HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 15. 23:31

sziasztok. Egy apro kérdés: 13. hónapja van upc fon + kábeltv + chello classic és nagyon szeretnék egy olyan vezeték nélküli philips telefont ingyen (vagy pár ezresért, tényleg olcson kellene) van bármilyen mód a megszerzésére? alárirnék +1 év telefont ha szükséges :)

köszi a választ

#562 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 00:00

Idézet: CyberLord - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 23:31

sziasztok. Egy apro kérdés: 13. hónapja van upc fon + kábeltv + chello classic és nagyon szeretnék egy olyan vezeték nélküli philips telefont ingyen (vagy pár ezresért, tényleg olcson kellene) van bármilyen mód a megszerzésére? alárirnék +1 év telefont ha szükséges :)

köszi a választ

Nagyon szar telefon. Inkább vegyél pár ezresért valami normálisat. :)

#563 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 01:11

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 22:02

Ha nagyon irigyled, a kedvezményt, akkor javaslom gyere közénk. Légy Te is közalkalmazott, vagy köztisztviselő.  ;) Lehet erről az oldalról másképp látnád a világot.  :confused:

:offtopic:

Lexarom ki miért megy el a bányába dolgozni.
TESSÉK TUDOMÁSUL VENNI NEM KÖTELEZŐ KÖZALKALMAZOTTNAK LENNI.
Kádár halott és kapitalizmus van.Ha állam bácsi szegény akkor ne te szívj emiatt.

/ON

Upc dráót nélküli telefonja árában tökéletes.Igaz szüleim kihangositva tolják.
Ajándékként én örültem amikor kaptam és azóta is jól szolgál.Egyébként nagyobb
Tescoban láttam ugyanezt a készüléket 6000Ft körül.Ezért kár aláirni egy évet.

Szerkesztette: tikva 2007. 02. 16. 01:13 -kor

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#564 Felhasználó inaktív   sual 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 08:11

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 1:11

Egyébként nagyobb
Tescoban láttam ugyanezt a készüléket 6000Ft körül.Ezért kár aláirni egy évet.

Szerintem is egyszerübb tescoban megvenni. Monnyuk én inkább egy panasonicot vennék a helyedben.
Drágább de megbizhatóbb.

#565 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 09:50

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 22:02

Ha nagyon irigyled, a kedvezményt, akkor javaslom gyere közénk. Légy Te is közalkalmazott, vagy köztisztviselő.  ;) Lehet erről az oldalról másképp látnád a világot.  :confused:

:offtopic:

Szerintem mindenki jobban jarna, ha inkabb ti jonnetek a versenyszferaba dolgozni... :)

Idézet

A teljes népesség bő 30 százaléka dolgozik csupán a magánszektorban; ez az arány a legtöbb OECD-országban 40 százalék közelében van. A 3,9 millió munkavállaló közül 800 ezren állami alkalmazottként dolgoznak, vagyis az államiaknak a magánszektorban dolgozók létszámához viszonyított aránya 26 százalék; Ausztriában ez a ráta 13 százalékos. ... Egy átlagmagyar havonta 169 ezer forintot vitt haza, a versenyszférában ennél öt százalékkal kevesebbet, a közszférában 15 százalékkal többet keresnek.

Rohadt gazdag orszag lehetunk, hogy ilyen kevesen ennyi embert el tudunk tartani...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#566 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 09:57

Idézet: Xero - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 0:00

Nagyon szar telefon. Inkább vegyél pár ezresért valami normálisat. :)

Meglepett, hogy sem billentyű, sem kijelzővilágítás nincs rajta.
Más gyártó készülékét használom.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#567 Felhasználó inaktív   sual 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 10:38

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 9:57

Meglepett, hogy sem billentyű, sem kijelzővilágítás nincs rajta.
Más gyártó készülékét használom.

Szuvenyir nyihuhu nye kukucsku protkocsku. Így szól a mondás. Aki szeret sötétben telefonálni az vegyen 300FT-ért egy Tesco gazdaságos zseblámpát. Mondjuk ha most vennék akkor tuti nem ilyet vennék. Ebben az árkategóriában vannak sokkal jobbak is.

