Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 9:08
Biztos már volt róla szó a topikba (nem olvastam vissza sorry) de hozzám csak most jutott el ez a:
"ha 250gb-t tullépem, szerőpdést bont a szolgáltató" dolog.
Kérdem én, ezt mégis hogy a f*szba gondolják?
1. Számtalanszor előfordult már olyan hogy a forgalom számláló csak 3-4 nap múlva írta ki az aktuális "elhasznált" mennyiséget (egészen addig semmit nem számolt) Sőőt olyanra is volt precedens hogy nem működött a forgalommérés, 1xüen hibát írt ki.
Gondolom ez az új rendszernél sem lesz másképp (nálunk még nem volt bővítés) Node akkor honnan tudja az ember hogy mennyit töltött le? Írjam paíprra és számilojam ki nap végén?

1xüen majd kapok 1 levelet hogy viszlát? Szánalom.
2. A másik szemét húzás hogy ezt a kedves Upc magyarország igyexik ügyesen eltitkolkni. (legalábbis az oldalukon nem találtam erre a dologra még csak utalást sem)
3. Azért ha már az ember kifizet 16 ezer forintot havonta internetért, hát had töltsön már annyit amennyit akar. Különben mi a faxnak a gyors sávszélesség? Azért hogy levelezzek?
Azhiszem ha ez így lesz, "fájdalmas" búcsút veszek tőlük.
1. Ez szerintem is probléma, nem lenne korrekt magatartás, ha rosszul működő számláló ellenére kakaskodna a szolgáltató. (Persze senki sem hülyegyerek, nagyjából azért tudja, hogy mennyit töltött, ha akarja mérheti is otthon, de mégis az lenne a tisztességes, ha a számláló jól működne.) Viszont, ha eléred a 80%-ot, fogsz kapni egy értesitést, abból azért lehet sejteni, hogy jó lenne takarékra állítani a vasat.
2. Bizony el kell(ene) olvasni az Ászf.-et.
3. Csak azért kell a nagy sávszélesség, hogy töltsön mindenki amennyit bír? Nekem például a gyorsaság is nagyon sokat számít.
16K-ért ez van. Igaz, eddig is 16K-t fizettél és csak 60GB-ot tölthettél, ha akkor jó volt (gondolom jó volt, mert még mindig itt vagy), most miért nem felel meg a 4x annyi?
Ez van, akkor Neked váltani kell.
Szerkesztette: Racecam 2007. 03. 10. 09:53 -kor