HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC dolgozónet / közalmazotti net - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC dolgozónet / közalmazotti net Jogos csomagcsere? Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 02. 11:22

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 8:10

1. Nem rögzíthetsz 1 beszélgetést, hacsak nem közlöd előtte hogy te ezt fogod tenni, adatvédelmi okok, blablabla

Azon gondolkodom, hogy ha egyszer már a hangos menü elején ott van, hgoy a beszélgetést minőségbiztosítási okokból rögzítik, akkor az mind a két felet feljogosítja a rögzítésre, nem?
A közzététel más dolog, ahhoz biztos, hogy külön hozzájárulás kell.

Mondjuk, rögzítheti, készíthet belőle átiratot, de ő is csak minőségbiztosítási célokkal használhatja :)

#62 Felhasználó inaktív   boobby 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 02. 12:51

Idézet: llamada - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 11:22

Azon gondolkodom, hogy ha egyszer már a hangos menü elején ott van, hgoy a beszélgetést minőségbiztosítási okokból rögzítik, akkor az mind a két felet feljogosítja a rögzítésre, nem?
A közzététel más dolog, ahhoz biztos, hogy külön hozzájárulás kell.

Mondjuk, rögzítheti, készíthet belőle átiratot, de ő is csak minőségbiztosítási célokkal használhatja :)

Az, hogy az elején ott van, hogy minőség biztosítási okokbol rögzítik, azt jelenti, hogy ott aki a telefon végén van, az úgy kapja a fizetését, hogy beszelgeteseket vissza hallgatnak, pontozzak és ha nem ugy beszél a kezelő a telefonálóval, akkor ertelem szerűen le pontozzát.
Továbbá, a menü tájékoztatja a telefonálót, hogy a beszélgetését rogzítik, de ha telefonálo nem tajékoztatja a kezelőt, akkor az törvénytelen, személyiségi jogokat sért, plána, ha valahol közzé teszik.
Továbbá, ha telefonálo panaszkodik, hogy a kezelo nem ugy kezeli ahogy kellene, akkor keresére vissza lehet hallgatni (egy illetekesnek), es eldontheto hogy jogose a reklamácio, vagy nem.

Szóval, ha már rogzíteni akarja, akkor tajékoztassa a kezelot. Meddig tart? max 10mp.

:offtopic:  :reklamacio:  :offtopic:

#63 Felhasználó inaktív   JSB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 13:29

Idézet: Xero - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 8:52

Megjött a válaszlevél.. Gyakorlatilag amíg nincsen kellő mennyiségű bejelentés tojnak ránk. Speciel elzavartak UPC-hez hogy ott pattogjak. Ha valakit érdekel lefényképezhetem a levelet.
Szoval most várunk...

Üdv! Én is küldtem levelet, de küldjetek a fogyasztóvédelemnek is. Ők is illetékesek. Cím: levelek@fogyasztovedelem.hu <levelek@fogyasztovedelem.hu>

#64 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 13:43

Idézet: llamada - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 11:18

Ilyen értelemben gondoltam, hogy kedvezménnyel párosított Dolgozónet versenytárs nem nőtt ki a piacból az elmúlt két évben.  A UPC-é is eddig tartott, a szép dolgoknak hamar vége van :(

Igen, így teljesen stimmel a dolog.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#65 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 13:43

Idézet: boobby - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 12:51

Az, hogy az elején ott van, hogy minőség biztosítási okokbol rögzítik, azt jelenti, hogy ott aki a telefon végén van, az úgy kapja a fizetését, hogy beszelgeteseket vissza hallgatnak, pontozzak és ha nem ugy beszél a kezelő a telefonálóval, akkor ertelem szerűen le pontozzát.

Jó, akkor off: Tehát: ha mindkét fél elgoadja, hogy a beszélgetés rögzítésre kerül, akkor kit érdekel, hogy a drót melyik végén :) ?
A közzététel más dolog, nyilván
off off

#66 Felhasználó inaktív   boobby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 13:58

Idézet: llamada - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 13:43

Akkor kit érdekel, hogy a drót melyik végén :) ?

Ez akkor lenne jogos, ha a telefonáló is bejelenti. Mint említettem amikor betelefonál, akkor a tudomására van adva, hogy rögzítésre kerul. De ha nem tájékoztatja a kezelőt, akkor honnan tudja meg, hogy a telefonálo is rogzíti?
:offtopic:  :reklamacio:  :mad:  :reklamacio:  :offtopic:

Ui: Kerdezzen meg egy jogászt a telefonáló, hogy milyen következményekre számíthat.... Nem lesz elragadtatva....

