HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#1941 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 20. 16:28

Idézet: subidu - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 15:33

A mai világban atért 25000 forint nem pénz egy jogtiszta OEM operációs rendszerért. És azt se felejtsük el ha nem lenne a Windows akkor most nem tartanánk ott az infomatika területén ahol most tartunk.
A pc-k 10-ed ennyire sem terjedtek volna el a nehezen konfigurálható és használható linuxos op rendszerek mellett.

Részemről hajrá windows.  :respect:

Ui.: És az is tény hogy a betörési kisérlet még nem egyenlő a betöréssel. Én 5 éves használat alatt sosem találkoztam még betöréssel.

Tartanánk itt, vagy előrébb is a windows nélkül is, nyugodj meg, és még ne feledd az Apple-t, sem (mondjuk nem PC). Látszik, hogy életedben nem ültél linux előtt. :)

A betörési kísérletről meg annyit, hogy a kísérletből betörés lett volna, ha a routerem nem akadályozza meg.

#1942 Felhasználó inaktív   subidu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:03

Idézet: critical_source - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 17:28

Tartanánk itt, vagy előrébb is a windows nélkül is, nyugodj meg, és még ne feledd az Apple-t, sem (mondjuk nem PC). Látszik, hogy életedben nem ültél linux előtt. :)

A betörési kísérletről meg annyit, hogy a kísérletből betörés lett volna, ha a routerem nem akadályozza meg.

Ültem már linux előtt. Nekem nem jött be. Nem elég felhasználóbarát. Ezért le is szedtem.
AMD64 939 3000+ Venice , MSI K8N NEO4 PLATINUM, Leadteak 6600GT EXTREME 128Mb, 1024Mb Twinmos Twister CL2 KIT, 160GB Maxtor SATA 8MB, 120GB Maxtor PATA 8MB, 250GB Samsung SATA 8MB, AG NEOVO 19" TFT, Chieftek 360W, Thermaltake VA1000RWA Lanmoto.

#1943 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:04

Idézet

ha nem lenne a Windows akkor most nem tartanánk ott az infomatika területén ahol most tartunk

:nevet2:  :omg:

Ennél többet hozzászólni nem lehet. Ekkora baromságot kijelenteni.

Idézet

Amúgy meg az az igazság, hogy engem egyáltalán nem érdekel hányan akartak betörni a gépembe, mivel semmi hátrányát nem éreztem eddig, pedig már a Win95-ös korszak óta netezek. Mit szednek ki belőle? A nevemet, adataimat

Igazad van. A Te adataida rohadtúl nem érdekli egyetlen crack-ert sem. Azonban a Te géped egy nagyon jól álcázó felület. Nem a te adataiddal fog foglalkozni, hanem betör hozzád és majd onnan fog támadásokat indítani más számára fontosabb helyekre. Aztán amikor majd kopogtatnak nálad és legyél szíves megmagyarázni, hogy miért támadtad folyamatosan mondjuk egy banki rendszer oldalát, miért küldesz spam és egyébb ártó leveleket a gépedről, akkor majd magyarázkodhatsz, hogy Te aztán nem csináltál ilyeneket. De Te inkább ne legyél paranoiás.

Idézet

sajnos szerintem az egyik legnagyobb problema meg mindig a user..

Szerinted JFS83 problémáját a user okozta?

Idézet

Nekem is az van és tegnap vagy tegnap előtt elkezdett a Vista ráerőltetni egy driverfrissítést a Windows Update keretein belül. Microsoft által jóváhagyott Nvidia driver, meg minden, de akkorákat fagyott a gépem, amíg vissza nem tettem a régit, hogy rossz volt nézni. Akár mikor itthon hagytam letölteni, hozzá se nyúlt senki, mire hazaértem, itt várt a nagy kék képernyő...

Szerencsétlen csak frissíteni akart mint ahogy állandóan verik az ember fejébe.

Amúgy meg ahogy látom nincs tisztába téve az átlag user fogalma. Egy átlag user nem ért a rendszerhez egyáltalán. Nem tudja feltelpíteni az oprendszert, nem tudja testre szabni a háttérképeken túl. Csak kezeli. Tévhit, hogy a linux-ot nehezebb kezelni. Persze, mert a win-hez szokott hozzá. Ha linux-ot látott volna életében előszőr, akkor azt szokta volna meg. Bnőm mondta, hogy cseréljem le neki az XP-t linux-ra, mert látta, hogy én többségben azt használom. Mondtam, hogy inkább csak mellé teszem fel, ha mégsem jönne be neki, akkor az elején választhat a rendszerek között. 2 hónap alatt átszokott és már nem is használja az XP-t. És Ő a tipikus felhasználó. Nagyon nincs hozzá érzéke.

