Idézet
ha nem lenne a Windows akkor most nem tartanánk ott az infomatika területén ahol most tartunk
Ennél többet hozzászólni nem lehet. Ekkora baromságot kijelenteni.
Idézet
Amúgy meg az az igazság, hogy engem egyáltalán nem érdekel hányan akartak betörni a gépembe, mivel semmi hátrányát nem éreztem eddig, pedig már a Win95-ös korszak óta netezek. Mit szednek ki belőle? A nevemet, adataimat
Igazad van. A Te adataida rohadtúl nem érdekli egyetlen crack-ert sem. Azonban a Te géped egy nagyon jól álcázó felület. Nem a te adataiddal fog foglalkozni, hanem betör hozzád és majd onnan fog támadásokat indítani más számára fontosabb helyekre. Aztán amikor majd kopogtatnak nálad és legyél szíves megmagyarázni, hogy miért támadtad folyamatosan mondjuk egy banki rendszer oldalát, miért küldesz spam és egyébb ártó leveleket a gépedről, akkor majd magyarázkodhatsz, hogy Te aztán nem csináltál ilyeneket. De Te inkább ne legyél paranoiás.
Idézet
sajnos szerintem az egyik legnagyobb problema meg mindig a user..
Szerinted JFS83 problémáját a user okozta?
Idézet
Nekem is az van és tegnap vagy tegnap előtt elkezdett a Vista ráerőltetni egy driverfrissítést a Windows Update keretein belül. Microsoft által jóváhagyott Nvidia driver, meg minden, de akkorákat fagyott a gépem, amíg vissza nem tettem a régit, hogy rossz volt nézni. Akár mikor itthon hagytam letölteni, hozzá se nyúlt senki, mire hazaértem, itt várt a nagy kék képernyő...
Szerencsétlen csak frissíteni akart mint ahogy állandóan verik az ember fejébe.
Amúgy meg ahogy látom nincs tisztába téve az átlag user fogalma. Egy átlag user nem ért a rendszerhez egyáltalán. Nem tudja feltelpíteni az oprendszert, nem tudja testre szabni a háttérképeken túl. Csak kezeli. Tévhit, hogy a linux-ot nehezebb kezelni. Persze, mert a win-hez szokott hozzá. Ha linux-ot látott volna életében előszőr, akkor azt szokta volna meg. Bnőm mondta, hogy cseréljem le neki az XP-t linux-ra, mert látta, hogy én többségben azt használom. Mondtam, hogy inkább csak mellé teszem fel, ha mégsem jönne be neki, akkor az elején választhat a rendszerek között. 2 hónap alatt átszokott és már nem is használja az XP-t. És Ő a tipikus felhasználó. Nagyon nincs hozzá érzéke.
És a Vista, ha már ez a topic címe..

Szerintem ez ami igazán nehezen használható rendszer. 5 év alatt egy rakás szenvedést sikerült összehozni. Driverek éppenhogy működnek, XP-n működő programok hibáznak nem indulnak el stb. Nagyon jó példa a Nero. Ugyanazon a vason XP alatt tökéletesen megy, de Vista alatt fagy és hibázik. Ez előrelépés? NEM. ráadásul jönnek a kék halálok. XP alatt én még nem nagyon találkoztam kék halállal működés közben. Lám a Vistába ismét előrukkoltak vele.
Lényeg, hogy most odadobták az emberek elé, hogy teszteljék mert ők képtelen voltak rá. Aztán talán SP2 után már érdemes lesz vele foglalkozni. Addig marad a bevált XP játékra, másra nem..
Szerkesztette: Lenny 2007. 07. 20. 17:10 -kor
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux