HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 16:35

Tengeribetegéknek szerver kellene fix i.p-vel peertú célokra.
Aki tud valamit kivételesen pm-ben jelezheti nekem is.
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#582 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 16:39

Idézet: Pimpa28 - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 16:08

Én is figyelemmel kísértem már hetek óta ezt a fórumot, azért is lepett meg annyira, amit az ügyfélszolgálatos mondott. Mindegy, majd meglátom :)

Nem bántani akartalak.
Az itteni infók valamennyivel hitelesebbek nekem, mint amit az üfsz mond.

#583 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 16:50

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 16:35

Tengeribetegéknek szerver kellene fix i.p-vel peertú célokra.
Aki tud valamit kivételesen pm-ben jelezheti nekem is.

Idézet

Ne küldj PM-et betelt örökre.Kizárolag E-mail-t olvasok.

Akkor mégis hogyan? :D
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#584 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 16:55

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 16:50

Akkor mégis hogyan? :D

;)
CSináltam helyet 2 levélnek.
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#585 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:04

Idézet: llamada - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 15:13

Az ügyfélszolgálatosok csak a hivatalosat mondhatják. Nem hivatkozhatnak a hwsw chello topicjára :D

Hat mivel hivatalosan marcius 1. -tol ervenyes az uj ASZF ami mar az uj korlat rendszert tartalmazza ezert teljesen hulyeseg amit az ugyfelszolgalatos mondott.

#586 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:06

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 16:55

;)
CSináltam helyet 2 levélnek.

Koszonjuk mester, csak mi kozunk nekunk ehhez, folyamatosan sir a szad, hogy igy a topic meg ugy, aztan meg te offolod szet egyfolytaban...

#587 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:10

Idézet: repattila - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 17:06

Koszonjuk mester, csak mi kozunk nekunk ehhez, folyamatosan sir a szad, hogy igy a topic meg ugy, aztan meg te offolod szet egyfolytaban...

Répatilla figyelj...

#588 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:42

Hjajaj.. de lassan múlik el ez a február.. már várom a márciust nagyon :)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#589 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 18:05

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 17:42

Hjajaj.. de lassan múlik el ez a február.. már várom a márciust nagyon :)

Anyósom netjét (2000óta) akartam classicról minimumra módositani telefonon.

Eredmény:

2év hűséggel 2hónap ingyen+8900Ft-ra csökkentett havidij,és nem módositottunk.
Marad neki 11900 helyett ócsóért a 10/1Mbit/sec.

Köszönjük UPC.

ui:öröm az ürömben ezt kérni köllöt... :Đ

#590 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 18:07

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 18:05

2év hűséggel 2hónap ingyen+8900Ft-ra csökkentett havidij,és nem módositottunk.

Ebben mi a kuriózum? Minden új hűségnél ez van.
Szerk.: Egyébként meg nagyon okosak vagytok, ha 2000 óta csak 1x volt lehűségezve és 4 évig listaárat fizettetek :) A listaár egyébként 11510 Ft, gondolom a UPC-nél is legalább annyira népszerű vagy mint a fórumon, ha Neked még külön 400 Ft/hó felárat ráraktak :D

Szerkesztette: moq 2007. 02. 16. 18:15 -kor

Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#591 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 18:20

Van itt péz.

#592 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 18:27

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 14:59

Köszi, édesanyám közalkalmazott, és ettől függetlenül marad az én nevemen a net, én fizetem, és nem közalkalmazotti áron :)

Mondta valaki, hogy más nevén vedd igénybe a szolgáltatást?
Nekem nem a rokonom nevén van a chello classic előfizetésem.A jaját nevemen fut, erre kedvezményt kapok, mert köztisztviselőként dolgozom. Ha jól tudom a BM és a UPC kötött egy szerződést. Ezt egyik fél sem mondta fel, ha minden igaz. Na most akkor mi van?
:confused:

#593 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 18:57

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 19:27

Mondta valaki, hogy más nevén vedd igénybe a szolgáltatást?
Nekem nem a rokonom nevén van a chello classic előfizetésem.A jaját nevemen fut, erre kedvezményt kapok, mert köztisztviselőként dolgozom. Ha jól tudom a BM és a UPC kötött egy szerződést. Ezt egyik fél sem mondta fel, ha minden igaz. Na most akkor mi van?
:confused:

"Ha nagyon irigyled, a kedvezményt, akkor javaslom gyere közénk. Légy Te is közalkalmazott, vagy köztisztviselő. Lehet erről az oldalról másképp látnád a világot. "

És akkor Te adsz nekem munkát közalkalmazottként havi 160e ft-ért mondjuk? Mert a piaci szférában dolgozó ugyan nem kap kedvezményt, de lehet, hogy ha megkaphatná se teszi meg. Nem akarok ebből flamet indítani, csak arra akartam utalni, hogy nem érdekel a kedvezménye a upc-nek. Nekem szolgáltasson teljes áron teljesen jól. Amúgy meg közalkalmazottak csak egyféle csomagban lehetnek, míg mások ha jól tudom, már 4 féle csomagból választhatnak. Én ráadásul várom a minőségét az emelés után a upc-nek, mert ha nem tudja a jelenlegit majd biztosítani, akkor szolgáltatót váltok. Nekem 2 dolog fontos: upload minél magasabb legyen és jó válaszidő a webhez. Ált. ugyanis én küldök nagy adatokat a munkám miatt kifele. Lehetne valami olyan kiegészítő csomagja a upc-nek, ahol felfelé sávot lehetne még venni...

