HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#221 Felhasználó inaktív   _szerintem 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 27. 21:04

Erdekes, sokan irjak, h a Vista feltelepitese utan jelzi, hogy haldoklik a vinyojuk es meg is hal. Miert? XP-n meg mukodik, a Vista meg ugy megtekergeti, hogy kihajtja belole a szuszt? Vagy igy akarjak hardvervasarlasa buzditani a felhasznalokat? (Vicc volt, na. :)) Miert halnak a Vista telepitese utan a vinyok?

#222 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 27. 21:13

A következő az lesz, hogy a globális felmelegedés is attól van, hogy piacra került a Vista...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#223 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 03. 27. 21:16

Idézet: VKP - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 21:13

A következő az lesz, hogy a globális felmelegedés is attól van, hogy piacra került a Vista...

:lollypop:  :nevet:

#224 Felhasználó inaktív   _szerintem 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 21:16

Az konnyen meglehet.. sot, a pingvinek tomeges elszaporodasat is ennek a szamlajara fogjak felroni.  :reklamacio:

#225 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 03. 27. 21:33

Idézet: _szerintem - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 21:16

Az konnyen meglehet.. sot, a pingvinek tomeges elszaporodasat is ennek a szamlajara fogjak felroni.  :reklamacio:

A Linux-ot nem fikázzák annyian... 

Nade aki tud közzületek is angolul az nézzen már el olyan amerikai fórumra, t.i amerikában rengeteg a mac is, hogy mekkora a mac OSX-el elégedetlenkedők aránya meg mekkora a Vistaval elégedetlenkedőké. Amerikában született a MAC csak azért...

#226 Felhasználó inaktív   _szerintem 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 21:38

OS X-rol nem sokat olvastam, de meg csak olyat lattam, aki dicseri... igaz mivel nem erint, nem nagyon foglalkozom vele.

#227 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 21:44

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 21:33

hogy mekkora a mac OSX-el elégedetlenkedők aránya meg mekkora a Vistaval elégedetlenkedőké.

Az OSX kvázi célhardverre készül, ráadásul méregdrága célhardverre, kb. két gépelt oldalnyi támogatandó hardverrel, a Vista meg el kell, hogy fusson a legbrandebb HP és Dell gépektől kezdve a Tsingua Tongfang Co. Ltd. tulajdonában levő dzsunkákon összehegesztett ócsópécéken is. De ezt már mondták egy párszor, de valahogy nem hallottad meg egyszer sem.

Linux meg manapság jut el arra a szintre, hogy felhasználóbarát legyen, de van még bőven olyan helyzet, amikor konzolból kell túrni a rendszert, hogy működjön az adott holmi.

Hogy miért nem fikázzák annyian? Mert nem divat. Semmi "cool" sincs abban, ha a legfrissebb Ubuntut szidod, a Microsoft-anyázásnak viszont már a W95 óta hagyománya van.

Szerkesztette: debaj 2007. 03. 27. 21:46 -kor

#228 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 22:01

Azért arra kiváncsi lennék, hogy a leghangosabb windowsfikázók hány százaléka vette meg a windowst...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#229 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 10:39

Idézet: VKP - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 23:01

Azért arra kiváncsi lennék, hogy a leghangosabb windowsfikázók hány százaléka vette meg a windowst...

Ha GoodSpeedre celzol, mindent megvesz, meg bemoszerolja a volt fonoket is a bsanal ;)

Szerkesztette: ion 2007. 03. 28. 10:40 -kor

#230 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 11:22

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 21:44

Az OSX kvázi célhardverre készül, ráadásul méregdrága célhardverre, kb. két gépelt oldalnyi támogatandó hardverrel
Semmiel sem dragabb mint a hasonlo kiepitettsegu dell-ek, Hpk.

a Vista meg el kell, hogy fusson a legbrandebb HP és Dell gépektől kezdve a Tsingua Tongfang Co. Ltd. tulajdonában levő dzsunkákon összehegesztett ócsópécéken is.
kellene neki, csak neha megsem, mert eleg sokmindenre nincs driver.

