HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel tud valaki róla valamit? Értékeld a témát: -----

#471 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 28. 15:29

Kép

#472 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 15:34

szombaton kötötték át, háááát nem is rossssz!!!

#473 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 28. 15:35

Idézet: piros - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 14:08

Neked szerencséd van, valószínűleg a te környékeden kevesebb az előfizető, így nem tapasztalod ezeket a problémákat. Jó neked...  :up:

Az "én környékem" most éppen Csepel közepe, 13 ker Esztergomi út, első ker Attila út, meg Külső Szilágyi magasságában valamerre. Ezek most éppen mennek. Eddig is mentek. Volt még UPC-m Bartók Béla úton, de azt nem sokat láttam. Több nem jut eszembe.
Make love not Wor.

#474 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 15:38

Idézet: Kalabocs - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 15:29

Kép

20 megás csomag? Akkor ez már 25%-al lassabb, mint kellene  :Đ
Make love not Wor.

#475 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 28. 15:52

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 16:38

20 megás csomag? Akkor ez már 25%-al lassabb, mint kellene  :Đ

szeretnéd mi, h beleköthess?  :D

15/15 az..

#476 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 16:05

Idézet: piros - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 13:09

Elképesztő, h. a UPC-s arcok idejárnak pocskondiázni a DIGI-s szolgáltatásokat.
De nézzük a jelenlegi tényeket:
A UPC-nél most van hűség, katasztrofálisak a ping-ek, a torrent korlátozva van, és a maximális sávszéleség töredékét tudja csak biztosítani.
A DIGI-nél (jelenleg) nincs hűség nyilatkozat, (jelenleg) megfelelőek a ping-ek, (jelenleg) nincs korlátozva a torrent, és (jelenleg) elérhető a maximális sávszélesség.
Nem természetes, ha jobb szolgáltatást választjuk? Lehet, h. később rosszabb lesz, de ettől még a UPC nem lesz jobb.

Nem vagyok UPC-s arc. UPC-ből csak kábelTV-m van a netem ADSL.

A DIGI már beleírta az ÁSZF-be a hűségre vonatkozó felmondási korlátozás és kedvezmény visszafizetésére szóló részeket. 2007.10.17. dátummal kihozta a módosított ÁSZF-et mely már tartalmazza a korlátozásról szóló részeket is.
Ezek tények melyeket nem én és nem a UPC-s arcok találnak ki. Te is elolvashatod ha a DIGI oldaláról letöltöd a hatályos ÁSZF-et.

Gondolkodj logikusan. A hűségre vonatkozó részek nem valószínű, hogy csak azért, hogy több legyen az írott anyag került bele. Az október 17.-én történt módosítás sem valószínű, hogy a szószaporítás miatt került bele. Feltételezem, hogy a DIGI tulajdonosai komoly és megfelelő tudással rendelkező üzletemberek akiknek már most világos, hogy mekkora szeletet tudnak kiharapni a magyar Internet piacról ezért tisztában vannak vele, hogy hamarosan eljön az az idő amikor korlátozni kell mivel a hálózati kapacitás nem végtelen. Ha meg korlátoznak akkor ugyebár valahogy itt kell tartani az ügyfelet aminek az egyetlen hatásos módja a hűség amivel egy meghatározott ideig garantáltan marad az ügyfél.
Abban is biztos vagyok, hogy amint befejeződik az ügyfélgyűjtés első hulláma azonnal árat fognak emelni hiszen valamiből finanszírozni kell a megnőtt ügyfélszám miatti support-ot, a szolgáltatás szintentartását. És itt már helye is van a hűségnek.

#477 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 16:28

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 16:05

Abban is biztos vagyok, hogy amint befejeződik az ügyfélgyűjtés első hulláma azonnal árat fognak emelni

Szó szerint ugyanezt írták más fórumokon a digi műholdas tv-jére is annak idején amikor elkezdték.
És mi lett az emelésből -semmi. A felhasználók pedig csak nőnek mint a gomba eső után  ;)
Sőt a többiek kezdték el csökkenteni az áraikat.

#478 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 16:35

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 16:28

Szó szerint ugyanezt írták más fórumokon a digi műholdas tv-jére is annak idején amikor elkezdték.
És mi lett az emelésből -semmi. A felhasználók pedig csak nőnek mint a gomba eső után  ;)
Sőt a többiek kezdték el csökkenteni az áraikat.

Azért egy műholdas rendszer egy kicsit más mint az internet kapcsolat. Az internet kapcsolathoz kell ám folyamatos fejlesztés mert hiába a sok ügyfél ha nem bírja a gerinc a nagy terhelést. A fejlesztés pénzbe kerül amit az ügyfeleknek kell megfizetnie. A support szint emeléséről meg a szolgáltatás szintentartásáról nem is beszélve ami szintén komoly összegeket emészt fel amit ki kell termelni valahonnan. Ez üzleti vállalkozás és nem egy szamaritánus szervezet. meg kellene már érteni, hogy miről is van szó.

#479 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 16:36

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 16:05

Nem vagyok UPC-s arc. UPC-ből csak kábelTV-m van a netem ADSL.

A DIGI már beleírta az ÁSZF-be a hűségre vonatkozó felmondási korlátozás és kedvezmény visszafizetésére szóló részeket. 2007.10.17. dátummal kihozta a módosított ÁSZF-et mely már tartalmazza a korlátozásról szóló részeket is.
Ezek tények melyeket nem én és nem a UPC-s arcok találnak ki. Te is elolvashatod ha a DIGI oldaláról letöltöd a hatályos ÁSZF-et.

Gondolkodj logikusan. A hűségre vonatkozó részek nem valószínű, hogy csak azért, hogy több legyen az írott anyag került bele. Az október 17.-én történt módosítás sem valószínű, hogy a szószaporítás miatt került bele. Feltételezem, hogy a DIGI tulajdonosai komoly és megfelelő tudással rendelkező üzletemberek akiknek már most világos, hogy mekkora szeletet tudnak kiharapni a magyar Internet piacról ezért tisztában vannak vele, hogy hamarosan eljön az az idő amikor korlátozni kell mivel a hálózati kapacitás nem végtelen. Ha meg korlátoznak akkor ugyebár valahogy itt kell tartani az ügyfelet aminek az egyetlen hatásos módja a hűség amivel egy meghatározott ideig garantáltan marad az ügyfél.
Abban is biztos vagyok, hogy amint befejeződik az ügyfélgyűjtés első hulláma azonnal árat fognak emelni hiszen valamiből finanszírozni kell a megnőtt ügyfélszám miatti support-ot, a szolgáltatás szintentartását. És itt már helye is van a hűségnek.

hát supportjuk most sincs kevés előfizetővel  :D

jaja a digi tv-re is mondták 1 év múlva majd meglátjátok..hát meg is jelent Szőke kapitány  ;)

a korlátozás az smtp-re már most is valós tényező..de az volt már október 17 elött is.

#480 Felhasználó inaktív   piros 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 16:38

wpepi pontosan erre a hozzállásra gondoltam... miért lesz neked az jobb, ha a DIGI árat emel? Vagy hűségnyilatkozat aláírására kötelezi az előfizetőit? Miért jó neked ezt hangoztatni? Ha neked nincs másnak nem lehet jobb? Ez ilyen gyermeteg tudatalatti "izé"?  :)  :think:
Lehet, h. lesz később hűségnyilatkozat, de egyenlőre nincs. De ha még lenne is... az árakról még nem is beszéltünk.
Ahogy alibabusic mondta, nem írtunk alá hűségnyilatkozatot. Szóval ha korlátoznak vagy árat emelnek, bármikor leléphetünk... bármit írjanak is az aszf-ban.

#481 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 16:53

Idézet: piros - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 16:38

wpepi pontosan erre a hozzállásra gondoltam... miért lesz neked az jobb, ha a DIGI árat emel? Vagy hűségnyilatkozat aláírására kötelezi az előfizetőit? Miért jó neked ezt hangoztatni? Ha neked nincs másnak nem lehet jobb? Ez ilyen gyermeteg tudatalatti "izé"?  :)  :think:
Lehet, h. lesz később hűségnyilatkozat, de egyenlőre nincs. De ha még lenne is... az árakról még nem is beszéltünk.
Ahogy alibabusic mondta, nem írtunk alá hűségnyilatkozatot. Szóval ha korlátoznak vagy árat emelnek, bármikor leléphetünk... bármit írjanak is az aszf-ban.

Nekem nem lesz se jobb se rosszabb. Engem se a DIGI se a UPC szolgáltatása nem izgat mert tökéletesen el vagyok az Interware ADSL szolgáltatással.
Pusztán valóság megmutatása volt írásom indíttatása hiszen ahhoz, hogy az ember tovább lásson mint az orra nem kell más mint elolvasni az ÁSZF-et és értelmezni az ott leírtakat. Ott van minden feketén fehéren. Nem én találom ki hanem a DIGI írta le. Az, hogy a 2500Ft/20Mbps miatt az emberek szeme előtt lila köd lebeg az azért van mert a DIGI igen ügyes és hatásos kampányba kezdett. Feltételezem igen jó marketingeseik vannak. Csak az nem veszi észre, hogy kilóg a lóláb aki nem is akarja észre venni. Ott van a UPC esete ahol is az induláskor egészen más volt a felállás. Még a telefon szolgáltatásuk indításakor is olyan ügyes marketing fogássokkal láncolták magukhoz az ügyfeleket, hogy öröm volt nézni. És mi van most?

#482 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 17:29

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 16:53

Feltételezem igen jó marketingeseik vannak.

Nincs ott semmiféle marketing. ÜFSZ meg pláne :D Piacra lépni csak megdöbbentő árral és sebességgel lehet. De még így se nagyon. A torrentesek körében ugyan futótűzként terjed a híre, de a júzerek túlnyomó többsége csak sima internetező. Ha az emberek kezébe kerül véletlenül a digi szórólapja, legyintve eldobják, mert már mindenkinek elege van a bomba ajánlatokból (meg tudom érteni őket).
Emellett annyira hozzászoktunk a rabsághoz netügyben, hogy nem hisszük el, ha nincs. Sasold meg a nádorliget lakópark topikot az index fórumán, fogsz találni nem egy kétkedőt, akiket a többiek nem tudnak megnyugtatni azzal, hogy: "nincs hűség, nem mindegy, milyen a minőség?"
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#483 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 17:53

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 16:28

Azért a support, meg néha a minőség is hagyott kívánnivalót maga után. Tény és való, hogy ha meg elindul, akkor occsó, csak ne fagyjon a beltéri :-) Meg aztán olvashattunk jogdíjas vitákról is, úgy meg könnyű valamit occsón adni, ha nem fizetünk utána járulékot.

Műholdnak lefelé sávszél sem kell, kb. 1 embernek is ugyanannyiból lehet szolgáltatni, mint fél Európának. Netre ez nem igaz, mióta feltalálták azt, hogy sávszélesség, a telepítési költség meg nem előfizetőnként nem meghatározható, DigiTV sugároz lefelé, onnan csak vevő kérdése. Net meg nem a magasból jön, valamint sok júzer esetén el is fogy, 2 külön technológia, de ennek ellenére akkor kérdés, az egyik éttermemben miért került le a falról a digiTV, ha nem azért, mert rosszul működött, meg drága is volt?
Make love not Wor.

#484 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 17:55

Idézet: Miki2 - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 17:29

Sasold meg a nádorliget lakópark topikot az index fórumán, fogsz találni nem egy kétkedőt, akiket a többiek nem tudnak megnyugtatni azzal, hogy: "nincs hűség, nem mindegy, milyen a minőség?"

Persze, mert gondolom pár szolgáltató már átverte ÁSZF-el, aminél 30-45-x nappal előtte szóltak, ohgy módosul, kolléga meg nem válazsolt, így érvénybe lépett. Vagy akármi. Meglátjuk, beszéljün króla pár év múlva :-)
Make love not Wor.

#485 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 17:58

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 16:53

Még a telefon szolgáltatásuk indításakor is olyan ügyes marketing fogássokkal láncolták magukhoz az ügyfeleket, hogy öröm volt nézni. És mi van most?

Nahh, Romániában meg nem lehet a konkurencia hálózatába tartozó telszámot hívni az állomásodról. Ez meg milyen már? Itthon szerintem akkorát kapnának ilyenre az NHHtól, mintazállat. Meglássuk, ha a kinti megoldást akarják idehaza erőltetni, akkor nem fog menni. Addig hamar töltsétek le az internetet, hátha elfogy :-)
Make love not Wor.

#486 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 18:03

Ott van a UPC esete ahol is az induláskor egészen más volt a felállás. Még a telefon szolgáltatásuk indításakor is olyan ügyes marketing fogássokkal láncolták magukhoz az ügyfeleket, hogy öröm volt nézni. És mi van most?

szerintem itt nem a digiről példálózott...

#487 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 20:44

15M/15M a net

Nekem 2000 óta van kábeltv-m tölük(legalább 4 éve net ha nem több), sose halottam ,hogy let volna hüség!

#488 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 21:20

Természetesen a "hűségnyilatkozat" létezik, és korábban is létezett a DIGI-nél (EMKTV).
Amikor én kötöttem a HDSNET-et (március-április), akkor volt lehetőség "ajándék" PC elhozására, 3éves hűségnyilatkozat aláírásával a 2048-as csomag esetén.
Én akkor csak 1024-eset kötöttem, és a PC egyébként sem kellett volna ilyen feltételekkel.
De kiváncsi lennék, hogyaki aláírt, az megkapta-e az árcsökkentést szeptembertől, vagy továbbra is 4900-at fizet havonta.
Az ÁSZF-ben lévő hűségnyilatkozat rész az ilyen akciók, kedvezmények miatt van egyelőre. Aki nem írt alá ilyet arra természetesen nem lehet kiterjeszteni, a mindenkori listaárat kell fizetni a szolgáltatásért, és bármikor fel lehet mondani (pl.: ha pofátlan módon megemelnék az árakat).
Nem hiszem hogy ilyet tennének, mert akkor hiába fejleszették volna az infrastruktúrát, mert sok előfizetőt veszítenének.
Sőt inkább arra lehet számítani, hogy ha a többi szolgáltató csökkenti az árait/ növeli a sávszélességet, akkor előbb vagy utóbb a DIGI is ezt fogja tenni (inkább növeli a sávszélességet, mert árban ennél lejjebb már nem nagyon lehet menni, már nekem lenne kellemetlen, hogy olyan keveset fizetek).
VODKA
-Connecting People-

#489 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 07:08

neten írták:

Sokan kérdeztétek: XV. kerület, Újpalota, Páskomliget utca.

Az elmúlt három napban egyszer sem szakadt le. Böngészés a magyar oldalakon szinte instant. Tehát nem töltődik, hanem megjelenik az oldal. Külföld felé már nem ilyen szép a helyzet, de panaszra nem lehet okunk. Torrent (tévésorozatok) jött, mint az atom, jó volt nézni. Multiplayerezni végül nem sikerült, a barátok bénázása miatt. Majd a jövő héten.

#490 Felhasználó inaktív   r2r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 09:29

Zugló, Füredi ltp-pel kapcsolatban tudtok valamit?
már szereltek valamit, de mikortól szolgáltatnak?
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   
r2r   ty

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26