Idézet: foxyr - Dátum: 2007. márc. 24., szombat - 12:38
Szerintem is a sok "naiv" embert tudjak befuzni, a legtobb ertelmes ember huseg utan lelep utanuk, kivetel, aki nem szereti az email cimet cserelgetni. Ismerek ilyen embert, aki csak azert nem lepett le toluk, mert sok helyre a T-onlines cimet adta meg, s problemas lett volna minden egyes ugyfelnek elkuldeni a valtozasrol szolo levelet. Valamint szerintem a rengeteg idos embert tudjak befuzni (valahol olvastam is kb. 1evvel ezelott, hogy oket celozzak meg, mert hatalmas az "o" piacuk). Az olyanokat, akik az OTP-hez is ragaszkodnak. Sajnos ilyenek vagyunk, tulsagosan regimodiak, s nem mernek az emberek valtoztatni
Az IPTV szolgáltatás csak ott fizethető elő, ahol van T-xxx ADSL. Nem kell előfizetni rá, de kell, hogy legyen. Ahol pedig valamilyen más ADSL van, ott a t-xxx nem nagyon csinál saját ADSL-t.
Miért, az UPC ad ott telefont, ahol mondjuk t-xxx CATV van? Ugye, hogy nem. Sőt ott sem ad, ahol mondjuk ADSL internet elérés van. Pedig azon is működne.
Az OTP-vel kapcsolatban pedig nem véletlen az emberek "ragaszkodása". Azok, akik mondjuk befürödtek az Agrobankkal, sorban álltak a Postabanknál a pénzükért, vagy megszívták valamelyik befektetési társasággal, nem nagyon fognak többé próbálkozni. Egy olyan országban, ahol az ügyfeleket semmiféle szervezet, vagy jogszabály nem védi inkább választják az ismert régi szolgáltatásokat.
Szerkesztette: WhiteRaven 2007. 03. 24. 13:12 -kor

Súgó
A téma zárva.