HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII Értékeld a témát: -----

#1521 Felhasználó inaktív   Straum 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:47

Idézet: llamada - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:42

Van új infód, hogy ez minden eddigi Dolgozónetre vonatkozik, vagy így véled a 41. oldalon található aláhúzott szöveg alapján?

Így vélem a 41 oldali szöveg alapján. Te nem?

#1522 Felhasználó inaktív   PallR 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:48

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:36

:respect: ksöszönöm szépen.   :respect:

Meggyoztetek ezek utan sajnalni fogom a kozalkalmazottakat es a ferjeiket is akik ugyan nem kozalkalmazottak , penzuk is volt csilli villi egyetemre es csilli villi allasuk is van de azert itt rinyalnak a kozalkalmazotti net miatt.

PallR

#1523 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:50

Idézet: PallR - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:45

"EZEK"

Tudjátok mekkora dolog, ha meg tudja az ember állni, hogy azt mondja...............

Az analitikusom baromira örülni fog.  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Sajnos a 41. oldal szövege egen konkrét.
" az élet egy ritka szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

#1524 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:54

tehát ha a HDTV stream 2000-es sebességű netet igényel, az azt jelenti, hogy havonta tud nézni egy prof csomaggal rendelkező kb 30 órányi adást, ilyen minőségben?  :D  :omg:  :respect:

hurrá, 2007 EU  :omg:

Szerkesztette: -=nfs=- 2007. 02. 01. 16:54 -kor

#1525 Felhasználó inaktív   PallR 

• Újonc
  • Pipa

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:50

Tudjátok mekkora dolog, ha meg tudja az ember állni, hogy azt mondja...............

Az analitikusom baromira örülni fog.  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Sajnos a 41. oldal szövege egen konkrét.

Akkor olvasd el megegyszer azt irtam hogy "Ezek után"
Ne szókirakózz hanem olvass.
PallR

#1526 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:54

tehát ha a HDTV stream 2000-es sebességű netet igényel, az azt jelenti, hogy havonta tud nézni egy prof csomaggal rendelkező kb 30 órányi adást, ilyen minőségben?  :D  :omg:  :respect:

a reklámblokkokat átugorhatod  :D

#1527 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:55

Idézet: Straum - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:47

Így vélem a 41 oldali szöveg alapján. Te nem?

A közalk. alapján kapott Dolgozónetre érvényes.
A nem-közalk alapján kapott Dolgozónetre nem érvényes a felsorolás.
A munkáltató-UPC közti szerződés alapján kapott Dolgozónet nincs benne.

Erre gondolok:
http://www.upc.hu/in...=111924&&R=8906

#1528 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:56

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:54

hurrá, 2007 EU  :omg:

Múltkor néztem amazon.co.uk, mi mint eutagok a rest of world résznél fizetünk 5x annyit, mint mondjuk egy német, mert ő már eu mi meg nem, pedig de, ha érted :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1529 Felhasználó inaktív   Xabi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:58

Idézet: PallR - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:45

Na jo ha elolvastad volna amit irtam magad is rajottel volna vagy max kersz tanari segitsegetd DE
Nem irtam hogy bajom van a kozalkalmazotakkal es azt sem hogy a tanarokkal. Nagyon jo hgoy vannak szep dolog ha valaki hivatastudatbol meg lelkesedessel csinalja ( az mas kerdes hogy tanarok eseteben ez egy x<10% resz ).
Azt irtam csupan hogy van egy kedvezmenyuk es a UPC egyoldaluan emeli a csomagjukat , ezek utan idejonni es obegatni hogy "csak" a duplajara emeltek ( majdnem ) ahelyett hogy 3 szorosara emeltek volna ( mert aki teljes arat fizet annak annyira emeltek ) az szerintem Gaz
Ennyit irtam es en mtobbet
a "szegeny tanarok" temat LesiaLovag vetette fel en csak arra irtam hogy nem sajnalom oket ennyi, de gondolom nem is kell.

PallR

Jól elolvastam, hidd el, és lehet magyarázni, hogy így meg úgy gondoltad, csak picit mosakodásszerűnek tűnik.
És bocsánat, de innen nézve úgy néz ki, hogy megszüntetik a kedvezményt, mert kb listaáron kapják majd meg a szolgáltatást.

Hogy megértsd: eddig fizettek egy olyan csomagért 7x00-et, amelyiknek a listaára 2 éver 9000 volt
Most fizetnek 7x00et egy olyan csomagért, aminek listaára 2 évre 6900.
Tényleg meg kell magyaráznom?

A személyeskedést meg légyszi hagyd meg azoknak, akik személyeskednek veled.
A 10%-ot nem tudom, honnan vetted, de szeretném, hogy ha valahogy próbálád igazolni ezt az állításodat. (A "dehát ezt mindenki tudja" nem ér) Másrészt megnézném, hogy ha téged folyamatosan szívatnának, mekkora lelkesedéssel dolgoznál annyi pénzért (mert minden ellenkező híreszteléssel ellentétben a tanárokat nem a gyerekek készítik ki, hanem az iskoai hierarchia, ahol még a takinéni is belepofázhat abba, hogy mit csinálj). Ehhez képest szerintem általában igen jól végzik a dolgukat, még ha tudjuk, hogy kivételek mindig is vannak.

Szerintem meg az a gáz, hogy közben oldalak telnek meg azzal, hogy hogy lehetne fullra kihasználni a havi 250G-t, "mer az jár".

X.

#1530 Felhasználó inaktív   Csontika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:59

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:24

Igenám csakhogy a közszférában dolgozók okosítják a gyerekedet, veszik ki a vakbeledet stb.
Szerintem azért a megbecsülés tán járhatna nekik egy kicsit. De távol álljon tőlem új  :offtopic:  vitát indítani.

Ez szólt PallR -nak is. (bár a fogalmazásmódból egyértelműen kiderül, hogy neki nincs gyereke, merthogy még ő is az, tippre középisk 2. oszt  :D )

u.i.: Dömpi, 48. lap legalja.----->

Jaja igazad van!

De azt ne felejtsd el itt a nagy privatizáció birodalmában, hogy momentán édesanyám is a közférai munkát lát el gyerekorvosi rendelőben, ja bocs bt... mert privatizálva lett... na hol itt az igazság... mindig az fáj ha valami pluszt kurtítanak, inkább tényleg örüljél hogy eddig volt kedvezményed... én se fújoltam soha arra akinek jobb, és nem anyáztam mert nekem nem jár, pedig járhatna el kell fogadni, és nem minden háborogni:D

#1531 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:00

hát ez már nem igaz, én a dolgozonet vagy koznettel szopok, ti meg ahogy előre láttuk, azon agyaltok hogy töltsetek 3hónap alatt egy terrát...

ennyi idióta, nem igaz, hogy még a havi 250 giga se elég..... betegesek vagytok

#1532 Felhasználó inaktív   Straum 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:01

Idézet: llamada - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:55

A közalk. alapján kapott Dolgozónetre érvényes.
A nem-közalk alapján kapott Dolgozónetre nem érvényes a felsorolás.
A munkáltató-UPC közti szerződés alapján kapott Dolgozónet nincs benne.

Erre gondolok:
http://www.upc.hu/in...=111924&&R=8906

Nem tudom...............
Mindenesetre nagyon nem egyértelmű.

#1533 Felhasználó inaktív   Xabi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:01

Idézet: PallR - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:48

Meggyoztetek ezek utan sajnalni fogom a kozalkalmazottakat es a ferjeiket is akik ugyan nem kozalkalmazottak , penzuk is volt csilli villi egyetemre es csilli villi allasuk is van de azert itt rinyalnak a kozalkalmazotti net miatt.

PallR

Kértelek, hogy ne személyeskedj, pláne úgy, hogy a nickemen kívül semmit nem tudsz rólam.
Én is alkotok rólad véleményt, csak nem írom be ide. Szerintem fair lenne, ha te sem tennéd.

X.

