HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 09. 15:00

Idézet: Ksebi - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 14:27

Sziasztok!

kicsit lusta vagyok visszaolvasni. :D Mi lett a chello classic helyett?

Ajánlom figyelmedbe a http://www.upc.hu oldal alsó részét.
Ha erre is lusta vagy, akkor no comment.

#2402 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 15:02

Idézet: fiola - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 14:57

hali

upc oldalan nem talalom:

mennyi most a chellonal a letoltesi limit?

valami 250gb-t hallottam.. ez a legkisebb csomagra is igy van?

koszi

Igen, mindegyik csomagra egységesen 250 GB a forgalmi limit.

#2403 Felhasználó inaktív   fiola 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 15:04

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 14:02

koszi
A világűr az némi anyag és a semmi keveréke..

#2404 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 15:14

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 15:13

Az tény, hogy a chello nem állt a helyzet magaslatán az utóbbi hetekben. Engem őszintén szólva a sebesség hidegen hagy, az alacsony pingek sokkal jobban érdekelnek. Múlt héten vagy előtte nagyon magasak voltak a pingek, sok szerverre be sem tudtam lépni, mert 100 felett volt. :eek:  Szerencsére annak az időnek vége és újra jók a pingek. :up:

a torrent tényleg sokmindentől függ, engem az szokott irritálni, amikor az aktuális kedvenc torrentem másnak szépen jön, nekem meg 2k-val egész este.
most teljesen OK a netem, a sebesség a szokásos, a pingek csodásak. legalábbis tegnap este ez volt. csak a torrentet kell lelőni mellőle, nehogy 3000 legyen az átlagérték =) fura, mostanság jobban kell korlátoznom a felfelét, mert nem tudok böngészni sem, ha beindul... vagy csak vmi fura egyéb dolog, mindegy.
szóval nekem minden szép és jó :) úgyhogy tegnap este végre tudtam picit doomozni hálózatban =) nem vagyok a mai modern kor gyermeke, no.

#2405 Felhasználó inaktív   matamoscas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 09. 15:16

"Torrent port", ilyen szerintem régóta nincs. Aki microtorrentet használ, az már alapból nem a 6881-et kapja, de ha mégis, és van kis esze, át is állítja azonnal. Azt is nehezen tudom elképzelni, hogy mondjuk a túloldalon (több száz peerből) mindenki a 6881-et használná, és ezért lenne lassú nálam a torrent. Szerintem egyértelműen nem (csak) port alapú, hanem tartalomszaglászós korlátozás van.

K>

#2406 Felhasználó inaktív   matamoscas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 09. 15:19

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 14:46

Köszi, ez nagyon rosszul fest.

"A műszaki fejlesztés az egyes településeken eltérő időpontokban valósul meg, de jelenlegi előfizetők nagy többsége március és április folyamán már érzékelheti a változásokat." Én már most is érzem, csak ellenkező előjellel...

K>

Szerkesztette: matamoscas 2007. 03. 09. 15:22 -kor

#2407 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 15:19

Idézet

Arról nem is beszélve, hogy a torrent kb. lutri, rengeteg mindentől függ, hogy az adott esetben elérjük-e a max sebességet vagy sem. A feltöltőktől, attól, hogy a kliens szerencsésen azokhoz tud-e csatlakozni akik sebesek vagy pedig nem. Az sem mindegy, hogy a letöltendő fájlból mennyi van meg.

Te is jol megnezted, amit irtam. :rolleyes:

A ket screensot egyidoben, ugyanarrol a torrentrol keszult, UPC-set itthon csinaltam, masikat meg melohelyen inditottam el, hogy megnezzem hogy megy. Egyik 200k (UPC), masik 1,5 megabit/s, lekorlatozva (Pantel ADSL). Az, hogy tortenetesen az upload maxon ment, lenyegtelen, mert igy sem ertem el az elmeleti letoltesi sebesseg 20%-at.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2408 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 15:51

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 15:19

Te is jol megnezted, amit irtam. :rolleyes:

A ket screensot egyidoben, ugyanarrol a torrentrol keszult, UPC-set itthon csinaltam, masikat meg melohelyen inditottam el, hogy megnezzem hogy megy. Egyik 200k (UPC), masik 1,5 megabit/s, lekorlatozva (Pantel ADSL). Az, hogy tortenetesen az upload maxon ment, lenyegtelen, mert igy sem ertem el az elmeleti letoltesi sebesseg 20%-at.

Krinyo

Nem hiszem hogy barki megkerdojelezte volna a torrent lassulast, nalam is ugyan ez van (upcstol gyors, mastol 1-2K) csak ha mar ilyen bizonyito erejunek szant screeneket raksz be szerintem jo lenne a teljesen egyforma kornyezet, mert kulonben nem osszehasonlithato.

#2409 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 15:56

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 15:02

A normál chello csomagok tényleg, kakukktojás a telefonos kiegészítő Internet díjcsomagban 5GB.

#2410 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 16:16

Tudom, hogy turelemmel kell lennem, meg minden, de azert az megiscsak erdekelne, hogy minden teruleten folyamatosan dolgoznak, csak valahol tovabb tart, vagy a upc.hu-n kozolt menetrend azt jelenti, hogy egymas utan vegzik a boviteseket. Ha ez utobbi, az nagyon elkeserito, mert ha apr 30-ig elvezhetem azt ami most van, az eleg gaz.. (jelzem, hogy kritikan aluli a net :) )
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

#2411 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 16:22

Idézet: llamada - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 15:56

A normál chello csomagok tényleg, kakukktojás a telefonos kiegészítő Internet díjcsomagban 5GB.

csak várd ki a végét, amikor elkezdenek jönni a kakukktojásosak, hogy azzal is ha maxon töltenek le-fel akkor csak 2.5 nap hogy elérje a limitet  :D

#2412 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 16:26

Idézet: Ksebi - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 14:27

Sziasztok!

kicsit lusta vagyok visszaolvasni. :D Mi lett a chello classic helyett?

