Idézet: snefi - Dátum: 2007. márc. 31., szombat - 8:16
Hello
Akinek meg nem emeletek savot szerintem mar telefonaljon be

en is megtettem multhet vasarnapjan.
Elsore adtak egy t-com-os szamot hogy ott probalkozzak savszel ugyben.
miutan kozoltem veluk hogy ok nemfoglalkoznak velem erdekes modon egybol bejelentettek hibara dolgot.
ra kb 1-2 orara mar emelt savom lett.
es kb 3 ora mulva ujra felhivtak hogy hogy megy.
azota is rendben van minden.
Szoval telefonalni mar erdemes.
es nehagyatok magatokat lerazni.
Ha meg nemvolt emeles az ugyfelszolgalat szerint akkor kerjetek meg hogy ha nemtudjak az emelest vegrehajtani pl vonalhiba miatt akkor azt adjak irasba.
Megfogadva a tanácsodat én is így tettem.
Felhívtam először az ISP-met, az Invitelt, hogy mit lehet tenni?
Válasz: Várjak türelemmel, majd emel a T-Com, mást nem tudnak javasolni, intézni.
Felhív 1412.
Menüválasztás, telszámmegadás, ügyfélszám, majd ügyintéző.
Hát nem értik miért őket zaklatom, hiszen az Invitelt kellene, ő a szolgáltató. Mondom én, de Önök végzik az alapvonali szolgáltatást. Aha, ránéz az adataimra: de hiszen én már 8 Mb-es vagyok a rendszerben. Mondom nem még mindig 2-es. Hát akkor hívjam fel a 194-et, a hibabejelentőt.
Felhív 194.
Ügyintéző kérdi miben segíthet. Felvázolom a problémát, erre ő miért őket zaklatom, biztos az Invitel nem tudja biztosítani a 8 Mb-et!!??? Mondom Önök az alapvonal szolgáltatói. két héttel ezelőtt már reklamáltam, de leráztak, pedig egész biztosan bírná a vonalam, csak nem emeltek. Hát akkor is az Invitelnek kell szólni, mert én nem kérhetek vonalbeméretést, csak ISP. Puff....Ez Magyarország 2007.
Most írtam egy ismételt reklamáló levelet az Invitelnek bemásolva a modemem adatait, hogy nyugodtan küldjék el a T-Com-nak is. Kiváncsi vagyok mi lesz, lehet, hogy az, hogy jövő héten lemondom a netet, meg a telefont, aztán új életet kezdek kábeltv-s neten.
Modem adatok:
ADSL Link Status
Adsl Line Status
OPERATIONAL
Adsl Mode
G.DMT
Up Stream
224 kb (Interleave)
Down Stream
2560 kb (Interleave)
Attenuation
Near End: 7.5