És a Vista, ha már ez a topic címe.. :)
Szerintem ez ami igazán nehezen használható rendszer. 5 év alatt egy rakás szenvedést sikerült összehozni. Driverek éppenhogy működnek, XP-n működő programok hibáznak nem indulnak el stb. Nagyon jó példa a Nero. Ugyanazon a vason XP alatt tökéletesen megy, de Vista alatt fagy és hibázik. Ez előrelépés? NEM. ráadásul jönnek a kék halálok. XP alatt én még nem nagyon találkoztam kék halállal működés közben. Lám a Vistába ismét előrukkoltak vele.

Lényeg, hogy most odadobták az emberek elé, hogy teszteljék mert ők képtelen voltak rá. Aztán talán SP2 után már érdemes lesz vele foglalkozni. Addig marad a bevált XP játékra, másra nem.. :)

Szerkesztette: Lenny 2007. 07. 20. 17:10 -kor

-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1944 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:06

Idézet: subidu - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 18:03

Ültem már linux előtt. Nekem nem jött be. Nem elég felhasználóbarát. Ezért le is szedtem.

Mit jelent számodra a felhasználó barát?
Hogy nem kell csinálnod semmit? Mindent megcsinál magától?
A számítógép a parancsaidat hajta végra, nem a kívánságaidat.
Amúgy nem feltélenül a kényelmes dolgok a legjobbak...
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#1945 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:18

Idézet: Locutus - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 12:11

Mióta az xp megjelent a beépíett tűzfalat (se) használom, egy sima nod32 vírusírtóval, meg olykor egy spybotot futtatok. Soha semmi kártevő nem volt a gépemen, pedig 24/7 megy a gép. Now what?
Ez szimplán egy baromság, egy régi beidegződés hogy a linux bármiben is jobb lenne. Épp hogy nem jobb, mivel a szoftver támogatottsága kalap szar a windowshoz képest. Igy a mezei felhasználónak kiesik, sőt, még a munkacélra használt gépek nagy részén is. Sőt, mivel futtatok pár szervert debiannal, az utóbbi idők problémái után igencsak gondolkozok már ott is a windows server 2008-ra áttérésen. Csak ne lenne ilyen baszott drága.

Ehhez csak gratulálni tudok.
Talán látogass el a wigwam.sztaki.hu oldalra és nézd meg, hogy hány portod van nyitva, amiket könnyedén feltörnek.
Vehetjük úgy, hogy fortuna ott lebeg a fejed fölött. Bár az is lehet, hogy kb. 2 percenként kapsz riasztást a NOD32-től.

Hogy melyik jobb, melyik nem egyáltalán nem beidegződés. És milyen problémák keletkeztek, amit a win2008-ban biztos nem lesznek? Miket üzemeletetsz? Bár kicsit kétlem, hogy mélyebben ismernéd a rendszert..

#1946 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:24

Idézet: Locutus - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 12:50

Lehet hogy ingyen van a linux, de a windows szerver környezetben is problémamentesebb ma már. Nem beszélve a supportról, a knowledge baseről, meg hogy nem mindent más kernelen, meg libeken fejlesztenek, hanem egységes platformon, minőségbiztosítással, és standardokkal. Ha nem csak egy gyík webszervert, vagy ftp/mailt kell futtatni, hanem összetettebb a feladat, akkor simán elgondolkodtató már a windows.

Ha baszott drága awin2008, akkor miből fogod a support-ot fizetni?
És amikor a support azt mondja, hogy itt a rendszered nem tudunk vele mit kezdeni és húzd újra?

Ja egységes platformokon fejlesztenek ennek ellenére mégsem működnek Vista-n egyes nem túl régi programok.

Ja és a legjobban azt tetszett, hogy egy ipse (másfél éves) HP IPAQ PDA-ját akarta a Vista-hoz csatlakoztatni majd szinkronizálni. Nem talált driver-t hozzá. MS-t felhívva közölték, hogy sajnos nem is lesz támogatva ez a fajta PDA. Köszi.

Amúgy ha ismernéd a linux rendszerek körüli lehetőségeket, akkor nem mondanál ekkora zöldségeket, mert pl. RedHat-ra pl. igenis komoly support van. Akár olyat is kapsz ha van elég pénzed, hogy lépésről lépésre megmondják mit csináljál úgy, hogy azt még egy láma is képes elvégezni.

#1947 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:26

Idézet: Lenny - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 18:04

Driverek éppenhogy működnek, XP-n működő programok hibáznak nem indulnak el stb. Nagyon jó példa a Nero. Ugyanazon a vason XP alatt tökéletesen megy, de Vista alatt fagy és hibázik. Ez előrelépés? NEM. ráadásul jönnek a kék halálok. XP alatt én még nem nagyon találkoztam kék halállal működés közben. Lám a Vistába ismét előrukkoltak vele.

Erre ennyit tudok mondani: Mindenből a legújabbat kell feltenni. Kék halállal én még valamelyik korai beta Vista-nál és XP-s Audigy driver párosításnál találkoztam amiért a driver volt a felelős, azóta nem. Az általad felhozott példa program a nero tökéletesen megy Vista alatt csak a frissebb verziókkal kell foglalkozni és nem a régiekkel.
A Driverek hibáit meg nem a Vista-nak kell felróni, hanem a hardver gyártónak aki kiadta szarul (ha egyáltalán adott ki Vista-s drivert)
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#1948 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:29

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 14:35

Jó, akkor mostantól https://forum.hwsw.h...howtopic=126888 , és akár az eddigieket át is lehet helyezni oda.

Jó, akkor mostantól https://forum.hwsw.h...howtopic=126888 , és akár az eddigieket át is lehet helyezni oda.

Lenny.

#1949 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:33

Idézet: bon - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 18:26

Az általad felhozott példa program a nero tökéletesen megy Vista alatt csak a frissebb verziókkal kell foglalkozni és nem a régiekkel.
A Driverek hibáit meg nem a Vista-nak kell felróni, hanem a hardver gyártónak aki kiadta szarul (ha egyáltalán adott ki Vista-s drivert)

Értem, ha én megvettem a 6.6.-os Nero-t, akkor vegyem meg az újabb verziót.
Megint adjak ki pénzt az újabb programokra. Akkor miért is érdemes váltani, hogy gazdagítsam az MS-t? Gratula.
Hogy adjanak ki driver-t, mikor még az utolsó pillanatban sem tudják, hogy mi lesz a Vista-ból. Megírják, aztán majd később kiderül, hogy nem jó amit írtak, mert változtattak?

#1950 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:34

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 18:29

Lenny.

Yes sir. I'm finish.. :)

(csak kikívánkozott bellem.. :) )

#1951 Felhasználó inaktív   JFS83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:37

A maga módján mindenkinek igaza van, hiszen jogos az én felvetésemre Lenny válasza, viszont az igazság az, hogy nálam egy ilyen eset, amit felvázolt (mármint, hogy betörnek a rendszerembe és az én gépemen keresztül támadnak komolyabb célpontokat, akik kicsit bepöccennek és...) szóval nekem ez amolyan... bocsássátok meg, ha túlzok, de amolyan riogatásnak tűnik. Elviekben biztos lehetséges, de az ismeretségetekbe volt már, akivel megtörtént? Tudtok olyan esetről, aki ilyennek áldozatául esett? Mert OK, hogy az újságban írták, hogy valaki a világ másik végén így járt, de mennyi az esélye, hogy pont én legyek az? Szvsz nem több, mint az, hogy szunyogtól kapok AIDS-et.
Én minden nehézség ellenére Win párti maradok, igaz 1-2x már mérgelődtem miatta, de lehet, hogy hasonló esetben a Linuxszal sem mentem volna többre. A Vistával az első komoly fennakadásom ez az NVidia driver volt, amelynél tudtam, hogy nem szabad frissíteni, mert korábban leszedtem én az NVidia oldalról a drivert és jöttek is a kék képernyők, miután feltelepítettem. De akkor a Vista által frissített driver hibátlan volt. Most a Vista cserélte le és meg voltam győződve, hogy a MS kikísérletezte, hogy melyik a kék kép mentes driver és csalódnom kellett, hogy ugyanolyan sz*r, mint amit én tettem fel korábban, pedig oda is volt írva a driver neve mellé, hogy MS...
Az átlag felhasználó meg megint egy másik dolog, mármint hogy ki mit ért ezalatt a fogalom alatt. Szerintem az még jócskán belefér az átlagba, aki telepít egy oprendszert meg összelegózik egy számítógépet alkatrészekből, esetleg apróbb driveres-kompatibilitásos dolgokat megold vagy beállít egy email fiókot.
A Linuxhoz pedig annyit szólnék, hogy persze, hogy könnyen átáll rá olyan ember, aki ugyanazokat a dolgokat csinálja minden nap és azokat ugyanúgy el tudja végezni, de pl. aki szeret új játékokat kipróbálni vagy új szoftvereket, amiket Win alá írnak meg, nem lesz egyszerű dolga, ha előzetes ismeretek nélkül Linux alól is meg akarja csinálni. Mellesleg hozzá teszem, hogy VMWare alól szoktam Linuxot használni, csak azért, hogy ismerkedjek vele és szerintem sokat javult a felhasználóbarátsága a korábbiakhoz képest.

#1952 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:39

Idézet: Lenny - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 18:33

Értem, ha én megvettem a 6.6.-os Nero-t, akkor vegyem meg az újabb verziót.
Megint adjak ki pénzt az újabb programokra. Akkor miért is érdemes váltani, hogy gazdagítsam az MS-t? Gratula.
Hogy adjanak ki driver-t, mikor még az utolsó pillanatban sem tudják, hogy mi lesz a Vista-ból. Megírják, aztán majd később kiderül, hogy nem jó amit írtak, mert változtattak?

Nem a Microsoft-on múlik. Lásd Creative példa, a megjelenés után hónapokig nem volt normális driverük, pedig a rendszer már régen végleges volt.
a Nero-hoz még annyit, hogy ha szükséges van további programokra vagy egy modernebb író programra akkor igen. Régebben elég kedvező frissítési lehetőség volt 6-ről 7-re. most meg 20x ezer Ft-ért  kapsz egy program csoamgot ami nem is rossz. Vagy marad a beépített vagy ingyenes író programok.
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#1953 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 17:53

Idézet: JFS83 - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 18:37

A maga módján mindenkinek igaza van, hiszen jogos az én felvetésemre Lenny válasza, viszont az igazság az, hogy nálam egy ilyen eset, amit felvázolt (mármint, hogy betörnek a rendszerembe és az én gépemen keresztül támadnak komolyabb célpontokat, akik kicsit bepöccennek és...) szóval nekem ez amolyan... bocsássátok meg, ha túlzok, de amolyan riogatásnak tűnik. Elviekben biztos lehetséges, de az ismeretségetekbe volt már, akivel megtörtént? Tudtok olyan esetről, aki ilyennek áldozatául esett? Mert OK, hogy az újságban írták, hogy valaki a világ másik végén így járt, de mennyi az esélye, hogy pont én legyek az? Szvsz nem több, mint az, hogy szunyogtól kapok AIDS-et.
Én minden nehézség ellenére Win párti maradok, igaz 1-2x már mérgelődtem miatta, de lehet, hogy hasonló esetben a Linuxszal sem mentem volna többre. A Vistával az első komoly fennakadásom ez az NVidia driver volt, amelynél tudtam, hogy nem szabad frissíteni, mert korábban leszedtem én az NVidia oldalról a drivert és jöttek is a kék képernyők, miután feltelepítettem. De akkor a Vista által frissített driver hibátlan volt. Most a Vista cserélte le és meg voltam győződve, hogy a MS kikísérletezte, hogy melyik a kék kép mentes driver és csalódnom kellett, hogy ugyanolyan sz*r, mint amit én tettem fel korábban, pedig oda is volt írva a driver neve mellé, hogy MS...
Az átlag felhasználó meg megint egy másik dolog, mármint hogy ki mit ért ezalatt a fogalom alatt. Szerintem az még jócskán belefér az átlagba, aki telepít egy oprendszert meg összelegózik egy számítógépet alkatrészekből, esetleg apróbb driveres-kompatibilitásos dolgokat megold vagy beállít egy email fiókot.
A Linuxhoz pedig annyit szólnék, hogy persze, hogy könnyen átáll rá olyan ember, aki ugyanazokat a dolgokat csinálja minden nap és azokat ugyanúgy el tudja végezni, de pl. aki szeret új játékokat kipróbálni vagy új szoftvereket, amiket Win alá írnak meg, nem lesz egyszerű dolga, ha előzetes ismeretek nélkül Linux alól is meg akarja csinálni. Mellesleg hozzá teszem, hogy VMWare alól szoktam Linuxot használni, csak azért, hogy ismerkedjek vele és szerintem sokat javult a felhasználóbarátsága a korábbiakhoz képest.

Játszani én is XP alatt játszok. Bár amivel játszni szoktam megy linux alól is, de amióta vinyó miatt újrahúztam a rendszereket lusta voltam feltenni linux-ra.

Személyes példát nem tudok a betörésre. De ahol dolgozok cég-nek szoros partner cégünk tűzfalakat üzemeltet. Ott van pár komolyabb kormányzati rendszer, ahol történt, hogy támadni próbáltak egy címről. Oda ki is mentek az NBH emberei.
Amúgy persze mennyi az esélye, hogy egy busz elüt egy embert. Kicsi.. mondjuk legyen 1:100.000-hez, de ha veled történik meg, akkor már mindegy a szám. A Te szemszögedből 1:1.

Na mára tényleg végeztem... kéretik nem válaszolni, mert a végén csillagot kapok.. :D

#1954 Felhasználó inaktív   JFS83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 18:11

Azért is válaszolok :) de lényegében ismét csak azt tudom mondani, hogy igazad van a magad szemszögéből, hogy tényleg nem számít minek mennyi az esélye, ha velem megtörtént a dolog... na mindegy, én megmaradok ilyen nagy 'játékos' és kockáztatok :) megint csak a vérbajos példát felemlegetve, ha egy jó nő megtetszik és meg is tudnám fűzni, nem riadok meg azért, mert van esélye, hogy AIDS-et vagy trippert kapok tőle :) Azon töprengek, hogy mit írjak még ide, aminek köze van a Vistához, mert ugye ez arról szólna... én már teljesen megszoktam és nem tenném vissza az XPt :)

#1955 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 18:21

Idézet: bon - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 18:39

Nem a Microsoft-on múlik. Lásd Creative példa, a megjelenés után hónapokig nem volt normális driverük, pedig a rendszer már régen végleges volt.

* még mindig nincs.

#1956 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 18:36

Idézet: Locutus - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 19:21

* még mindig nincs.

Azt már nem tudom, én meguntam pár hónapja és X-fi-re váltottam Audigy-ről az megy gond nélkül.

#1957 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 19:00

Idézet: bon - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 19:36

Azt már nem tudom, én meguntam pár hónapja és X-fi-re váltottam Audigy-ről az megy gond nélkül.

A gond nélkül megy nem egyenlő azzal, hogy mindazt tudja amit XP alatt... ilyen formában az audigy4 is megy, igaz nem a creative jóvoltából.

#1958 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 21:13

A legszebb az egész MS-nem MS, meg Vista-nem Vista vitában, hogy vannak emberek, akik folyamatosan szidják a Microsoftot, hogy úgy sz@r a Vista ahogy. Kérdem én, ha annyira sz@t mint ahogy mondják, akkor miért törik magukat, hogy mindenáron azt használják? Miért nem használ XP-t, vagy ha nem tetszenek az MS cuccok akkor mást? Tudomásul kell venni, hogy Vista régi vasakkal/programokkal nem fog úgy menni mint az XP. Annak idején amikor 2k/XP váltás volt nekem sem ment a modemem. Vártam egy csomó ideig, hogy legyen hozzá driver, nem lett, lecseréltem. Mostani gépemet már eleve úgy raktam össze, hogy legyen mindenhez Vista driver. Érdekes, mert az alaplapomhoz adott driver CD 2006 júniusi, azon már rajta voltak a béta driverek. Van aki meg tudja csinálni, van aki meg nem akarja. (direkt nem írok se platformot, se gyártót, nem akarom, hogy flame legyen belőle, hogy nekem nem az egyik, hanem a másik gyártó cucca van)
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#1959 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 10:00

Ez mondjuk igaz. Én nem éppen friss hardverekkel rendelkezem (S939 AGP-s VIA lap, AGP-s VGA, 2001-es Philips hangkártya) és mégis minden tökéletesen megy.

Programokkal meg úgy vagyok, hogy az új jobb, szóval miért tökölnék egy ősrégi, nem-vista kompatibilis akármivel?
(lásd Nero régebbi verziói, ami a kötelezően feltelepített mpeg4 dekóderével szépen hazavágja a Vista bárminemű AVI visszajátszási képességét, meg még programhibákat is csinál)

Jóccakát :)

#1960 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 11:32

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. júl. 21., szombat - 11:00

Ez mondjuk igaz. Én nem éppen friss hardverekkel rendelkezem (S939 AGP-s VIA lap, AGP-s VGA, 2001-es Philips hangkártya) és mégis minden tökéletesen megy.

Programokkal meg úgy vagyok, hogy az új jobb, szóval miért tökölnék egy ősrégi, nem-vista kompatibilis akármivel?
(lásd Nero régebbi verziói, ami a kötelezően feltelepített mpeg4 dekóderével szépen hazavágja a Vista bárminemű AVI visszajátszási képességét, meg még programhibákat is csinál)

Jóccakát :)

És bizotos a sok pénzért "megvásárolt" programjaidat, csak úgy könnyedén lecseréled és megvásárolod mégegyszer. Ugyan semmivel nem tud többet az egész, mint az XP, de legalább új.

Ez ám a gazdasáosság. Ezt próbáld beadni egy "átlag" felhasználónak, hogy miért is kell lecsélnie a programjai 30%-t.

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.