Idézet: gemini - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 23:06
az tul nagy megerőltetés lenne
ha két oldalt nem tud visszaolvasni, akkor szerinted nekiáll keresgetni a kiskerarak.hu-n?
mióta minden nap bent vagyok a boltban nap mint nap szembesülnöm kell az emberi butasággal.
kedvencem: meg akarja magyarázni hogy a videókártya sebessége csakis a rajta lévő memória méretétől függ és semmi mástól és ezt nem tudom nekik megmagyarázni és persze én nem értek hozzá
másik amikor a paraszt (elnézést a kifejezésért de vidéken vagyok és tényleg az) bejön hogy kell neki gép ami mindent tud nagyon jó tökéletes nyomtató is legyen hozzá és van rá 20000ft-ja nem elírás 20 azaz húszezer forintja, de tökéletesen jó legyen. amikor meg elvisz valami hulladék p2 használt gépet amit kukázunk neki akkor 1 hét múlva jön vissza hogy nem megy rajta az új nfs

úristen. és akkor magyarázd meg neki hogy a gép 150től kezdődik és nem 15től...
de tegnap volt bent egy csóka elkezdi kérek olyan izét segíccsé mi a neve - nézek hogy ugyan mit akarhat - azt a lemezt, merevlemezt, mondom mekkora méretben kellene - ő nem tudja - mondja de olyan kerek kell, mondom cd? igen az. de cd vagy dvd? és megkérdi mi a különbség mert ő nem tudja mi az a cd meg dvd

wááá ilyeneket olyan szívesen felvágnám a polcra akasztott szamurájkarddal :Đ
na de azért hogy on is legyek ma 100k-ból összeraktam egy gépet:
2800+ sempi
s754 6100-as lap
512ddr
80gb vinyó
nec író
codegen ház
mercury táp
wireless hálókártya
17" tft
96 lett a vége, ez szerintem nem is rossz (inkább nem mondom mennyi a bolt haszna ezen mert megköveztek

)
jah és 6 azaz hat ezerért (+fa) hozott haverom 3 év garis hitachi 80-as vinyókat
Szerkesztette: diegho 2007. 03. 15. 00:14 -kor