Csokis, valaszod koszonom, elegge meggyozoen hatott, remelem tenyleg 100%-osan igazad van

.
Irtam is az Iiyama support-nak egy levelet, hogy milyen dolog mar az, hogy a monitort a gaming kategoriaban aruljak, aztan az 1440*900-as felbontast kiveve minden mason torzit. Melyik game megy alapbol 1440*900-on? Maximum a legtobben be lehet allitani, de sokban meg nem.
Leforditottam nekik, amit irtal, hogy analog-on nem mukodik a dolog, csak digitalison menNE ha menne ugyebar. (Egyebkent meg mindig ugy gondolom, hogy a drivernek is tudnia kellene ezt, csak annyi lenne az egesz, hogy belekenyszerit mindent egy kisebb 4:3 arany felbontasba es rajzol ket fekete csikot a ket oldalra, ennyi, ehhez meg csak nem kell digitalis kutyaf.sz... VAGY? :Đ ).
Roviden elkuldtem oket a francba, es koveteltem vissza penzemet vagy rafizetessel egy masik monitort - kivancsi vagyok, mit valaszolnak. (Kirohognek? De akkor nem hagyom oket beken, nap mint nap hivni fogom oket, mig meg nem unjak - ingyen van

).
GAI, majd szolok, mit sikerult alkotnom

. Maximum eladom e-Bay-en :Đ . Vagy itt. Nem kell valakinek 19 colos vajdszkrin, szinte uj? 1440*900 only :Đ (na jo, tudja a 720*450-et is torzitas nelkul

).
nVidia-nak is irtam azert, mit mondanak-e ra, tenyleg igy van-e (bar kotve hiszem, hogy a supportosok igazabol ertenek ilyesmihez). Ha meg megoldhato, akkor rakjanak mar ossze egy normalis drivert. Mer azert az mar alapbol gaz, hogy CRT-nek ismeri fel az LCD-t

...
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")