HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 29. 16:36

Nálam most (meg tegnap este) elég lassú a böngészés. Spyware (úgy tűnik) nincs, router jól zizeg, pingek bix felé minimálisak. Azért még pár tesztet megcsinálok, hátha az én gépem van megzizzenve.

#2422 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 16:54

Valami baj van a nettel.. 5 perce kezdtem feltolteni par felvetelt egy ftp-re, es vegig 2Mbit felett megy  :blink:
De nem kell bantani, nekem igy is megfelel :D
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#2423 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 17:03

nem viccelek! :)
Kép

#2424 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 17:19

Idézet: b0rZ - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 16:54

Valami baj van a nettel.. 5 perce kezdtem feltolteni par felvetelt egy ftp-re, es vegig 2Mbit felett megy  :blink:
De nem kell bantani, nekem igy is megfelel :D

Jön a vihar! :D
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2425 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 17:23

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 17:19

Jön a vihar! :D

ja, de sajnos eleg lassan. meg csak siofok magassagaban jar, es lehet hogy mire ideer el is fogy belole a csapadek :(

#2426 Felhasználó inaktív   GuMipOkE 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 29. 18:48

Szerintem kinyírok valakit.

Ma reggel megszűnt szolgáltatni a UPC itt Budaörsön. Felhívom a kedves üsz-t, akik közlik, hogy megszűnt a szerződésem, mert az ő szerződésük is megszűnt az Eurocable-el. Meg hogy elvileg kapnom kellett volna egy tájékoztatót az Eurocable-től, hogy az én szerződésem a UPC-vel megszűnt (!). (Hát nemtom, de hogy jogilag semmi köze az EC-nek az én UPC-s szerződésemhez, az biztos.)

Beszéltem a Nemzeti Hírközlési Hatósággal is, és jogi lépéseket javasoltak. Amivel valószínűleg élni is fogok.

Most egy 15 perce elkezdett működni a net, de valami isszonyat szarul. De nem a UPC szolgáltat, hanem a fibernet. 10M/1M helyett kb 5%-át szolgáltatja (512k/96k). Ráadásul a packetloss sem elenyésző mértékű. Majd én is a havidíj 5%-át fizetem be, nem enyhén "laggolva"... :reklamacio: 

Ha rövid időn belül nem egyeznek meg, és én nem kapom a pénzemért járó szolgáltatást, akkor a UPC vezérek jobban teszik ha életbiztosítást kötnek, és nem szállnak ki a golyóálló limuzinból.  :reklamacio: :mad:

#2427 Felhasználó inaktív   GuMipOkE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 18:57

Puff neki. Most meg a fibernet sem megy. Még jó, hogy van ADSL előfizum is. Ez a 20 perces szolgáltatás azért nem volt valami lehengerlő a fibernet részéről.

Megyek az ügyvédemhez.  :mad:

#2428 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 19:36

Idézet: GuMipOkE - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 20:57

Puff neki. Most meg a fibernet sem megy. Még jó, hogy van ADSL előfizum is. Ez a 20 perces szolgáltatás azért nem volt valami lehengerlő a fibernet részéről.

Megyek az ügyvédemhez.  :mad:

ehhez annyit tudok hozzárakni: kitartás ! :up:

#2429 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 19:59

Idézet: GuMipOkE - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 18:48

Szerintem kinyírok valakit.

Ma reggel megszűnt szolgáltatni a UPC itt Budaörsön. Felhívom a kedves üsz-t, akik közlik, hogy megszűnt a szerződésem, mert az ő szerződésük is megszűnt az Eurocable-el. Meg hogy elvileg kapnom kellett volna egy tájékoztatót az Eurocable-től, hogy az én szerződésem a UPC-vel megszűnt (!). (Hát nemtom, de hogy jogilag semmi köze az EC-nek az én UPC-s szerződésemhez, az biztos.)

Beszéltem a Nemzeti Hírközlési Hatósággal is, és jogi lépéseket javasoltak. Amivel valószínűleg élni is fogok.

Most egy 15 perce elkezdett működni a net, de valami isszonyat szarul. De nem a UPC szolgáltat, hanem a fibernet. 10M/1M helyett kb 5%-át szolgáltatja (512k/96k). Ráadásul a packetloss sem elenyésző mértékű. Majd én is a havidíj 5%-át fizetem be, nem enyhén "laggolva"... :reklamacio: 

Ha rövid időn belül nem egyeznek meg, és én nem kapom a pénzemért járó szolgáltatást, akkor a UPC vezérek jobban teszik ha életbiztosítást kötnek, és nem szállnak ki a golyóálló limuzinból.  :reklamacio: :mad:

Jó reggelt. Ez nem a UPC sara. Ő csak annyiban hibás, hogy nem tájékoztatott előre (60 nappal, ahogy az ÁSzF-ben van). Feltételezem azért nem, mert mindvégig hitt benne, hogy sikerült megegyezni az EuroCable-lel. Nos, nem sikerült.

A témával foglalkozott az elmúlt pár oldal is, itt a fórumon.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2430 Felhasználó inaktív   crescent 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 20:13

Ez az "EuroCable" mely területeken érdekelt?
Kérdem azért, hogy hol lehet készülni hasonló magyar bürokratikus mutatványokra.
Merida TFS 300D@Rock Shox Reba Race@Full SLX

#2431 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 20:22

Idézet: crescent - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 20:13

Kérdem azért, hogy hol lehet készülni hasonló magyar bürokratikus mutatványokra.

www.eurocable.hu :) amúgy tényleg jó lenne valami lista, hogy mely részeken nem saját tulajdon a kiépített kábel. NSD? :)
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2432 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 20:38

Idézet: crescent - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 20:13

http://www.eurocable.hu/cimkereso.php

#2433 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 20:43

Idézet: moq - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 21:22

www.eurocable.hu :) amúgy tényleg jó lenne valami lista, hogy mely részeken nem saját tulajdon a kiépített kábel. NSD? :)

Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de tudtommal csak az EuroCable volt ilyen konstrukcióban, a többi saját RF hálózat. Bízom benne, hogy több hasonló incidensre se fog sor kerülni, mert ez szerintem egyik fél érdekét sem szolgálja. Az UPC előfizetőket, az előfizető egy bevált szolgáltatót veszít, a FiberNet/EC párosnak pedig nem túl jó marketing 5 napos határidővel egy sokkal rosszabb konstrukcióba belekényszerítni az előfizetőket.

Én speciel dafke ADSL fronton kezdenék nézelődni egy ilyen akció után, mert hányingerem lenne a FiberNet viselkedésétől.

Szerkesztette: Nagy Sarga Domper 2007. 05. 29. 20:48 -kor

#2434 Felhasználó inaktív   GuMipOkE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 21:02

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 19:43

Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de tudtommal csak az EuroCable volt ilyen konstrukcióban, a többi saját RF hálózat. Bízom benne, hogy több hasonló incidensre se fog sor kerülni, mert ez szerintem egyik fél érdekét sem szolgálja. Az UPC előfizetőket, az előfizető egy bevált szolgáltatót veszít, a FiberNet/EC párosnak pedig nem túl jó marketing 5 napos határidővel egy sokkal rosszabb konstrukcióba belekényszerítni az előfizetőket.

Én speciel dafke ADSL fronton kezdenék nézelődni egy ilyen akció után, mert hányingerem lenne a FiberNet viselkedésétől.

NSD!

Mivel Te vagy itt a legauthentikusabb személy, ezért ha tudsz, légyszi válaszolj: Most akkor van remény arra, hogy záros határidőn belül a UPC megegyezik az Eurocable-el? A Fibernyet milyen alapon szolgáltatja nekem a "semmit"? És még egy utolsó, hogy várhatom-e a felmondólevelet a UPC-től, vagy a jelenlegi állapotot igyekeznek "tartósítani"?...  :(

Kezdtem megszeretni a UPC-t, erre meg itt ez a gebasz.  :mad:  Azt hiszem én is, és a UPC is jobban járna azzal ha szolgáltatná nekem tovább a 10M/1M-et...  :rolleyes:
(Hogy miért kellett azt a pár fibernethez "közel álló" alakot kirúgni a UPC-től, azt nem tudom. Persze lehet hogy valakinek jobb így, de így velem is kicsesztek, nem csak a UPC-vel...  :mad: )

#2435 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 21:14

Idézet: GuMipOkE - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 22:02

Most akkor van remény arra, hogy záros határidőn belül a UPC megegyezik az Eurocable-el? A Fibernyet milyen alapon szolgáltatja nekem a "semmit"? És még egy utolsó, hogy várhatom-e a felmondólevelet a UPC-től, vagy a jelenlegi állapotot igyekeznek "tartósítani"?...  :(

1. Nincs, ma le is húzták a UPC-t a hálózatukról, mint te is észrevehetted.
2. Nemtudom, tőlük kell megkérdezni - szerintem a kvázi-512-t is csak a népharag miatt adják átmeneti ideig, pl bizonyos szerződésszám eléréséig.
3. Igen, várhatod, természetesen menni fog hivatalos értesítés.

Én kérek elnézést... :(

#2436 Felhasználó inaktív   Guruj 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 21:26

Hi

Tatabányán barkácsolnak vmit? pár napja még irc is lagzik. Eddig nem volt ilyen gondom.

üdv.:G

#2437 Felhasználó inaktív   GuMipOkE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 21:48

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 20:14

1. Nincs, ma le is húzták a UPC-t a hálózatukról, mint te is észrevehetted.
2. Nemtudom, tőlük kell megkérdezni - szerintem a kvázi-512-t is csak a népharag miatt adják átmeneti ideig, pl bizonyos szerződésszám eléréséig.
3. Igen, várhatod, természetesen menni fog hivatalos értesítés.

Én kérek elnézést... :(

Hát ez szomorú.  :(

Azért köszönöm a gyors választ!

#2438 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 23:13

De hol van itt a felmondási idő betartása, stb. Olyan nincs, hogy az UPC-nél hittek abban, hogy meg tudnak egyezni, és ezért nem küldött semmi értesítőt. Hinni a templomban kell!!!!!  :think: Ez az egész dolog, simán NHH ügy. Náluk kell bejelentést tenni. Mondjuk ez az egymásra mutogatás meg a pofátlanság teteje. Kiváncsi leszek, hogy mikor fizeti vissza az UPC a tört havi díjakat pl.  :eek:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#2439 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 02:38

Na most miért nem volt az nekik jó, hogy a UPC fizetett nekik, hogy szolgáltathat?
"Légy szerény mint én..."

#2440 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 05:23

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 2:38

Na most miért nem volt az nekik jó, hogy a UPC fizetett nekik, hogy szolgáltathat?

Gondolom a fibernet többet :)

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.