HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#2221 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 06. 18:18

Mondjuk fura, hogy nálam az upload mindig fullon jön, viszont letöltéssel már más a helyzet.. mindenesetre már várom az áprilisi hónapot :)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2222 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 18:37

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 18:07

Nekem csak az uploaddal van gondom. Nekem is jön lefele, mint az állat... egy darabig. Csak mivel a feltöltés 6-7k fölé nem megy, sőt általában alatta vánszorog, ezért a download is szépen fokozatosan leesik...

Egyedi eset vagy, nekünk az up megy csutkán, a down nem akarja az igazságot. Most perpill jó amúgy.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#2223 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 18:42

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:18

Mondjuk fura, hogy nálam az upload mindig fullon jön, viszont letöltéssel már más a helyzet.. mindenesetre már várom az áprilisi hónapot :)

Szánalmas az egész, hogy már hetek óta képtelen bárki is bármit kinyögni, hogy most mi a csöcs van. Se a upc, tcom, senki nem szól egy szót se. Érdekes, hogy néha jó, néha nem a download. Persze http-ről megy faszányosan úgy ahogy kell neki. :think:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#2224 Felhasználó inaktív   lipigab 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 18:49

Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:42

Szánalmas az egész, hogy már hetek óta képtelen bárki is bármit kinyögni, hogy most mi a csöcs van. Se a upc, tcom, senki nem szól egy szót se. Érdekes, hogy néha jó, néha nem a download. Persze http-ről megy faszányosan úgy ahogy kell neki. :think:

Egyetertek!!!!
Mas tized osztalyu dologkban egybol kapunk infot...

#2225 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:14

Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 18:42

Volt NSD-nek egy mondata, semmi olyat nem fog ....., ami .......
Mástól meg mit vársz? A gond szerintem átmeneti, lehet van benne egy kis forgalom csökkentési szándék is. a fejlesztések egy bizonyos előrehaladásával rendeződik a kérdés. Ez is egy már megszokott harcmodor, marketing, olvass vissza a korábbi emelések időszakában folytatott eszmecserékre.  :D  :D  :D

#2226 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:15

Viszont múlt héten még ment rendesen a down. Most zakkant meg a héten. Valamit nagyon kulminálnak, és gondolom fogalmuk sincs mi lehet a gáz. :omg:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#2227 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:17

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 18:39

A torrent esetében nálatok is úgy van, hogy a letöltés tetü (50-200kbyte/s) a feltöltés viszont hasít, vagy ez csak egyedi feature nálam?  :D

nekem spec nem hasít a feltöltés. 10-15k.
s tegnap még minden baba volt, meg éjjel, most pedig a legtáposabb torrentjeim alulról kóstolgatják a 20k-t... azok is, amik mindig remekül jöttek eddig. majd meglátjuk, éjjel mi lesz, a ma hajnali fogfájásos na akkor maradjunk fenn állapotomban olyan 110k-val jött az egyik, hogy öröm volt nézni.

hoppá, 45k. különleges pillanat, nem tart ám soká, dehogy. de azért 30 fölé állt be. megjegyzem, máskor az egyik torrent ezekből félperc alatt összeszedi a népeket és 60-90k-val hasít...
s a 40k-ra maximalizált upload könnyed felzabálása sem szokott problémát jelenteni.
namindegy, a fő, hogy van valamicske netem s hogy a szabadhetes Kedves szedi nekem a kedvencemet, ami épp most masszívan áll nálam.
veszélyes ám, amikor nagyon akarok valamit. néha előfordul.

(25 perc után hirtelen felrohant 100k-ra a letöltésem, majd 3 perccel később lecsökkent kb 0-ra. az upload mélán mászkál 20k körül. érdekes dolgok ezek.)

Szerkesztette: shr 2007. 03. 06. 19:21 -kor

#2228 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:26

Mégsem vagyok annyira egyedi? :D

Hmhm... Azt mondtam protocol encryption disabled, majd enabled és megindult az upload :think:

Bugot leltem? :D

uTorrent

Szerkesztette: BoGab 2007. 03. 06. 19:41 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2229 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:42

ugyanaz a torrent, hasonlo beallitasokkal rendelkezo microtorrenttel nekem egyáltalán nem jön, a Kedvesnek pedig szépen. ő nem chellos, ráadásul kisebb a sávszéle. eh.

#2230 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:50

Próbáld ki te is :D

Outgoing/kinenő protocol encryption/protokoll titkosítás disabled, alkalmaz és utána ok, majd újra elmész oda, enabled, alkalmaz és ok. Nekem azonnak megindult... Eddig gond nélkül ment, semmit nem buzeráltam rajta, hirtelen rájött a dili vagy nemtom :think:  :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2231 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:38

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:50

Próbáld ki te is :D

Outgoing/kinenő protocol encryption/protokoll titkosítás disabled, alkalmaz és utána ok, majd újra elmész oda, enabled, alkalmaz és ok. Nekem azonnak megindult... Eddig gond nélkül ment, semmit nem buzeráltam rajta, hirtelen rájött a dili vagy nemtom :think:  :Đ

nekem nem, most nem és kész. de ezek gyönge torrentek eleve, a másik pedig csak felmászkált 100ra. nem foglalkozom vele, teljesen OK nekem így, a hajnali adagon elélek egy ideig, főleg 1 hetes böjt után :)

#2232 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:46

Nálam és sok chello-s ismerősnél a következő a helyzet:

Kizárólag külföldről VAGY belföldi chello-s userektől tudunk gyorsan le/feltölteni (torrent).

Kirpóbáltam direkt, hogy ha letiltottam az egész chello-s ip tartományt, akkor a letöltési sebességem nem ment 45kbyte/sec fölé (chello prof - lol), de ahogy engedtem, hogy csatlakozzon a chello-s seederekhez is, egyből jött 1,7 - 1,8mbyte/sec sebességgel (olyan torrentet választottam, ahol sok volt a seeder).

Furcsa még az is, hogy ez a 45kbyte körüli érték ez minden esetben igaz, tehát:

chello-s ip tartomány tiltva és elkezdtem letölteni EGY darab toerrentet (400 körüli seeder volt).
elkezdett kapcsolódni a seederekhez (egyik sem volt ugye chello-s). amikor az első néhány seeder-hez kapcsolódott, akkor is 45k-val jött a cucc, de amikor kapcsolódott még 50-hez, akkor is 45k-val (szépen eloszlott a seederek között).

ha elkezdtem emellett egy másik torrentet tölteni (chello-s ip-k még mindig tiltva), akkor már a 2 torrent seederei KÖZÖTT oszlott el a 45k sebesség, tehát kb. 22-22kbyte/sec jött mind2.

Olyan, mintha a BELFÖLDI, HÁLÓZATON KÍVÜLI torrentes forgalom limitálva lenne erre a sebességre.

Elég fura...

Szerkesztette: PyRex 2007. 03. 06. 20:49 -kor

#2233 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:55

beüzemeltem az új routert, végre nálam is 10/1, erre 100k-val döcög a köcsög torrent  :reklamacio:

XIV.ker. de sztem ez mind1, mindenhol.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2234 Felhasználó inaktív   Gyvi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:57

Érdekességként:
DODS-el játszom, van egy hazai szerver ami a datanethez Budaörsre van berakva. 100 tick-es szerver, durva vassal, 100-as kliensoldali cmdrate mellett csak 41.5 csomag megy ki másodpercenként a chellósoktól a szerver felé. Senki más nem tapasztalja ezt, a külföldiek sem.

Ami az egészben a poén hogy a DODS kliens kb 110-120 bájtos csomagokat küld, tehát valszeg nem kb/s alapú, hanem inkább csomag/s alapú a korlátozás. A szervertől a kliensekhez küldött csomagokkal nincs gond, ott a 100 ticknek megfelelően beáll 100-ra.

#2235 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 22:54

Engem az bosszant az egeszben, hogy nagy a csend ezugyben. Legalabb annyi lenne, hogy atmenetileg erre van szukseg, hogy ne omoljon ossze, elfogadnam... de a csendet nem szeretem. Ha hulyenek neznek, azt meg foleg nem, egyertelmu a szitu teljesen.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2236 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 22:58

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 18:18

lehet a upc igy szeretne megtartni a jo megosztasi aranyotokat  :Đ

#2237 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 23:20

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 16:55

Számla mellől sem hullott ki? :)

elozo szamlanal annyi van hogy majd kesobb kuldik, es azota nem jott uj szamla

de lehet h akkor a heten jon... mert az elozo marcius 10ig ervenyes asszem
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#2238 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 23:22

Ez nem fog kiderülni, vagy csak nagyon sokára. Bármennyire is egyértelmű, az ilyesmit a szolgáltatók nem vallják be annak ellenére hogy a szerződéses alapsebességnek nem mennek alá... igaz fölé se... ez van.

#2239 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 23:25

Idézet

Idézet (llamada @ 2007. márc. 6., kedd - 9:04)
Ja, és a kedves Homárunk egy pöttyet megint lukra futott:
"Illetve" Homár módra.... (és egy kis hivatkozás erre a fórumra smile2.gif

Idézet
Csak szeretném jelezni, hogy az alábbi idézetek tartalma alapjaiban és teljességgel téves. Nincs állami kiegészítés, nincs állami átvállalás, nincs állami kedvezmény, nincs állami atyáskodás a piaci szolgáltató önként felajánlott közalkalmazotti kedvezménye felett, ami viszont továbbra is van.

Üdvözlettel:

Szûcs László
sajtókapcsolati igazgató
UPC Magyarország

igen, ott a hivatkozas erre a forumra a upc-s sajto felelostol!
szoval csekkoljak a forumot, es igy tudnak arrol h itt mindenki csak "huz, huz es huzza a gigakat" :D

Szerkesztette: KekszNET 2007. 03. 06. 23:26 -kor

#2240 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 23:27

Idézet: KekszNET - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 16:47

Ha elkoltozom es vinnem a kapcsolatot (net) és a tévé előfizetést is akkor mennyivel előtte kell beballagni az ugyfelszolgalatra? vagy el lehet intezni telefonon is?

Erre vki? Vki aki csinalt mar ilyet?

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »