Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 16:56
Nekem a legnagyobb fiam oxigénhiánnyal született.
Sosem adnám fogyi otthonba.és állam bácsival sem vagyok jóban.
Leginkább rosszban mert ott rak nekem is keresztbe ahol tud.
Mégsem nyavajgok pedig 13 év alatt nem kértünk és nem kaptunk semmi támogatást.(NEM KÉRÜNK.)
A felelősség elől nem pucolni kell hanem vállalni.
Fogyiotthonba inkább ne menjen senki csak azért,hogy éreztesse másságát.
/ON
A dolgozónet is másságot elkülönitést ellentétet szít,mert valami láma ezt egyszer igy kitalálta
és a UPC respect-ből bevállalta.
NEM KELL SEGÉLY,akinek meg kell az áljon be a sorba csendben.
A többieknek akik pedig tisztes pénzért tisztes szolgáltatást várnak el és, vagy kapnak
lehetőséget biztosit e topic arra,hogy aktualitásokat osszunk meg.
Elnézést ha valakibe most nagyobbat sikerült...
szerk:taájszaulásom
Én a másságot egészen másra értem....
A fiad esetét nagyon sajnálom, bár ez nem sokat segít rajta, illetve rajtatok.
Az, hogy a UPC miért vállalta be azt Te nem tudhatod, és szerintem szinte senki sem tudja csak azok akik aláírták. Szerintem itt csak elvekről van szó, ma ide tartozol, holnap oda, holnapután pedig sehova. Mit kell tenni, hogy ez szabályos legyen, módosítani egy szerződést, kirakni, kivárni, és kész...Már le is vagy törölve. Olyan nagy ráfizetés nem igen volt ez a kedvezmény, én legalább tíz kollégát beszéltem erre, mint a DSL valamely csomagjára. Normál, emberi, a felhasználók, mitegy 75%-át kitevő felhasználónak tökéletesen megfelel a médium csomag is, sőt...Minden esetere kiváncsian várom a december végén aláírt, összetett szerződésem, miként fog változni, ez ugyanis egy családi TV, egy chello classic, és egy telefonos szerződés együtt.
Az elmúlt években is voltak vitáim a UPC-vel. Itt sokan lehurrogtak, mégis úgy lett, hogy nekem volt igazam. Most megint kiváncsi vagyok, és az elveim mellett ki is fogok állni. Mindez csak azért mert "oroszlán" a csillagjegyem, meg mert "CSAK".

Súgó
A téma zárva.