#568 Felhasználó inaktív   zoz2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 13:02

Sziasztok.
Múlt héten beszéltem UPC-nél dolgozó haverommal és akkor mondta, hogy érdekes lesz ez az emelés, mert eredetileg ez nem volt betervezve..Így is magas volt a rendszer kihasználtsága. És mondta, hogy 2hét van Márc. 1-ig(akkor még annyi volt) és még azt sem tudják hogyan fogják ezt az egész emelést kivitelezni :down:
Tehát ennyi..csak erről nagy ívben hallgatnak, nem hülyék ők..nem is mondom hol dolgozik, nehogy baj érje.. :)

Üdv: Zoz

#569 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 13:09

Idézet: zoz2000 - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 13:02

Sziasztok.
Múlt héten beszéltem UPC-nél dolgozó haverommal és akkor mondta, hogy érdekes lesz ez az emelés, mert eredetileg ez nem volt betervezve..Így is magas volt a rendszer kihasználtsága. És mondta, hogy 2hét van Márc. 1-ig(akkor még annyi volt) és még azt sem tudják hogyan fogják ezt az egész emelést kivitelezni :down:
Tehát ennyi..csak erről nagy ívben hallgatnak, nem hülyék ők..nem is mondom hol dolgozik, nehogy baj érje.. :)

Azért a bix statok mást mutatnak.
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#570 Felhasználó inaktív   NiGo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 13:12

Sziasztok.

Lehet.
NSD mondta, hogy a következő időben el fogják hagyni a töküket , meg valami szeleket is emlegetett :D , de szerinte no para. Menni fog. Én hiszek neki.
Bár a jelenlegi munkálatok miatt néha anyázok csendben, hogy a plus sávszéllel még jáccani se tudok. Azért bizakodok erősen.

#571 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 13:23

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 13:09

Azért a bix statok mást mutatnak.

Bix statok a jeghegy csucsat mutatjak. Attol, hogy ott van kapacitas, tehat a mas szolgaltatok fele meno forgalom akadalytalan, a belso halozat terheltsege meg lehet sokkal nagyobb, sot eleg valoszinu, hogy sokkal nagyobb, nem ilyen 10-20% mint a bixen. Hogy a nemzetkozi kapacitasrol ne is beszeljunk...

#572 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 13:25

Múlt héten beszéltem UPC-nél dolgozó haverommal
...
nem is mondom hol dolgozik, nehogy baj érje.. :)

#573 Felhasználó inaktív   NiGo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 13:28

Idézet: debaj - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 13:25

:D Tényleg! Fel se tűnt.

#574 Felhasználó inaktív   zoz2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 14:17

Idézet: debaj - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 13:25

Úgy értettem, hogy melyik városban és milyen beosztásban :D

#575 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 14:54

Én ma rendeltem meg a chello-t (és mondtam le a másik szolgáltatót), de mondott egy furcsaságot a hölgy a telefonban. Az oké, hogy azt nem lehet pontosan tudni, hogy mikor emelődik fel a sebesség, de ő azt is mondta, hogy a korlát is csak akkortól törlődik el. Tehát amíg régi sebességen fut a dolog, addig él a korlát.

Szerintetek? :)

#576 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 14:59

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 23:02

Köszi, édesanyám közalkalmazott, és ettől függetlenül marad az én nevemen a net, én fizetem, és nem közalkalmazotti áron :)

#577 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 15:03

Idézet: Pimpa28 - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 15:54

Én ma rendeltem meg a chello-t (és mondtam le a másik szolgáltatót), de mondott egy furcsaságot a hölgy a telefonban. Az oké, hogy azt nem lehet pontosan tudni, hogy mikor emelődik fel a sebesség, de ő azt is mondta, hogy a korlát is csak akkortól törlődik el. Tehát amíg régi sebességen fut a dolog, addig él a korlát.

Szerintetek? :)

Szerintünk nincs korlát. Mondom nincs korlát. Ha nem tudná valaki, nincs korlát!!!

Nem hiszem el, hogy nem tudnak az emberek elolvasni 3 k***a oldalt, ha beszélnek...  :confused:

Szerk.: Elnézést, de én napi szinten elég sok oldalt elolvasok, és nem kérdezek emiatt (annyi) hülyeséget. Kifakadós vagyok ma...

Szerkesztette: PaLa 2007. 02. 16. 15:04 -kor

#578 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 15:08

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 15:03

Szerintünk nincs korlát. Mondom nincs korlát. Ha nem tudná valaki, nincs korlát!!!

Nem hiszem el, hogy nem tudnak az emberek elolvasni 3 k***a oldalt, ha beszélnek...  :confused:

Szerk.: Elnézést, de én napi szinten elég sok oldalt elolvasok, és nem kérdezek emiatt (annyi) hülyeséget. Kifakadós vagyok ma...

Én is figyelemmel kísértem már hetek óta ezt a fórumot, azért is lepett meg annyira, amit az ügyfélszolgálatos mondott. Mindegy, majd meglátom :)

#579 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 15:12

:omg:
Ez a totyik megint :lama:

#580 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 15:13

Idézet: Pimpa28 - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 15:08

Én is figyelemmel kísértem már hetek óta ezt a fórumot, azért is lepett meg annyira, amit az ügyfélszolgálatos mondott. Mindegy, majd meglátom :)

Az ügyfélszolgálatosok csak a hivatalosat mondhatják. Nem hivatkozhatnak a hwsw chello topicjára :D

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.