hu/poli...ulvar/foci9762/

Aszongya, nem debreceniek voltak, de Hajdú-Bihar megyében kapták el őket. Akkor marad Nyíregyháza meg Diósgyőr. Amúgy meg mindegy.

Most mondták a rádióban, hogy nyíregyházi és siófoki focisták voltak.

#2311 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 08:44

Idézet: NB1.hu

Amint arról honlapunk már beszámolt, tegnap két NB I-ben szereplő labdarúgót vettek őrizetbe a Hajdú-Bihar megyei rendőrök. A Magyar Televízió Kékfény című műsorában megszólaló Garamvölgyi László megerősítette az információt, a riporter felvetésére (mely szerint a két érintett a Siófok és a Nyíregyháza egy-egy játékosa) azonban a rendőrszóvivő nem mondott csapatnevet.
Azóta persze folyik a találgatás, kik lehetnek az említett futballisták. Nos, eddig meg nem erősített információink alapján egyikük Lipcsei Roland.
Az ügyre a későbbiekben természetesen még visszatérünk.

Ej, most olvasom, hogy a nyíregyházi Lengyel Roland is lehet (bár ő most kölcsönben Pécsett játszik).

Szerkesztette: DzsiAr 2007. 10. 16. 09:01 -kor

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2312 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 10. 17. 18:45

1-0 ide... egész jól játszunk, ebből még lehet valami.

#2313 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 19:29

Hosszú idő után először néztem válogatott mérkőzést. Azt kell mondjam nem is bántam meg. Igaz nem volt valami nagyiramű, hűde hajtós meccs, de legalább nem játszottunk alárendelt szerepet, sőt a 2. félidő egyértelműen a miénk volt. Még ha csak barátságo mérkőzés is akkor is jó volt látni, hogy legyőztük a lengyeleket(akik ha minden igaz ismét EB résztvevők lesznek...) 20 év után :)
Remélem egy két emberrel még kiegészülve ismét olyan válogatottunk lesz majd, akik esélyesek lesznek sok csapat ellen...
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2314 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 19:49

Sajnos egy percet sem láttam a meccsből. Az eredmény számomra meglepetés, akkor is, ha sörmeccs volt: masszív csapat a lengyel. Szép eredmény.

#2315 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 20:35

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 20:49

Sajnos egy percet sem láttam a meccsből. Az eredmény számomra meglepetés, akkor is, ha sörmeccs volt: masszív csapat a lengyel. Szép eredmény.

Gratula a csapatnak! :up:
| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#2316 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 21:11

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 20:49

A csudába! :mad: Én sem láttam egy percet sem!
Ismételt gratula a fiúknak! :respect:
A görög-norvég meccsek után, nem hittem volna, hogy feltud állni a padlóról ez a csapat. El kell ismernem, én akkor már temettem a fiúkat, és VP menesztését "vártam". Erre 180 fokos fordulat történt. Bízom benne, megmarad ez a lendület, és jövőre is hozzuk majd a meccseket!
Sok sikert hozzá!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!  :up:  :)
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#2317 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 21:40

Sajnos én sem láttam, de gratula a srácoknak! :up:

Viszont a mai eredmények felemásra sikeredtek sajnos :( A törökök kikaptak szerencsére, így remélem, hogy a norvégok kipöckölik őket, viszont az angolok is kikaptak az oroszoktól, így 90%, hogy nem lesznek ott az EB-n :(
Konfig

#2318 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 22:28

És történt még 1-2 meglepetés, pl.  a Grúzok (17-18-19 éves fiatalokkal teletűzdelve) lemosta a pályáról a skótokat, szinte helyzetig sem jutottak el.. (2:0)
A másik meg, hogy Liechtenstein Izland 3:0. Persze tét nélküli meg miegymás, de azért mégis:D

#2319 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 23:12

Ha már váratlan eredmények: a csehek idegenben (!) 3:0-ra (!) verték a germánokat, San Marino gólt rúgott Walesnek, a scédek otthon ikszeltek az észak-írekkel, az írek Ciprussal.

Egy hétvégi meglepi: Fehéroroszország - Luxemburg 0:1. Belehúztak a miniállamok, Lichtenstein is már 2 győzelemmel áll. :eek:

#2320 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 10:41

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 0:12

Ha már váratlan eredmények: a csehek idegenben (!) 3:0-ra (!) verték a germánokat, San Marino gólt rúgott Walesnek, a scédek otthon ikszeltek az észak-írekkel, az írek Ciprussal.

Egy hétvégi meglepi: Fehéroroszország - Luxemburg 0:1. Belehúztak a miniállamok, Lichtenstein is már 2 győzelemmel áll. :eek:

Nem is olyan rég, Bicskei még leakart mondani egy liechtensteini 0:0 után. Lassan már ez is komoly eredmény lesz! :Đ
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.