Extreme lett.
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2413 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 17:05

Idézet: llamada - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 15:56

Amúgy hogy szuperál az internet kiegészítő díjcsomag? Mennyire lassan jönnek be az oldalak/töltődnek le a levelek? Azért kérdezem, mert szüleimet -ha lejárt a hűségük-, vszleg erre fogom átállítani.

#2414 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 17:12

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 17:05

Amúgy hogy szuperál az internet kiegészítő díjcsomag? Mennyire lassan jönnek be az oldalak/töltődnek le a levelek? Azért kérdezem, mert szüleimet -ha lejárt a hűségük-, vszleg erre fogom átállítani.

Netlimiterrel korlátozd le a neted 128/64-re és élvezd a sebességet :D
modemestől jóval gyorsabb, de azért szélessávhoz képest... szerintem elég lassu.

#2415 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 17:29

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 17:12

Netlimiterrel korlátozd le a neted 128/64-re és élvezd a sebességet :D
modemestől jóval gyorsabb, de azért szélessávhoz képest... szerintem elég lassu.

Huhh, kipróbáltam. Háááát elég szokatlan feeling volt 128/64-el netezni :D
De annak, aki tényleg nem nagyon használja másra a netet, szerintem megfelelő :)

Szerkesztette: Adam84 2007. 03. 09. 17:29 -kor

#2416 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 18:10

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 18:29

Huhh, kipróbáltam. Háááát elég szokatlan feeling volt 128/64-el netezni :D
De annak, aki tényleg nem nagyon használja másra a netet, szerintem megfelelő :)

ízlés dolga, engem pl simán irritál néha, ha nem jön be olyan gyorsan egy kép, ahogy elvárom =) szóval erősen emberfüggő, sőt, az ember változik... az elmúlt hónapokban pl drasztikusan megnőtt a monitor felbontásával kapcsolatos igényem... :think:

#2417 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 19:51

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 17:05

Normál, vagy inkább nem kapkodós (kevés klikk, sok olvasás, msn, mail) használatra teljesen jó. A Firefox Adblock plus-sal feltornászva már nem hozza le a sok flash-es hirdetést. LogMeIn azért küzd vele, de működik rendesen az is.
Mondjuk nosztalgikus érzés a messneger update 16 megája 15 perc alatt, nade kibírható néha.
Másrészt, a rövid blokk ("burst" :) ) átvitelre nem érezni a lassúságot, a belföldi pingek kiválóak, bár nincs jelentőségük.
Természetesen semmi töltike, semmi űrháború stb stb.
A másik előnye (megfelel a célpiacnak ezzel is), hogy nem kell hozzá core duo, hogy bírja a sebességet
A kapcsolt vonali modemnél kb. 2x gyorsabb, mert kerek 64k a felirányú sebesség, a le az 120-128 között mozog, késleltetése jobb, mint a hagyományos modemnek (ezért érzésre jóval gyorsabb!), nem fogja a telefonvonalat, és persze sokkal stabilabb, meg időfüggetlen fix díja van, nincs meglepetés, ha "úgy marad" a net. (Célpiaci előny szintén.). Összességében jól kitalált motyó (persze, legyen olcsóbb, és gyorsabb), nade havi 2700Ft fixért abszolút helyben van.

(Nem tudja vki, hogy  a telefonos csomagon mikor lesz emelés ;) ?)

Szerkesztette: llamada 2007. 03. 09. 19:57 -kor

#2418 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 19:55

Idézet: llamada - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 19:51

A normál modemnél tényleg 2x gyorsabb, mert kerek 64k a felirányú sebesség, a le az 120-128 között mozog, késleltetése jobb, mint a hagyományos modemnek, nem fogja a telefondrótot, és persze sokkal stabilabb, meg fix díja van. Összességében jól kitalált motyó (persze, legyen olcsóbb, és gyorsabb), nade havi 2700Ft fixért abszolút helyben van.

köszi a választ :) picit megnyugtattál. szerintem majd downgrade-elem szüleimet, ha lejárt a hűség, aztán ha nagyon nem teccik nekik, akkor vissza-upgradelem őket :D

szerintem amúgy nem mostanság várható, hogy emelve lesz a sebessége  :Đ :Đ :Đ

#2419 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 19:59

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 19:55

köszi a választ :) picit megnyugtattál. szerintem majd downgrade-elem szüleimet, ha lejárt a hűség, aztán ha nagyon nem teccik nekik, akkor vissza-upgradelem őket :D

Nyugodtan, ha net-olvasás-nézelődés van, arra abszolút megfelel. És megjegyezném, hogy a régiek (is) simán tudtak teletext-et is olvasni, és nem verték az asztalt, hgoy lassú az oldalletöltés ;)

#2420 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 20:03

Idézet: llamada - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 21:51

Összességében jól kitalált motyó (persze, legyen olcsóbb, és gyorsabb), nade havi 2700Ft fixért abszolút helyben van.

Hmmm olyan jókat irtál hogy majdnem megrendeltem ez a kiváló netet. Most 10megás classicom van, de kedvet kaptam  a duál "mit-eszik" nethez !  :Đ

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.