Idézet: zoz2000 - Dátum: 2007. jún. 4., hétfő - 16:04
Sziasztok!
Én is csatlakozom az elégedetlenkedők táborába, de közben felvetnék egy dolgot amit nem nagyon láttam eddig itt.
Szerintem biztos van rá mód -egy program- amit használva nem p2p-nek érzékeli a UPC a forgalmunkat..és aki jobban ért a dologhoz biztos meg fogja csinálni ezt a programot, mert érdeke lesz..aztán mehetnek a levesbe
Vagy rosszul tudom és nem lehet megkerülni? Bár eddigi tapasztalataim alapján mindnre van ellenszer..
Üdv!
Ez egy nagyon jó meglátás, hogy mindenre van megoldás! Teljesen egyetértek ezzel! A torrentnél, pl uTorrentnél van titkosítási mód, de szerintem az már elavult, semmit se ér. Viszont valóban nem kell aggódni, mert szerencsére 100x értelmesebb emberek ülnek a net ezen oldalán, mint a csellónál (egyáltalán nem sértésnek szánom! Semmi bajom az igazi júpíszís szakemberekkel!!) Biztos lesz vki, aki kitalál vmit, kb olyan, mint a crackelés és a védelmek harca.
És nem is olyan nehéz 100gigákat letölteni. Egy 1mbit feltöltéssel, csak feltölteni lehetne töb bmint 250gigát, anélkül, hogy bármit letöltenél. Nekem is már kb.2 hete iszonyat fos a net, főleg külföldre! Az szánalmasan szar, mint mondjuk csóri magyar server hostingéknál (3mbit külföld..)
Eskü nemtom mibe fájna szinte korlátlan BELSŐ sávszél. Már az is egy normálisabb lépés lenne! Szeretném jelezni, hogy jelenleg SOKKAL lassabb a netem, mint mondjuk egy éve. Dolgózónet mostmár átbaszás/kamu mérik a belső forgalmat, nincs mac csere, korlátozzák a p2p... SEMMI JÓ HÚZÁSA NEM VOLT A UPC-nek!!
Ja és szerintetek hány ilyen ultra hardcore upc-s letöltő van hazánkban?!? Max. 2000! NC a rendszerre, ha ez odabasz
Szerkesztette: JuanPrimero 2007. 06. 04. 16:15 -kor