Ha nem írod be a kódot, felteheted az Ultimate-t is, de utána arról már nem tudsz downgrade-elni. Ott kell kiválasztani a telepítésnél mit fogsz használni és azokat a cuccokat pakolja ki. Ha meg frissítesz, kell a lemez és csekkolás után felrakja a pluszokat is.
 Ha nem írod be a kódot, felteheted az Ultimate-t is, de utána arról már nem tudsz downgrade-elni. Ott kell kiválasztani a telepítésnél mit fogsz használni és azokat a cuccokat pakolja ki. Ha meg frissítesz, kell a lemez és csekkolás után felrakja a pluszokat is.

Windows Vista V

Elküldve: 2007. 03. 14. 12:07

Elküldve: 2007. 03. 14. 12:07

Elküldve: 2007. 03. 14. 13:23

Elküldve: 2007. 03. 14. 13:23

Elküldve: 2007. 03. 14. 13:57

Elküldve: 2007. 03. 14. 14:31
Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 13:23

A dobozos verzió kb 3x annyiba kerül, amúgy nekem is dobozos kell vásárláskor.
https://www.youtube.com/gsprof

Elküldve: 2007. 03. 14. 14:36
Hádédész..

Elküldve: 2007. 03. 14. 21:37
Meg vagyok vele elégedve, szerintem gyorsabb mint az XP. Csak egy gond volt vele, hogy nem kezelte a dinamikus lemezeket. Visszatettem az Xp-t és kiírtam mindent.
Az OEM-et tényleg csak 1 gépre lehet feltelepíteni, alaplap cserénél kidobhatjuk. Idővel lehet, hogy Upgradelem egy dobozos változatra. Szerintetek ezt lehet?
Az XP észre sem vette, hogy az egyik merevlemezem hibás, a Vista kapásból kiszurta.

Elküldve: 2007. 03. 14. 22:20

Elküldve: 2007. 03. 14. 22:31
Idézet: critical_source - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 23:20
Beszéltem már a központtal és még terméktámogatás sem jár az OEM változatokhoz, mert azok csak új géppel forgalmazhatóak, és ilyenkor a termék gyártójához kell fordulni, ha valami gondunk van vele.

Elküldve: 2007. 03. 14. 23:21
Idézet: critical_source - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 22:20
na, a licenc szerint ez a lehetőség arra az esetre szól, ha a régi alaplap elromlott.

Elküldve: 2007. 03. 15. 07:57
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 23:21
gondolom az se úgy működik, hogy betelefonálsz, hogy bocsika, elromlott az alaplapom, és már adják is az új kaudót:) nyilván kell valami pappert faxolni nekik, amin nyoma van a dolognak..

Elküldve: 2007. 03. 15. 10:37
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 23:21
végső esetben be lehet segíteni egy kis túlfeszültséggel

Elküldve: 2007. 03. 15. 10:47
Idézet: subidu
...
Az XP észre sem vette, hogy az egyik merevlemezem hibás, a Vista kapásból kiszurta.
Mi volt a baj konkrétan???
Idézet: subidu
és ilyenkor a termék gyártójához kell fordulni, ha valami gondunk van vele
Szokásom szerint csak ismételten ajánlani tudom
1. a beépített súgót (Én szoktam olvasgatni, csak úgy, ha épp kevem van hozzá.)
2. az MS weboldalait (Rengeteg hibára és azok orvoslására találni infókat.)
3. hwsw vista topikot

4. licensztémában: FlowM@N aláírásában van egy link!!! (Amit nem szokás megtalálni
 )
 )

Elküldve: 2007. 03. 15. 12:31
 Úgyhogy, ha ez így van, akkor legalább ebben korrektül járnak el. Az más tészta, hogy elég szük időszakra lesz érvényes egy OEM licenszű Vista, ha figyelembe veszem, hogy milyen gyorsan fejlődik a számítástechnika és mennyi idő után cserél gépet egy átlag user, aki hajlandó magának legális Vistát venni. (Szerintem nem 2-3-5 éves befektetésről lesz szó...
 Úgyhogy, ha ez így van, akkor legalább ebben korrektül járnak el. Az más tészta, hogy elég szük időszakra lesz érvényes egy OEM licenszű Vista, ha figyelembe veszem, hogy milyen gyorsan fejlődik a számítástechnika és mennyi idő után cserél gépet egy átlag user, aki hajlandó magának legális Vistát venni. (Szerintem nem 2-3-5 éves befektetésről lesz szó...  )
)

Elküldve: 2007. 03. 15. 12:57
Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. márc. 15., csütörtök - 12:31
Átlaguser általában akkor cserél gépet, ha a régi annyira megdöglik, hogy javítani már nem éri meg. Tuningőrültek, mindig a legújabb játékkal játszani akarók, amint-kijön-az-új-hardver-már-meg-is-veszem felhasználók nem tartoznak az átlagjúzerek közé. De az ilyenek a dobozos verziót is megengedhetik maguknak, ha "lagalitásban" gondolkodnak.

Elküldve: 2007. 03. 15. 16:49

Elküldve: 2007. 03. 15. 16:49

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. márc. 15., csütörtök - 12:31
 )
)1. gép 1997 március.28. 486-os alaplap 586-os AMD P75 Proci
2. gép 1998 Acorp alaplap Cyrix (IBM) Processzor 233 Mhz
3. gép 2001 Aristo alaplap garanciában ráfizetéssel cserélve Epox alaplap-ra AMD Duron 750 Mhz-es Processzor
4. gép 2003 Abit alaplap granciában cserélve ASUS A7V8X-X LAN alaplapra AMD Tbred 2200+ Processzor (jelenlegi gépem)
5. gép 2005 december ASUS A8N-SLI AMD 64 3200+ Venice
Szóval nagyjából két évente.

Elküldve: 2007. 03. 15. 16:58
Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 15., csütörtök - 12:57
Jaja, mégha lehetne kapni. Bementem az itteni számtech boltba, amikor elmondtam, hogy dobozos verziós vista után érdeklődőm kikerekedtek a szemek... aztán mondták, hogy OEM van, dobozos meg még rendelésre sincs

Elküldve: 2007. 03. 16. 13:41
azt szeretnem megkerdezni hogy vissza lehet e rakni a winxpt oly egyszeru modon hogy ne kelljen ujraraknom az egeszet ha ugy raktam fel a vistat hogy nem toroltem le elotte az xpt, es a vista az egy windows.old konyvtárba elmentette a meglevőt, amibol nem toroltem le semmit.
szal tudtok e valami egyszeru rendszervisszaallito parancsot vagy progit amivel visszarakja? mert nincs kedvem ujrarakni az egesz xpt amikor ami rajta volt az teljesen jol ment még.

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.

Elküldve: 2007. 03. 16. 07:57

Elküldve: 2007. 03. 16. 07:57