Linux meg manapság jut el arra a szintre, hogy felhasználóbarát legyen, de van még bőven olyan helyzet, amikor konzolból kell túrni a rendszert, hogy működjön az adott holmi.
ez windoznal is elofordul. nincs is szebb annal, mikor az ember repair konzolbol javitgatja a registry-t :)

Hogy miért nem fikázzák annyian? Mert nem divat. Semmi "cool" sincs abban, ha a legfrissebb Ubuntut szidod, a Microsoft-anyázásnak viszont már a W95 óta hagyománya van.

Jahno olvtars fikazza eleget :Đ
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#231 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 11:50

Emberek tudja e valaki hogyan lehet a "poweriso" programot telepiteni a vista 64 bites valtozatara mert mindig kidobja hogy ize:"a program nincs megfeleloen telepitve...." es virtualis meghalytot elfelejt letrehozni legyszi segitsetek nagyon kellene a szoftver. :think:  :think:
1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

#232 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 11:55

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 11:22

Semmiel sem dragabb mint a hasonlo kiepitettsegu dell-ek, Hpk.

De jóval drágább, mint egy márkátlan, de megbízhatóan összerakott PC. Átlagfelhasználónak, átlagos felhasználásra jobban megéri egy százezerért összepakolt gép, mint egy háromszázezres Mac. :)

Idézet

kellene neki, csak neha megsem, mert eleg sokmindenre nincs driver.

Ezt fölösleges az oprendszer hibájának felróni. Hiányosságnak hiányosság, de nem a Microsoft sara, hanem a hardvergyártóké. Lehet durcáskodni, mint mondjuk Carmack tette, hogy vége az arany életnek, amikor az összes munka abból állt, hogy tologattuk az asztalon a dossziékat, az évek óta kész megoldásokat meg toldoztuk-foldoztuk, kijött egy új holmi, dolgozni kéne vele, azt meg ki akar, egyszerűbb duzzogni, meg kinyilatkoztatni, hogy jól elvagyunk mi a régi asztalunknál.

Idézet

ez windoznal is elofordul. nincs is szebb annal, mikor az ember repair konzolbol javitgatja a registry-t

Ja, csak nem mindegy, hogy hetente kétszer vagy páros szökőévente egyszer. :)

Idézet

Jahno olvtars fikazza eleget :Đ

Neki többé-kevésbé oka is van rá, nem úgy, mint a Windows-utálók 90%-ának. :)

#233 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 12:08

Idézet: szabo attila oli - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 12:50

Emberek tudja e valaki hogyan lehet a "poweriso" programot telepiteni a vista 64 bites valtozatara mert mindig kidobja hogy ize:"a program nincs megfeleloen telepitve...." es virtualis meghalytot elfelejt letrehozni legyszi segitsetek nagyon kellene a szoftver. :think:  :think:

Nincs rendes aláírt driverük, valszeg ezért nem megy:

"Thanks for your email. We have already confirmed this problem. PowerISO can work with Windows XP X64 Edition and Vista 32 bit version. But on Vista 64-bit platform, PowerISO virtual drive can not work because of driver signing problem. It is a bug of PowerISO, and we will try to fix it in future released version. Our website says PowerISO supports vista, this is not true, sorry for this mistake, we will change our website ASAP."
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#234 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 12:18

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 11:55

De jóval drágább, mint egy márkátlan, de megbízhatóan összerakott PC. Átlagfelhasználónak, átlagos felhasználásra jobban megéri egy százezerért összepakolt gép, mint egy háromszázezres Mac. :)
egyre tobben vesznek brandet, mint alkatreszkupacot - meg akkor is, ha a MM-ban arult dolgok beteges kompromisszumokkal teliek. a 100ezres gep kategoriat meg el kellene felejteni, mindenki tudja mibol all ossze. olvasgatom itt a juzer postokat/alairasokat es szinte mindenkinek 300k+-os a gepe eredeti beszerzesi aron.

Ezt fölösleges az oprendszer hibájának felróni. Hiányosságnak hiányosság, de nem a Microsoft sara, hanem a hardvergyártóké. Lehet durcáskodni, mint mondjuk Carmack tette, hogy vége az arany életnek, amikor az összes munka abból állt, hogy tologattuk az asztalon a dossziékat, az évek óta kész megoldásokat meg toldoztuk-foldoztuk, kijött egy új holmi, dolgozni kéne vele, azt meg ki akar, egyszerűbb duzzogni, meg kinyilatkoztatni, hogy jól elvagyunk mi a régi asztalunknál.
jajj edes egy komam ezt ugye pepitaban elmondhatnank a linuxrol is, ugye. de a legfobb erv szok a linux ellen, hogy nincs next-next-oke mert a gyartok nem csinalnak ilyen driverpakkokat hozza.

Ja, csak nem mindegy, hogy hetente kétszer vagy páros szökőévente egyszer. :)
bizony nem. mindazon alatal a wineket telepitik ujra az emberek atlagosah 3/4 evente, nem pedig a linuxokat :D

Neki többé-kevésbé oka is van rá, nem úgy, mint a Windows-utálók 90%-ának. :)

khmm ize - intelligensen teszi, de azert 80%-ban csusztatasokat olvasok csak tole. bocs erre en nem tudok elfogadhato okot, marmint a FUD-ra meg a dezniformaciora. szoval az okok semmivel sem erosebbek mint a mezitlabas windozfikazokei - bar meg kell vallani intelligensebben van becsomagolva :Đ

Szerkesztette: SFIJ 2007. 03. 28. 12:20 -kor

#235 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 28. 12:40

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 12:18

bizony nem. mindazon alatal a wineket telepitik ujra az emberek atlagosah 3/4 evente, nem pedig a linuxokat :D

Érdekes...  :think: Én Windowst is két évente teszek újra, általában SP megjelenéskor, de néha akkor se...  :D
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#236 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 12:42

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 12:40

Érdekes...  :think: Én Windowst is két évente teszek újra, általában SP megjelenéskor, de néha akkor se...  :D

nem te, hanem az atlagember b+ :Đ

#237 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 12:52

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 12:08

Nincs rendes aláírt driverük, valszeg ezért nem megy:

"Thanks for your email. We have already confirmed this problem. PowerISO can work with Windows XP X64 Edition and Vista 32 bit version. But on Vista 64-bit platform, PowerISO virtual drive can not work because of driver signing problem. It is a bug of PowerISO, and we will try to fix it in future released version. Our website says PowerISO supports vista, this is not true, sorry for this mistake, we will change our website ASAP."

Koszi! Gondoltam hogy valahol itt a problema de szerinted most mit lehet csinalni az op renszert nem szeretnem lecserelni mert nagyon tutti, a 32 bittesen nem mukodik a WI-FI ne kerdezd miert, tobszor is probaltam kulonbozo verzioval viszont ezzel a 64 bittessel meg vagyok elegedve kiveve a poweriso hibajat amirol ugye nem a mikroszoft tehet. :confused:
1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.

#238 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 13:56

Idézet: szabo attila oli - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 13:52

Koszi! Gondoltam hogy valahol itt a problema de szerinted most mit lehet csinalni az op renszert nem szeretnem lecserelni mert nagyon tutti, a 32 bittesen nem mukodik a WI-FI ne kerdezd miert, tobszor is probaltam kulonbozo verzioval viszont ezzel a 64 bittessel meg vagyok elegedve kiveve a poweriso hibajat amirol ugye nem a mikroszoft tehet. :confused:

Vársz amig meg nem csinálják rendesen. Addig meg nem telepíted a virtuális meghajtó komponenst (gondolom lehet így is telepíteni), és nézel egy Vista x64-en működő másik szoftvert erre a célra.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#239 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 15:32

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 13:56

Vársz amig meg nem csinálják rendesen. Addig meg nem telepíted a virtuális meghajtó komponenst (gondolom lehet így is telepíteni), és nézel egy Vista x64-en működő másik szoftvert erre a célra.

Igen, ez igy logikus kiszemeltem az alcohol 120% szoftvert de micsoda veletlen nem telepiti a virtualis meghajtot! Gondoltam sebaj telepitettem a Nero legujabb valtozatat mert tartalmazza a image drive programot amivel gondoltam valahogy elboldogulok amig tortenik valami csakhogy kisem talaljatok, veletlenul nem telepitette a virtualis meghajtot ekkor gondoltam hogy talan megkerdezem tolletek amely elhatarozas azota csak erossodott bennem mig teljesen elhataroztam magam.Itt tartok most! :confused:  :think:

#240 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 15:35

Ha valaki ismer hasonlo szoftvert vistahoz irjon.

Szerkesztette: szabo attila oli 2007. 03. 28. 15:39 -kor

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.