#594 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 19:35

Nade uraim, már megint.
A közalk. kedvezmény és a Dolgozónet között nincs akkora különbség. Amelyik cég eddig is akarta (volna), kötött (volna) Dolgozónet szerződést a upc-vel.
Mostantól kéretik csak a 10 fő alatti cégek dolgozóinak és az egyéni vállalkozóknak reklamálni :)))

#595 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 19:45

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 18:57

Lehetne valami olyan kiegészítő csomagja a upc-nek, ahol felfelé sávot lehetne még venni...

Bizniszhez lehet venni. Igaz csillag áron van, de garantált a sebesség. Mi is gondolkodtunk rajta a cégnél, de egyelőre a lakosságit köttetjük.

Amúgy én pozitívan csalódtam, csütörtökön leadtam az online megrendelést, ma hívtak, kedden jönnek kötni. Nemrossz :)
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#596 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 19:51

Lehetne valami olyan kiegészítő csomagja a upc-nek, ahol felfelé sávot lehetne még venni...

kulfoldon mar van erre pelda, upload booster a fantazianeve. plusz penzert duplazzak a feltoltest. nyilvan ha lesz ra igeny, magyarorszagon is bevezetesre kerul :)

#597 Felhasználó inaktív   cajszi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 20:01

És akkor Te adsz nekem munkát közalkalmazottként havi 160e ft-ért mondjuk?

Mostmár nem bírom ki hogy ne szóljak :(
Én ennek a felét sem kapom mint közalkalmazott. Diplomával. Nem diplomás kolegáim 58-65 nettót visznek haza. Olyan munkát végzünk, aminek a fontosságát max akkor érzik át az emberek ha alanyai lesznek, és nem könnyű napi szinten a meló (fogyatékkal élők). És akkor jönnek azok a hozzászólások amik szerint a versenyszférában dolgozók eltartanak minket, ingyenélőket... Én úgy szeretném ha engem egyszer eltartana valaki... De úgy igazán. Én úgy érzem minden egyes forintér ugyanúgy megdolgozok mint bárki más, és ugyanúgy fizetek adót mint bárki más. A befizetett adóm majdnem elég a saját magam eltartására, fizetésére egyébként.

És hogy ne legyen teljesen off: én nem kértem az upc-től se, munkáltatómtól se hogy legyen közalkalmazotti kedvezmény. De ha már van, ki fogom használni. Azt meg majd eldöntöm ér e nekem a + sávszél annyit hogy többet fizessek, ha a kisebb csomag maradna a közalkalmazotti. De nemhogy már szarul kelljen magam érezni azért, mert én közalkalmazotti netet fizetek, csak mert másnak többe kerül ugyanez. :(

Szerkesztette: cajszi 2007. 02. 16. 20:03 -kor

#598 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 20:09

Idézet: cajszi - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 20:01

És akkor jönnek azok a hozzászólások amik szerint a versenyszférában dolgozók eltartanak minket, ingyenélőket...

En irtam az "eltartas" dolgot, de nem neveztem senkit ingyenelonek... az eltartas viszont teljesen jogos hiszen az en adombol kapjak a fizetesuket a kozszferaban dolgozok. Akik aranyaban ketszer annyian vannak mint a szomszedos Ausztriaban. Es ez utobbi a problema.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#599 Felhasználó inaktív   cajszi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 20:24

Tarts el pls. Csak egy kicsit jobban mert lassan semmire se elég amit kapok. Az én adómat is a te adódból fizetem?

Ingyenélőt meg megkaptam már egy párszor, szó szerint,  ha nem is itt pont msot. Szégyellnem kell a melómat. Hogy embereken segítek.

utolsó hsz-om volt a témában csak kikívánkozott, nem akarok többet offolni.

Szerkesztette: cajszi 2007. 02. 16. 20:27 -kor

#600 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 20:27

Idézet: cajszi - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 20:24

Tarts el pls. Csak egy kicsit jobban mert lassan semmire se elég amit kapok. Az én adómat is a te adódból fizetem?

Ez itt nagyon offtopic, de amit te adokent befizetsz azt is az en adombol kaptad... ;) (mindez nem azt jelenti, hogy nincs szukseg a munkatokra - ezert is fizetunk adokat, hogy megfizessunk olyan embereket, akik a tarsadalom szamara fontos feladatokat latnak el)

Szerk: hogy mennyi az annyi, az nem ismeretlen szamomra... en pl. eredetileg tanar lennek, ha abbol meg tudnek elni.

Samott

Szerkesztette: Samott 2007. 02. 16. 20:29 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.