HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel tud valaki róla valamit? Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 23. 13:41

:think:
Nem akarják 1-2 év alatt hülyére keresni magukat?

:lol:

#102 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 08. 25. 14:56

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 14:41

:think:
Nem akarják 1-2 év alatt hülyére keresni magukat?

:lol:

már hülyére keresték magukat lásd itt
ilyen háttérrel azért már sok mindent meg lehet kockáztatni.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#103 Felhasználó inaktív   recluse82 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 27. 22:28

erről a digi zrt-ről tud vki vmit??? Már ugy tudom pesten is elérhető a csomag és ráadásul elég brutálisan olcsó árakon! 20/20 mbit 4500 ftért! Egyik haverom most kötteti majd uj kecojába 13 kerbe ha lehet én is áttérnék tvnet lanról! Vkinek tapasztalat a szolgáltatóval???

#104 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 22:55

Idézet: recluse82 - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 23:28

erről a digi zrt-ről tud vki vmit??? Már ugy tudom pesten is elérhető a csomag és ráadásul elég brutálisan olcsó árakon! 20/20 mbit 4500 ftért! Egyik haverom most kötteti majd uj kecojába 13 kerbe ha lehet én is áttérnék tvnet lanról! Vkinek tapasztalat a szolgáltatóval???

http://www.emktv.hu/...--Cimlista.html

Én nem látok benne Kárpát u.-ai címeket XIII. kerben. De ha nálad már bekábelezték az épületet akkor úgyis észre kellett vennek. Meg prospektust is szórnak ki azokban az épületekben ahol befejezték a kábelezést.

#105 Felhasználó inaktív   recluse82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 20:47

Idézet: shabba - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 22:55

http://www.emktv.hu/...--Cimlista.html

Én nem látok benne Kárpát u.-ai címeket XIII. kerben. De ha nálad már bekábelezték az épületet akkor úgyis észre kellett vennek. Meg prospektust is szórnak ki azokban az épületekben ahol befejezték a kábelezést.

igen utánaérdeklődtem én is arra még nem tartanak a fejlesztések remélem hamarosan itt is elérhető lesz

#106 Felhasználó inaktív   AnalfaBéla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 30. 22:15

Sziasztok.
Bocsi a kérdésért előre lehet már lerágott csont.
Valaki nemtud Fehérvári infókat?? Milyen rendszert csinálnak itt? Mégis mikor indulnak?? Mert teleplakátolták a környéket ,de állítólag a digikábel kirendeltségen semmi konkrétat nem tudnak. (na ez mondjuk jellemző)
köszi.

#107 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 30. 22:24

Idézet: AnalfaBéla - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 23:15

Bocsi a kérdésért előre lehet már lerágott csont.
Valaki nemtud Fehérvári infókat??

Ha az ügyfélszolga nem tud semmit, akkor abból még akármi is lehet :-/
Make love not Wor.

#108 Felhasználó inaktív   AnalfaBéla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 30. 23:04

Naja mikor kérdeztem és aztmondta nemtudja milyen rendszer lesz és nemtudja mikor picit lehasaltam. Poénból megkérdeztem és akkor minek ülsz itt? Nemvette poénnak :think: . Biztos tudta csak nem volt public az info. :reklamacio:

#109 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 01. 13:08

Robog a Digi-úthenger
http://www.media-kabel-muhold.hu/menu.php?...0_hir_aktualis4

#110 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 18:55

Idézet: shabba - Dátum: 2007. szept. 1., szombat - 14:08

Egy ismerősöm tegnap felhívott (Pécsi), hogy beszórólapoztak náluk (azt mondja valami DIGI -de egyből erre gondoltam), érdemes lenne-e megrendelni a 10 Mbites csomagot valami 2500 Ft-ért.

Hát mondom mittudomén, biztos jó :)

Én 1-2 hdsnet.hu-s IP címet szoktam látni torrenten (pl. Debrecenit), némelyiktől 600-800 kbyte/sec-el is lehet(ne) tölteni...

#111 Felhasználó inaktív   AnalfaBéla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 19:27

Énis szoktam lesni a torrentes kapcsolódásokat. Volt hogy hdsnet-es kapcsolattól 1500 kb/s felett jött az adat. Én még az átlag pingekre lennék kíváncsi európa szerte mert gyakran játszok külföldi játékszervereken és ugye ahogy shabba is leírta ,nem egyszerű ennyi nagysebességű kapcsolatot kiszolgálni. Most nálam ugye az a kérdés hogy megérné-e a mostani szolgáltatómnál visszalépni a legkisebb csomagba (mert itt jó a ping meg a sebesség csak ugye az ár) és pluszba behúzni a digit ,vagy ilyenre nincs szükség mert jók a pingek meg a szolgáltatás is elfogadható minőségű.

#112 Felhasználó inaktív   recluse82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 22:17

Idézet: shabba - Dátum: 2007. szept. 1., szombat - 13:08

jo lenne hozzám is berobogna :D

#113 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 06:45

Idézet: shabba - Dátum: 2007. szept. 1., szombat - 12:08

Jöhetne Zalaeg.-re is, mert az olyan jó lenne.  :D

#114 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 07:01

Úgy tűnik ez a román-ág ki is futott a BIX-en (998,8 Mbit/sec), szerintem bővíteniük kéne :)

http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=...-1&portid=Gi2/7

Szerkesztette: Kory 2007. 09. 04. 07:02 -kor

#115 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 18:31

Végre lesz nálunk, szept. 11.-én lesz a bekötési nagy nap. :) Meg kell beszélnem a szüleimmel hogy valaki tartózkodni kell lakásunkban 11.-én. :rolleyes:

Az furcsa, hogy csak ajtóig vezet az UTP vagy optikai kábel, hogy továbbítsak? :eek: Létezik egyáltalán hosszabbító UTP kábel? Eddig soha nem tudok róla. :omg: IMHO kb. 30 méter kábelre van szükségem, hogy a hátsó falig érjen el ajtó küszöbökön keresztül, hisz ott éledzik éppen a gép. :)

Csak 10Mbit? Vagy természetesen mindhárom csomag van benne?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#116 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 18:56

bolic system:

Azzal nem biztos hogy fognak foglalkozni hogy 30 méterre elvigyék az UTP kábelvéget. Nagy valószínűséggel valahol közel a villanyórához és a lakáshoz majd befúrnak, felraknak egy passzív fali ajzatot, aztán onnan már a te reszortod hogy oldod meg lakáson belül csatlakozást. Optikát elvinni az előfizetőig jóval drágább lenne és sokkal nagyobb odafigyelést és szakértelmet igénylő kábelzést követelne meg. Az UTP-t lehet rángatni, hajlítani viszonylag strapabíró, ugyanezt üveggel nem lehet eljátszani, ráadásul sokkal drágább is a kábel. Az UTP-nek végpontra elég egy passzív aljzat szinte ingyé, optikai kábel esetén viszont egy igen drága CPE eszközre lenne szükség, ráadásul switch oldalon is jóval drágább eszköz kell ha az előfizető optia van, míg egy standard UTP-s swich ahhoz képest bagóért kapható.

#117 Felhasználó inaktív   Kevanaar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 22:24

Üdv! Én eredetileg T-kábelt (tévét+netet) rendeltem 9. kerben egy új lakásba, aztán szólnak pár hét után, hogy mégse tudnak, aztán mondtam, hogy akkor kössenek adsl-t...aztán ma beszéltem digitv-s ügyintézővel először csak tv kapcsán, először is elmondta, hogy nem műhöldas lesz (én arra számítattam) hanem ők tudják rendesen kábelen, ez szvsz. jobb. Aztán mondta, hogy 1-2 hónapon belül lesz itt LAN, amire simán át tudok térni a mostani csomagjukról. Plusz telefon havidíj nélkül, ami mondjuk lényegtelen, mert úgysem használom. Szóval elvileg 2700+4900Ft haviért tv, net, telefon ill. ha lesz lan az meg még olcsóbb. Nekem így elsőre elég hihetetlen volt ez a 10-20Mbit, mert még nem volt ilyennel tapasztalatom, de ez nagyon durva lesz ha így működik. Na szóval a lényeg, hogy mivel hűségnyilatkozat sincs, azaz ha nem tetszik bármikor felmondhatom, így ezt választottam a t-cuccok helyett. Jövőhét csütörtökön kötik is (ha tényleg így lesz ez is plusz pont a t-kábel időhúzásával ellenben), akkor tudok róla nyilatkozni, ha érdekel valakit. Később meg elvileg a LAN-ról is...

#118 Felhasználó inaktív   recluse82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 23:57

Idézet: shabba - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 18:56

bolic system:

Azzal nem biztos hogy fognak foglalkozni hogy 30 méterre elvigyék az UTP kábelvéget. Nagy valószínűséggel valahol közel a villanyórához és a lakáshoz majd befúrnak, felraknak egy passzív fali ajzatot, aztán onnan már a te reszortod hogy oldod meg lakáson belül csatlakozást. Optikát elvinni az előfizetőig jóval drágább lenne és sokkal nagyobb odafigyelést és szakértelmet igénylő kábelzést követelne meg. Az UTP-t lehet rángatni, hajlítani viszonylag strapabíró, ugyanezt üveggel nem lehet eljátszani, ráadásul sokkal drágább is a kábel. Az UTP-nek végpontra elég egy passzív aljzat szinte ingyé, optikai kábel esetén viszont egy igen drága CPE eszközre lenne szükség, ráadásul switch oldalon is jóval drágább eszköz kell ha az előfizető optia van, míg egy standard UTP-s swich ahhoz képest bagóért kapható.

nekem a tvnetes lan csomagom van de ők anno behozták teljesen a géphez az utp kábelt faszántosan :D
De már én is váltanék digikábelre nagyon....

#119 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 07:11

Idézet: shabba - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 19:56

bolic system:

Azzal nem biztos hogy fognak foglalkozni hogy 30 méterre elvigyék az UTP kábelvéget. Nagy valószínűséggel valahol közel a villanyórához és a lakáshoz majd befúrnak, felraknak egy passzív fali ajzatot, aztán onnan már a te reszortod hogy oldod meg lakáson belül csatlakozást.

Ez elég nagy bunkóság lenne. :)

Én több kisebbb hálózatos, mikrós, kábelnetes céggel kötettem be már UTP-n jövő netet, de mindig oda vitték a szerelők a lakásban, ahova kérte az ember.
Az a 10-20 méter UTP senkit se vág földhöz vagy esetleg egy ezres a zsebbe és kész.

Sőt telefonvonal és ADSL bekötés esetén is annyi kábelt adtak és oda vitték, ahova kell.

#120 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 07:15

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Ha korrekt a szerelő, akárhova elhúzza Neked.
Pusy :D  :smoker:

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.