[quote name='brd' date='2007. aug. 17., péntek - 17:25']

ez is.
Hanem arról, hogy próbáltam olyan élménnyel gazdagodni, mint amilyet egy ilyen játék egérrel való irányítása hoz. Ez nem sikerült, mert nem lehet olyan pontosan irányítani vele. Nekem. Egyébként ahogy hallottam, senkinek sem, vagy legalábbis nagyon keveseknek, mert ugyanazzal a játékkal általában a PC-sek érnek el jobb eredményeket. Innentől hót' mindegy, hogy hány millió embernek felel meg ez a fajta irányítás.[/quote] nemvol mindig mouse iranyitas, nagyon sokaig joy volt. utana valt nepszeru az eger. aztis soakig kellett am szokni, tanulni, mas szemleletmodot kivan meg az egesz. itt nem a precizitasrol van szo, hanem arrol hogy tudsz-e, akarsz-e valtani. amugy nekem pl az adatkesztyus iranyitas jott be eddig a legjobban - de az is nehez, sot!
Kezdesz egy bizonyos Expert-re emlékeztetni, aki sorozatos névváltoztatások után most már finomabban nyomja a hasonló postokat.

[/quote]
todmit? ezt boknak veszem!
Mutasd meg, hol
állítottam, hogy nincsenek konzolra MOD-ok (de még csak nem is feltételeztem...).[/quote]
[quote name='brd']Mod-ok hogyan mennek fel a konzolra (mármint a játékok mod-jai)?

[/quote]
[quote name='brd' date='2007. aug. 17., péntek - 17:25']Továbbá azt is idézd be, ahol azt írtam, hogy nem vagyok hajlandó fizetni érte. Amiről pedig csak előítéletem van (ill. lehet), azt feltételes módban írtam.[/quote] felteteles, vagy nem. irtad. period.
Persze ha csak a köteketés miatt "párírogatunk", akkor ne fáraszd magad, szívesen rádhagyom, értelmesebb dologgal is el tudom ütni az időm.[/quote] ennek orulok. encsak arra proballak ravezetni, hogy vannak alternativaid megha kenyszeresen bele is navigalod magad ennek az ellenkezojebe az ignoranica altal.
Nem állítom, hogy az összes PC-s játékot láttam, ezért csak egy 99%-os igent írhatok, de azt állítom, hogy amellyel én játszottam és fél óránál tovább lekötött (volna, vagyis érdemes volt benézni a beállítások közé egyáltalán), abban ezeket megtehetem.[/quote] es van egy rakat olyan ami eseten nem. de hacsak 1 konzolos jatek van amin nem teheted meg, akkor az botraaaany

Már próbáltam, nem szokásom a levegőbe beszélni, pláne nem ilyen kényes témában, így is rengeteg felesleges hozzászólás születik.

[/quote] te en attol tartok hogy nem az iranyithatosag a fo gondod, csak ezt soha nem fogod nyiltan leirni
Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 17. 16:43 -kor