#67 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 18:44

en voltam bennt naluk szerdan.
kerdeztem, miert classic (=extreme) van a szamlan feltuntetve marcius honapra.
es miert csak 5 megat kapok.
kozolte a srac, hogy a szamla meg februarban keszult, ezert van ugy.
nem mintha februarban nem tudtak volna, hogy hogy fog valtozni a tarifajuk.

mellesleg kicsit negativ diszkriminacio, hogy mas dolgozonetesek extrem csomagot kapnak.

jah es viccesek a medium arai is.
tenyleg olcsobb 2 evre, mert ugy csak 7e.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#68 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 18:58

Idézet: kukac7 - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 18:44

mellesleg kicsit negativ diszkriminacio, hogy mas dolgozonetesek extrem csomagot kapnak.

De te kicsit kevesebbet is fizettél X évig mint ők !
Xar helyen dolgozol,hogy nem fizetik ki neked a különbözetet.
Kicsi pénz kicsi sávszél.
Az élet nem habostorta.

#69 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 19:20

Idézet: kukac7 - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 18:44

en voltam bennt naluk szerdan.
kerdeztem, miert classic (=extreme) van a szamlan feltuntetve marcius honapra.
es miert csak 5 megat kapok.
kozolte a srac, hogy a szamla meg februarban keszult, ezert van ugy.
nem mintha februarban nem tudtak volna, hogy hogy fog valtozni a tarifajuk.

jah es viccesek a medium arai is.
tenyleg olcsobb 2 evre, mert ugy csak 7e.

Nem akarom a vitát fokozni, de évekkel ezelőtt volt gondom a UPC számlázásával, a magyar törvények szerint ez a számla is szabálytalan, olyan szolgáltatást számláz le ami nem létezik, tehát a számla alapja nem valós teljesítést takar. Ha a UPC tudta, hogy változik a rendszer, vagy azt kellett volna választani, hogy vár a számla készítésével, vagy, hogy olyan számlát készít februárban, ami még hivatalosan nem létezik. Tehát megint adó törvényt vétett a UPC. Egyébként itt egyesek azt írják, hogy rinyálunk, nem mi nem rinyálunk, csak a jogtalan, egyoldalú dolgokat nem szeretjük. Azt senki se írja le, hogy a köztisztviselők után senki sem fizetett,csak akkor ha ismeri a szerződést, nincs olyan hülye nyugati kapitalista, aki az én két szép (egyébként zöld) szemeimért havi ezreseket dob ki, hónap/fő. A másik, hogy a szerződés módosítás (egyoldalú) a telefon előfizetésemnél, minden hónapban egy újabb veszteséget hoz. Ezt azzal teheti jóvá a UPC, hogy ebben az esetben a "dolgozónetes" médium előfizetőket, akik egyébként classic előfizetők, továbbra is abban a kedvezményben részesíti, mint korábban. Ha tényleg csak pár % a dolgozónetes kedvezményezett, akkor az egész hercehurca, amblokk, úgy összesen nem ért annyit a UPC-nek, mint amit megtakarít, hisz semmit sem takarít meg, csak borzolja a kedélyeket.  :reklamacio: 

#70 Felhasználó inaktív   isgas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 19:51

a legnagyobb szivacs hogy mi múlt hóban csináltattuk meg a dolgozónetet, de csak azért mert a szerződést kötő nénike azt mondta hogy nem kell félni extrém csomagba fog kerülni.
Nem sokáig élveztük a dolgozónet előnyeit, de most viszont élvezhetjük 1 évig a hátrányait :(

#71 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 19:53

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 19:20

Ha a UPC tudta, hogy változik a rendszer, vagy azt kellett volna választani, hogy vár a számla készítésével, vagy, hogy olyan számlát készít februárban, ami még hivatalosan nem létezik.

Ha tényleg csak pár % a dolgozónetes kedvezményezett, akkor az egész hercehurca, amblokk, úgy összesen nem ért annyit a UPC-nek, mint amit megtakarít, hisz semmit sem takarít meg, csak borzolja a kedélyeket.  :reklamacio:

Egyébként a telefondíjak csomagkedvezményei még mindig nincsenek kint az új csomagok szerint, és mellesleg a light->minimum váltás áremelkedést is hozott, még ha csak pár száz forintot is.
Csak hogy még kevésbé érje meg Medium-hoz képest Minimum-ot választani :)

A februári számla érdekes kérdés, lehet,hogy ezért (is) van előre meghirdetve a márciustól érvényes ászf, hgoy az előre fizetendő havidíjat az arra az időszakra érvényes ászf szerint tudják szabályosan számlázni?
Mondjuk pont Dolgozónetnél hibádzik, hogy a csomagmódosítás nem volt meghirdetve, de mivel az összeg nem változott, a szolgáltatás valamennyi korábbi szolgáltatás minőségi, mennyiségi (szerződés szerinti) stb. paraméterét teljesíti, arra nem lehet panasz, hogy átnevezték (hacsak valakinek komoly érdeke nem fűződött ahhoz, hgoy "Classic" legyen a szolgáltatás neve).

Ha már jött olyan számla, ami szerint  más a telefondíj kedvezmény, akkor viszont lenne mit megpampogni...

Bár...az a móka, hogy anno az ember csak tudomásul vette, hogy a telefondíjra abban a felállásban annyi kedvezmény jár, de szerintem ez is csak "mindenkor ászf"-ra épül, a változás ellen meg a hk. törvény akármilyen paragrafusa szerint a változás bejelentését követő 8 napon belül stb stb stb...

#72 Felhasználó inaktív   boobby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 21:48

Kedves mindenki!

A dolgozonet : Médium/Extrémmel kapcsolatban keressetek meg a cégeitekek, mert ők döntöttek el, hogy a dolgozoiknak milyen legyen a csomagja a módulások után. Vannak cégek akik az Extremre, vannak cégek akik a médiumra köztöttek szerződést. TEHÁT: NE A SZOLGÁLTATÓNÁL VERJÉTEK A BALHÉT HANEM A CÉGETEKNÉL AHOL DOLGOZTOK!!! Ők intezték...

#73 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 21:55

Idézet: boobby - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 21:48

Kedves mindenki!

A dolgozonet : Médium/Extrémmel kapcsolatban keressetek meg a cégeitekek, mert ők döntöttek el, hogy a dolgozoiknak milyen legyen a csomagja a módulások után. Vannak cégek akik az Extremre, vannak cégek akik a médiumra köztöttek szerződést. TEHÁT: NE A SZOLGÁLTATÓNÁL VERJÉTEK A BALHÉT HANEM A CÉGETEKNÉL AHOL DOLGOZTOK!!! Ők intezték...

honnan jöttél?
Miből gondolod?
Mire alapozod?
Szerintem ha most egy ilyen kérdéssel fordulnék a minisztériumomhoz, engem le is lőnének!
ott most kétkézzel fogja mindenki az asztalt és a széket, hülyébbnél hülyébb kimutatásokat kérnek, csak, hogy az asztal és a szék is maradjon.  :D

#74 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 22:25

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 18:58

De te kicsit kevesebbet is fizettél X évig mint ők !
Xar helyen dolgozol,hogy nem fizetik ki neked a különbözetet.
Kicsi pénz kicsi sávszél.
Az élet nem habostorta.

Pajtás, ezzel a stílussal nem leszel népszerű. Te pl. honnan tudod, hogy nem fizette ki a fenntartó a különbözetet? És azt, hogy milyen állami szerződések voltak?

#75 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 22:26

Idézet: boobby - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 21:48

TEHÁT: NE A SZOLGÁLTATÓNÁL VERJÉTEK A BALHÉT HANEM A CÉGETEKNÉL AHOL DOLGOZTOK!!!

Légy szíves ne kiabálj! Kösz.

#76 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 22:28

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 21:55

csak, hogy az asztal és a szék is maradjon.  :D

Pedig azok maradhatnának!  :Đ

#77 Felhasználó inaktív   boobby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 22:46

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 21:55

honnan jöttél?
Miből gondolod?
Mire alapozod?
Szerintem ha most egy ilyen kérdéssel fordulnék a minisztériumomhoz, engem le is lőnének!
ott most kétkézzel fogja mindenki az asztalt és a széket, hülyébbnél hülyébb kimutatásokat kérnek, csak, hogy az asztal és a szék is maradjon.  :D

Ha hiszed, ha nem nekem is vannak dolgozo ismerőseim, akik különböző cégeknél dolgoznak, és simán megkérdeztem őket, mert én is gondolkoztam a dolgozó neten. De mivel különböző valaszokat kaptam, így logikus a válasz, hogy a cégeket keressetek ezzel kapcsolatban.
:D

#78 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 19:31

Idézet: boobby - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 22:46

Ha hiszed, ha nem nekem is vannak dolgozo ismerőseim, akik különböző cégeknél dolgoznak, és simán megkérdeztem őket, mert én is gondolkoztam a dolgozó neten. De mivel különböző valaszokat kaptam, így logikus a válasz, hogy a cégeket keressetek ezzel kapcsolatban.
:D

Jóember! A közalkalmazottakat az állam fizeti, nem cég.
Papesz

#79 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 19:53

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 19:31

És tedd hozzá, hogy a fizetéseinkbe bele vannak építve a kedvezmények...

#80 Felhasználó inaktív   boobby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 19:56

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 19:31

De attol még meg tudjak mondani, hogy milyen csomagot kapnak..., Reklamálj az Állam Bácsinál...

:D :)

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.