#1534 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:02

Idézet: Xabi - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:58

Jól elolvastam, hidd el, és lehet magyarázni, hogy így meg úgy gondoltad, csak picit mosakodásszerűnek tűnik.
És bocsánat, de innen nézve úgy néz ki, hogy megszüntetik a kedvezményt, mert kb listaáron kapják majd meg a szolgáltatást.

Hogy megértsd: eddig fizettek egy olyan csomagért 7x00-et, amelyiknek a listaára 2 éver 9000 volt

A 10%-ot nem tudom, honnan vetted, de szeretném, hogy ha valahogy próbálád igazolni ezt az állításodat. (A "dehát ezt mindenki tudja" nem ér) Másrészt megnézném, hogy ha téged folyamatosan szívatnának, mekkora lelkesedéssel dolgoznál annyi pénzért (mert minden ellenkező híreszteléssel ellentétben a tanárokat nem a gyerekek készítik ki, hanem az iskoai hierarchia, ahol még a takinéni is belepofázhat abba, hogy mit csinálj). Ehhez képest szerintem általában igen jól végzik a dolgukat, még ha tudjuk, hogy kivételek mindig is vannak.

Szerintem meg az a gáz, hogy közben oldalak telnek meg azzal, hogy hogy lehetne fullra kihasználni a havi 250G-t, "mer az jár".

X.

xabi:  PÜ

#1535 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:04

Idézet: Csontika - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:59

én se fújoltam soha arra akinek jobb, és nem anyáztam mert nekem nem jár, pedig járhatna el kell fogadni, és nem minden háborogni:D

Ez így rendben is van, csak tudod van aki nem így vszonyul itt a dolgokhoz, csak utólag magyarázkodik, hogy ő nem úgy gondolta.

#1536 Felhasználó inaktív   PallR 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:07

Idézet: Xabi - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:58

X.

Mosakodik a fene, draga a viz és nem fussa a kozszferas fizetesembol mert en is annyit fizetek mint mas es nem kevesebbet.

Nem kell bizionyitanom nem is akarom, ha te nem ezt tapasztaltad akkor orulj neki jo iskolaid voltak vagy csak elfogult vagy mert a rokonsagod tanar.
Nincs bajom a tanarokkal , sőt szeretem oket. Igy jo? vagy mosakodas es akkor mar nem fogadjuk el?

Szemelyeskedni meg vele dnem szemelyeskedek, masnak irtam amit irtam es nem en kezdtem.

PallR

#1537 Felhasználó inaktív   PallR 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:08

Idézet: Xabi - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 18:01

Kértelek, hogy ne személyeskedj, pláne úgy, hogy a nickemen kívül semmit nem tudsz rólam.
Én is alkotok rólad véleményt, csak nem írom be ide. Szerintem fair lenne, ha te sem tennéd.

X.

Nem neked szolt , akinek meg szolt az nem veszi fel
Bar ha te magadra vetted lehet talalt.
PallR

#1538 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:10

höööö.....most akkó' mikó lesz korláteltörlés? (lesz?)  :D  :D  :D  :D

#1539 Felhasználó inaktív   Straum 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:11

Még valami: a reklámban a MINIMUM 1280/256 5.500 Ft
MEDIUM 5120/768 7.900 Ft
EXTREME 10240/1024 9.900 Ft
PROFESSIONAL 20480/1024 16.900 Ft .
Utána: Bruttó árak, 1 éves hűségnyilatkozattal.
Az ÁSZF ben pedig drágább árak vannak. Vagyis akkor a reklámár gondolom új hűségnyilatkozatot követel.........

#1540 Felhasználó inaktív   PallR 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:11

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 18:04

Ez így rendben is van, csak tudod van aki nem így vszonyul itt a dolgokhoz, csak utólag magyarázkodik, hogy ő nem úgy gondolta.

Idezz lecci engem ahol azzal volt problemam hgoy masnak olcsobb a net mint nekem?
azzal votl a bajom hogy azon sirtok hogy miert csak 2 szeres a sebesseg es nem 3x os
Ennyi
PallR

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »