HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#2321 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 11. 09:42

Attólmert 1 dolgon lehet változtatn a többi hülyeség még megmarad. Pl a hálózati meghajtós mizéria egy rohadt idegesítő dolog. Na meg az a tény, hogy a másolás sebessége kb 30%-a az xp-hez képest, pedig már fent vannak a frissítések, amiknek állítólag ezt javítani kellett volna.

Szerkesztette: Mumia 2007. 08. 11. 09:43 -kor

#2322 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 08. 11. 09:52

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 10:42

Attólmert 1 dolgon lehet változtatn a többi hülyeség még megmarad. Pl a hálózati meghajtós mizéria egy rohadt idegesítő dolog. Na meg az a tény, hogy a másolás sebessége kb 30%-a az xp-hez képest, pedig már fent vannak a frissítések, amiknek állítólag ezt javítani kellett volna.

nem értem én ezt... ha a baj van vele miért nem használsz XP-t ?

#2323 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 10:17

Basszus, nem  értelek titeket. Tilos róla rosszat írni? Ezek tények, amiket leírtam nem kitalálom őket, ezeket tapasztalom. Idáig xp-t használtam, de gondoltam kipróbálom, hogy milyen, annyian be vanna izgulva rá, ismerősök között is, hogy fúdejó. Azt hittem azért van ez a téma, hogy leírjuk a tapasztalatokat vele, és esetleg a problémákat megoldjuk. Nem tudtam, hogy  vista felhasználónak lenni = földbedugomafejem egy hiba láttán társaságba belépést jelent.

#2324 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 10:28

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 11:17

Basszus, nem  értelek titeket. Tilos róla rosszat írni? Ezek tények, amiket leírtam nem kitalálom őket, ezeket tapasztalom. Idáig xp-t használtam, de gondoltam kipróbálom, hogy milyen, annyian be vanna izgulva rá, ismerősök között is, hogy fúdejó. Azt hittem azért van ez a téma, hogy leírjuk a tapasztalatokat vele, és esetleg a problémákat megoldjuk. Nem tudtam, hogy  vista felhasználónak lenni = földbedugomafejem egy hiba láttán társaságba belépést jelent.

Nemis írtsenki ilyesmit, csak télleg én se értem ha valamivel állandóan szív az ember akkor minek használja azt...éN PL meg is vettem az ultimate verziót de hagyom a fenébe egyenlőre a polcon pihen mert semmi nem úgy működik vele ahogy kéne.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2325 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 11. 10:34

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 11:17

Basszus, nem  értelek titeket. Tilos róla rosszat írni?

Addig semmi gond nincs, amig nem tarkítja valaki feltűnően sok általános érvényűnek szánt kijelentéssel a mondandóját. Pláne ha közben esetleg fogalma nincs miről beszél. No offense, akinek nem inge...  :cool:

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#2326 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 08. 11. 10:36

Idézet: djculture - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 11:28

Nemis írtsenki ilyesmit, csak télleg én se értem ha valamivel állandóan szív az ember akkor minek használja azt...éN PL meg is vettem az ultimate verziót de hagyom a fenébe egyenlőre a polcon pihen mert semmi nem úgy működik vele ahogy kéne.

érdekes, hogy nem adott ki a microsoft trialt mint az ezt megelőző verzióknál(32 illetve 64 bites XP) nem ?

#2327 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 10:59

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 11:34

Addig semmi gond nincs, amig nem tarkítja valaki feltűnően sok általános érvényűnek szánt kijelentéssel a mondandóját. Pláne ha közben esetleg fogalma nincs miről beszél. No offense, akinek nem inge...  :cool:

üdv

R.

Ha tudod, hogy hogyan lehet megoldani valamelyik problémámat, akkor írd le ne baszogass, hogy milyen hülye vagyok, hogy még ezt sem tudom. Ha meg nincs rá megoldás, akkor mégis létező probléma, akkor nem én vagyok a hülye  :rolleyes:

#2328 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 11:05

Idézet: djculture - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 11:28

Nemis írtsenki ilyesmit, csak télleg én se értem ha valamivel állandóan szív az ember akkor minek használja azt...

1 hete sincs, hogy telepítettem nem emlékszem pontosan mikor Éppen azt próbálom eldönteni, hogy érdemes e vele foglalkozni vagy még mindig hagyjam a fenébe. Nem ezt használom, xp még fenn van a gépen, ki akartam próbálni, és leírtam, amit tapasztaltam, akkora bűn ez?

Egyébként nem csak rossz tapasztalatom van vele, de ami a felhasználóbarátságot és kezelhetőséget illeti, egy nagy nulla a vista. Sokmindent megváltoztattak amit megszokott az ember, egy sokkal bonyolultabb, áttekinthetetlenebb rendszerre. Pl az, hogy az add and remove programs opciót átnevezték programs and feautesre, annak annyi haszna volt, hogy be kellett mennem a helpbe, hogy megkeressem mégis hová tűnt, mert az a betűnél kerestem megszokásból. És ilyen tök értelmetlen változtatások hemzsegnek benne, aminek gyakorlati haszna 0 viszont idegesítik az embert. Pl idáig 2kattintással el lehetett érni a képernyő beállításait, most ez is 3 lett. De minden, amit gyakran használok több kattintással érhető csak el.

Szerkesztette: Mumia 2007. 08. 11. 11:05 -kor

#2329 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 11:15

4 hónapnyi Vista után nem is értem, hogy tudtam XP-t használni sok évig.

Höhö.

Amúgy az Indexelés (Windows Search) meglepő dolgokra képes... ha fut.

#2330 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 11:17

BTW waveson hál'istennek nem osztja már meg velünk minden napi nyűgjét, ami nem is a Vista hibája.
Léccilécci te se tedd :)

#2331 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 11:53

Írd le mi nem a vista hibája és hogyan lehet megoldani. Kiváncsian várom. Tán az én hibám, hogy a device manager, meg a display properties és sokminden más nehezebben érhető el?

Az is az én hibám, hogy nem jegyzi meg a hálózati kapcsolat jelszavát, hanem restartkor elfelejti? Az is az én hibám, hogy nem engedi beállítani a vga által támogatott felbontásokat? Az is az én hibám, hogy nem ismeri fel a monitort csak ha restartolok? Az is az én hibám, hogy kevesebb mint fele sebességel másol mint az xp?

Szerkesztette: Mumia 2007. 08. 11. 11:57 -kor

#2332 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 11:55

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 11:05

Nem ezt használom, xp még fenn van a gépen, ki akartam próbálni, és leírtam, amit tapasztaltam, akkora bűn ez?

Ha kicsit visszaolvasol, rájössz magadtól is, hogy itt problémákról is lehet szót (betűt) ejteni, vagy csak vistát fényezni.  :rolleyes:
Nekem is megvan, jogtisztán az Ultimate, mégis XP-t használok (dobozos, ahogyan a 2000, 98, ME is). Már többször is feltettem a vistát (már az alpha verzió óta követem - jogszerűen) de 5 napnál többet nem tudtam megtűrni. Tuti bennem van a hiba.  :Đ

#2333 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 12:36

http://www.sg.hu/cik...somagok_a_neten

voltmar? jokis sp1, majdnem 1 dvd
macbook air 2014

#2334 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 12:53

Idézet: evone - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 13:36

http://www.sg.hu/cik...somagok_a_neten

voltmar? jokis sp1, majdnem 1 dvd

Közel sem ekkora lesz a végleges letöltés, ez egy full Vista (már SP1-es) telepítő ISO-ja. El kéne olvasni a hírt, ha már belinkeled...

üdv

R.

#2335 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 12:59

es ha nincs vistam? akkor annyi lesz a vegleges letoltes
macbook air 2014

#2336 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 11. 13:03

Idézet: evone - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 13:59

es ha nincs vistam? akkor annyi lesz a vegleges letoltes

Mivan? :think:  :Đ

üdv

R.

#2337 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 08. 11. 14:33

szerintetek az miért volt nekem vista-val, hogy feltettem, felismerte a monitort szépen, engedte is a 100hz-et szépen, aztán újra kellett tennem mert meghalt a vinyóm, és onnantól fogva nem ismerte fel a monitort és 85hz max. a konfig ez volt: asus m2n sli deluxe, 2giga ram, x2 4400+, galaxy 7600gs. azóta új konfig van, de a vga ugyanaz, de félek ha megint feltenném vista-t ugyanez lenne. tipp hogy mitől volt? minden driverből a legfrissebbet használtam, kb másfél hónapja.

#2338 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 14:48

Ez grafikus driver hiba, nekem is csinált ilyesmit a (whql) NV driver. Egy újabb megoldotta.

#2339 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 08. 11. 15:38

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 15:48

Ez grafikus driver hiba, nekem is csinált ilyesmit a (whql) NV driver. Egy újabb megoldotta.

értem. akkor lehet a counter strike 1.6 is emiatt akadt? fps 1000 körül, viszont pár másodpercenként akadt.

#2340 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 15:59

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 15:48

Nem válaszoltál még, hogy akkor most miben van a hiba szerinted?

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.