Tervezed e hogy Vistara állj át ?
Elküldve: 2007. 02. 13. 21:13
Elküldve: 2007. 02. 13. 21:22
Idézet: Steveke - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 21:13
Egy hónapja ezt mondtam én is...
De azóta..........
Megcsapott a vista füstje. :Đ
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:05
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:09
Idézet: Boba - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 22:05
CSak elinduláskor zabál 500 Mega ramot.
viszont 10x gyorsabban bootol mint az xp.
És szerintem hasonlóan fogyaszt ramot is...
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:31
nem kell kikapcsolni, aztan azonnal betolt (hibernalas, vagy s3)?
Elküldve: 2007. 02. 13. 23:53
Idézet: charlie - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 22:31
Hát ha sűrűn fagy, akkor nem mindegy, hogy mennyi idő egy reset :Đ
Elküldve: 2007. 02. 14. 00:05
Idézet: charlie - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 22:31
nem kell kikapcsolni, aztan azonnal betolt (hibernalas, vagy s3)?
Kedves kérdésedre szivesen válaszolunk emailben:
support@microsoft.com
CSAK. :Đ
Elküldve: 2007. 02. 14. 00:18
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 18:20
tenyleg nem szeretek hulyesegekre valaszolni, de a kerdes marhara nem arra vonatkozott:) es itt nem az illegalis felhasznalasra gondolok, hanem a kulonoboz csomagokra, amiket te nem kapsz meg:)
masik, hogy nem kell fikazni senki, ha esetleg nem havonta vesz 100ezrert vgat, van aki dolgozik a gepen, de ez ugy latom sokaknak meglepo. egy vista kepes gepet kb 80 ezerbol lehet kihozni monitor nelkul es akkor lehet meg sokat is mondtam. termeszetesen ezen mar megy aero meg minden es uj geprol beszelek, szoval annyira azert ez nem huzos szerintem.
aki szerintem elkezdi hasznalni, az konnyen megtudja szokni.
eleg az aprosagokat nezni pl start menuben a kereses funkcio, azota mar rendesen kenyelmetlen xp alatt kattintgatni.
termeszetesen mindenkinek maganak kell eldonteni, hogy mit hasznal, en azt mondom eleg hamar atfognak erre sokan allni, persze lesznek mindig olyanok is, akik azt mondjak nekik a linux a legjobb, ez megint kinek mi tetszik kerdese, en microsoft parti vagyok es szerintem otthoni felhasznalas eseten nem is lehet a kettot egymashoz hasonlitani, sőt servernkent is ms termekeket hasznalunk es semmi gondunk vele.
Szerintem a szoftverek ara nem magas az xphez kepest, persze az a baj ma MO-n, hogy nem szeretunk penzt kiadni olyanra, amit ingyen is meglehet kapni, meg persze sajnos sokan nem tudjak ezt megfizetni, de a cegeknek akik reggeltol estig ezen dolgoznak szerintem megeri a dolog, meg akkor is, ha vesz melle egy officet es egy virusirtot, bar eredeti ms termekhez van ingyen virusirto is.
egy ilyen rendszert 3 évig siman hasznal, havi szinten ez nem is koltseg egy cegnek, főleg ha azt nezzuk, hogy ez mennyi penzt hoz neki.
Diakoknak ott lesz a campus a magyar verziokkal, szoval nekik sem fog sokba kerulni a dolog.
na kb ennyit akartam:) sajnalom, hogy mostansag a hwsw forumon csak a sok hulyeseg megy, ahelyett, hogy egymasnak probalnanak meg segiteni.
ja es lehet egy szar vagyok, de nekem csak integralt vga van a gepemben:))
Elküldve: 2007. 02. 14. 00:20
Idézet: Bal - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 23:18
masik, hogy nem kell fikazni senki, ha esetleg nem havonta vesz 100ezrert vgat, van aki dolgozik a gepen, de ez ugy latom sokaknak meglepo. egy vista kepes gepet kb 80 ezerbol lehet kihozni monitor nelkul es akkor lehet meg sokat is mondtam. termeszetesen ezen mar megy aero meg minden es uj geprol beszelek, szoval annyira azert ez nem huzos szerintem.
aki szerintem elkezdi hasznalni, az konnyen megtudja szokni.
eleg az aprosagokat nezni pl start menuben a kereses funkcio, azota mar rendesen kenyelmetlen xp alatt kattintgatni.
termeszetesen mindenkinek maganak kell eldonteni, hogy mit hasznal, en azt mondom eleg hamar atfognak erre sokan allni, persze lesznek mindig olyanok is, akik azt mondjak nekik a linux a legjobb, ez megint kinek mi tetszik kerdese, en microsoft parti vagyok es szerintem otthoni felhasznalas eseten nem is lehet a kettot egymashoz hasonlitani, sőt servernkent is ms termekeket hasznalunk es semmi gondunk vele.
Szerintem a szoftverek ara nem magas az xphez kepest, persze az a baj ma MO-n, hogy nem szeretunk penzt kiadni olyanra, amit ingyen is meglehet kapni, meg persze sajnos sokan nem tudjak ezt megfizetni, de a cegeknek akik reggeltol estig ezen dolgoznak szerintem megeri a dolog, meg akkor is, ha vesz melle egy officet es egy virusirtot, bar eredeti ms termekhez van ingyen virusirto is.
egy ilyen rendszert 3 évig siman hasznal, havi szinten ez nem is koltseg egy cegnek, főleg ha azt nezzuk, hogy ez mennyi penzt hoz neki.
Diakoknak ott lesz a campus a magyar verziokkal, szoval nekik sem fog sokba kerulni a dolog.
na kb ennyit akartam:) sajnalom, hogy mostansag a hwsw forumon csak a sok hulyeseg megy, ahelyett, hogy egymasnak probalnanak meg segiteni.
ja es lehet egy szar vagyok, de nekem csak integralt vga van a gepemben:))
ja es bocs, ha neha kimarad egy par betu, de szar a billem es a nagykerbe mindig elfelejtek venni, mert nalam az ugyfel az elso es igy magamra nem is gondolok, ha nagykerben vagyok:)))
Elküldve: 2007. 02. 14. 00:25
Elküldve: 2007. 02. 14. 00:26
De majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
Elküldve: 2007. 02. 14. 00:27
Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 22:09
viszont 10x gyorsabban bootol mint az xp.
Attól függ mennyi van. Ment az itt nekem Cel1.4/256-on is, de 4 guga ramos gépben simán 2 felett zabált, mert csak.
Elküldve: 2007. 02. 14. 00:38
Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 23:25
figy ebben a csomagban sehogy nem lehet ultimatet kerni?
Elküldve: 2007. 02. 14. 00:40
Idézet: Bal - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 23:38
es meg valami egy ev utan, ha nem hosszabbitod, akkor mi van? letiltjak? vagy akkor megy tovabb es kesz?
Elküldve: 2007. 02. 14. 00:56
Igen [ 28 ] [49.12%]
Nem, mert drága [ 4 ] [7.02%]
Nem, mert amúgy is a Linux jobb [ 1 ] [1.75%]
Nem, mert nagyobb a Hardware igénye mint az XP-é. [ 4 ] [7.02%]
Nem, egyéb okból kifolyólag nem. [ 20 ] [35.09%]
Összes szavazat: 57
Érdekes
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2007. 02. 14. 01:13
32 bites gépem van
van egy csomó spéci videókodekem ami szarul megy alatta
nem teljesen win32 api kompatibils
a bootloadere szinte minden meglévő mással összeakad még a w2k3 servert se kezeli rendesen
dx10, avalon meg a többiek jelenleg gyengén támogatottak
demmi olyan must have szoftoról nem tudok ami csak vistán futna
wasapi audio cpu gyilkos
egy csomó hwemhez nincs vagycsak (ide értve a teljes nf2-es lapom) stock pistás, butított driver van
Szerkesztette: SFIJ 2007. 02. 14. 01:15 -kor
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2007. 02. 14. 01:16
Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 19:50
Per pillanat talán tényleg korai Vistára állni, 1 éven belül viszont már nem célszerű régebbi Windowst alkalmazni. A történelem ezt már sokszor igazolta, valószínűleg most is így lesz.
a leglátványosabb a 9x->win2k váltás volt. az első olyan windowsom volt ami nem fosta magát 2 nap alatt össze
Elküldve: 2007. 02. 14. 01:21
Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 22:09
kinem szarje ezt mamár le, pláne 100-200 napos uptime-ok mellet

Súgó
A téma zárva.