Idézet: szami - Dátum: 2007. ápr. 1., vasárnap - 21:32
Üdv mindenki!
Hát azt hiszem jól kicseszett velem a t-fos!
Január végén felemelték a netem 1m-ről 4-re.Ez ment is szépen márc.28-ig amikoris elkezdett szakadozni a vonal, 29.-én meg szépen visszállt 1m-ra. Externet felhív, hiba lead. Most felhívom a 194-et ahol azt mondja a hölgy, hogy a szerelő megnézte és náluk minden rendben van, hívjam fel a szolgáltatót.Felhívom és azt mondja hogy a garantált sávszél megvan,(de közben ők már a 4m-ás árát számlázzák nekem),de mérjem le a teszt szerveren és küldjem el e-mailba nekik.
Hogy lehet hogy megy 2 hónapig simán, 5-6 napokat egyfojtában töltök bontás nélkül, havi 150 giga adatforgalom mellett,és most visszaállítják!!!
Menjen az összes a picsába!!!
HIÁBA nézitek a modem adatokat,úgyis az adott központ ossza el a sebességet az előfizetők arányában. Nekem kiváló értékek voltak,plussz felhivtam a kerületi tikomot,oké mondta.Na belevágtam ,4mega helyett 1van,este még annyi se.ISP válasza,a minimálisan elérhető legnagyobb sebességen vagyok.194-et hiába hivom.A kerületi tikomos kissé visszahúzódva:Ő nem azt mondta,hogy meg is lessz a sebesség,csak hogy LEHET.Hivatalosan nem tudom elérni,hogy leirják:ez a vonal ennyit tud.Egyébként 14megánál 1mega amit minimálisan szolgáltatni kell,nekem csak a 4-et nem adják,de van aki a 14-et nem kapja meg.!!!!!!Kis nyelvtan:én igy jártam,te is ...ő meg úgy fog járni,és nem tehetünk semmit.:
http://index.hu/tech/net/adsl070313/ A kör bezárult,semmi nem indokolja hogy a maximumot adják,főleg nem a tikomos szar vonalak.Egy kérdés marad,a megszivatott ügyfelek által fel nem használt sebességért fizetett pénz kié?????????