Idézet: debaj - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 12:46
Más: nézegettem a windowsos lehetőségeket PowerPC platformon, és láttam, hogy létezik Mac OS X-re is Virtual PC, amivel tudok XP-t futtatni ezeken a gépeken. Nem akarom kínozni a gépet, csak azért lenne erre szükségem, mert az egyetemen használunk pár olyan szoftvert, aminek nincs Mac OS X-es megfelelője, illetve kizárólag Windowsra léteznek. Jobbára emulátorokról van szó, egy 50 MHz-es FPGA panellel nem hiszem, hogy túl sok lenne, de mondjuk egy Symbian S60 (FP1) emulátornál mennyire jelent problémát, hogy egy ARM processzor X86 platformra írt emulátorát futtatom egy PowerPC-s X86 emulátoron?
Megbizhatosag szempontjabol mar egyik sem jo valasztas, nekem volt par ibookom es powerbookom is es a powerbookokat javasolnam. Gyorsabbak es jobban neznek ki. Illetve van par aprobb kulonbseg is, mint pl a fw800 vagy az audio in, sms, pcmcia, modem, esetleg keyb backlight. meg meg par dolog
Az emulaciot kb felejtsd el, nagyon rossz performanciaju rendszert fogsz kapni, ahhoz jobban jarsz egy olcso macbookkal. 150 kornyeken siman lehet mar venni, mig egy normalisabb powerbook 100 korul van.

Súgó
A téma zárva.