HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#2661 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 19. 01:39

SFIJ: Várjá'. Tehát olyan sehogyan sincs (domain-be téve sem?), hogy az a régi win 2000-style (ezt már nemtom' hányadszorra írom le a témában) ablak jön be, egy sima egyszínű háttérrel (vagy a default user-nek belőtt háttérrel), ezt a színes-szagos izét elfelejtve?
Kép
Ofcoz 2 általam létrehozott user van. A switch user engem nem érdekel, sosem használtam, így azt is ki lehetne kapcsolni ha szükséges. Az általad linkelt képernyőig eljutottam, az ok. (Kérlek, most kivételesen ne gyere azzal, hogy egyénieskedni akarok, meg hogy többmillió embernek jobban megfelel az új stílus. ;) Tudom, más napról-napra él, meg Afrikában éheznek, nekem pedig ilyen gondom van, de ezt ne kezdjük el megint.)
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2662 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 03:19

Idézet: brd - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 2:39

SFIJ: Várjá'. Tehát olyan sehogyan sincs (domain-be téve sem?), hogy az a régi win 2000-style (ezt már nemtom' hányadszorra írom le a témában) ablak jön be, egy sima egyszínű háttérrel (vagy a default user-nek belőtt háttérrel), ezt a színes-szagos izét elfelejtve?
Kép
Ofcoz 2 általam létrehozott user van. A switch user engem nem érdekel, sosem használtam, így azt is ki lehetne kapcsolni ha szükséges. Az általad linkelt képernyőig eljutottam, az ok. (Kérlek, most kivételesen ne gyere azzal, hogy egyénieskedni akarok, meg hogy többmillió embernek jobban megfelel az új stílus. ;) Tudom, más napról-napra él, meg Afrikában éheznek, nekem pedig ilyen gondom van, de ezt ne kezdjük el megint.)

RC3-ban még vót ilyen ablakos csúnyaság. a final ami itt küzd ezen az ősokri athlon kecskén nem műxik össze linuxos PDC-vel így olyan képet most nem fogok tudni neked prószálni/lőni...ha annyira fáj és domainba se akarod gyakni, akkor meg ezeket a bmp imágókat
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

szépen lecseréled feketére :D

szerk: hamár afrika, meg éhezés akkor, LÁV, JUNITI END WÖRLD PÍSZ :Đ

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 19. 03:46 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2663 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 06:11

Idézet: brd - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 1:39

Kép

XP alatt pontosan ilyet designt csinált a következő program: http://global.msi.com.tw/index.php?func=do...47&type=utility
Elvileg csak XP alatt megy, gyakorlatilag meg én nemtudom Vista alatt kipróbálni, de ha ez tényleg ennyire fontos neked than give it a try.  :D
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#2664 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 07:58

Idézet: dash - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 7:11

XP alatt pontosan ilyet designt csinált a következő program: http://global.msi.com.tw/index.php?func=do...47&type=utility
Elvileg csak XP alatt megy, gyakorlatilag meg én nemtudom Vista alatt kipróbálni, de ha ez tényleg ennyire fontos neked than give it a try.  :D

ottan a vista LogonStudo az a bitkép cseréje mellett a logon inputboxok pozícióját is át tudja helyezni. brd kifejtette, hogy azt a proggit nem akarja hasznalni. lényeg a lényeg, szokás szerint DLL-ben levő resource-ok megmogyorózásával megy csak a dolog :D

#2665 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 10:45

...

Szerkesztette: ion 2007. 08. 19. 11:00 -kor

#2666 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 08. 19. 11:28

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=54325

:)

#2667 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 11:37

http://www.sg.hu/cikkek/54281/windows_xp_l...ekingi_olimpian

#2668 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 13:28

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
:omg:

#2669 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 14:22

Idézet: brd - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 2:39

Nem nincsen. Szinte lehetetlen kategória, mivel az egész msgina kikerült a rendszerből, és megváltozott az egész logon process. Valamilyen szinten persze lehet piszkálni, de alapjaiban más az egész.

http://msdn.microsoft.com/msdnmag/issues/0...rs/default.aspx
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#2670 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 14:26

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 23:51

ellenben ha bevágod egy domainba akkor júzerszámtól, jelszótlanságtól függetlenül nincs autologon de akkor sajnos switch user sincs :(

Még ebben sincs? Pff. Azt tudtam, hogy xp alatt nincs switch user.

#2671 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 14:34

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 14:28

64 bites XP-t meg nem is támogatja, így akinek 64 bites XP-je van az hogyan nézze meg, hogy teljesen kompatibilis e a rendszere a Vistaval ? :)
Kép

#2672 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 14:51

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 15:26

Még ebben sincs? Pff. Azt tudtam, hogy xp alatt nincs switch user.

Hogyne lenne user switch domain alatt.

Szerkesztette: FlowM@N 2007. 08. 19. 14:56 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#2673 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 15:16

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 15:51

Hogyne lenne user switch domain alatt.

Fast User Switching is not available on computers that are members of a network domain.

http://www.microsoft.com/resources/documen...g.mspx?mfr=true

szerk: Vista alatt mintha menne...

Szerkesztette: Szabcsi 2007. 08. 19. 15:33 -kor

"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#2674 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 15:42

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 16:16

Fast User Switching is not available on computers that are members of a network domain.

http://www.microsoft.com/resources/documen...g.mspx?mfr=true

szerk: Vista alatt mintha menne...

Igen, éppen ez a Vista egyik újdonsága. ;)

#2675 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 18:42

Mumia!

Ezt a lassú másolást is buktad, mert pl. nálam is fullon megy (50 mb/seccel). :eek:  :Đ

Ezeket a lassító bigyókat hol lehet kikapcsolni? Csak hogy ne kelljen átböngésznem az egész kernelt. :reklamacio:  8)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2676 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 18:46

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 19:42

Mumia!

Ezt a lassú másolást is buktad, mert pl. nálam is fullon megy (50 mb/seccel). :eek:  :Đ

Ezeket a lassító bigyókat hol lehet kikapcsolni? Csak hogy ne kelljen átböngésznem az egész kernelt. :reklamacio:  8)

az egy dolog de ez konfiguráció függö,azért az sp1 bétába  se viccböl került be ennek a javítása..
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2677 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 18:53

Idézet: djculture - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 19:46

az egy dolog de ez konfiguráció függö,azért az sp1 bétába  se viccböl került be ennek a javítása..

És ez melyik konfigoknál fordult elő gyakran? ;)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2678 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 18:55

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 14:28

MegaLOL...  :omg:
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2679 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 19:18

torolve

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 19. 19:20 -kor

#2680 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 21:00

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 19:42

Mumia!

Tipikus idióta hozzáállás. Ha nálam jó, akkor mindenki más hülye akinél nem jó  :omg:

Mivel programozok tudom milyen programot tesztelni. Lehet nálam tökéletesen működött, meg azon az 5-10  gépen amin lehetőségem volt kipróbálni, amikor közzé tettem mégis 10-ből 8-an rinyáltak, hogy szar. És ez nem baj, ezért kell tesztelni a szoftvert minél szélesebb körben. Úgy látszik ms-nél erre nincs pénz  :rolleyes:

Egyébként, megtelt a pohár, így ~2 hét használat után meghoztam a döntésem: Vista még alkalmatlan tartós használatra mint elsődleges oprendszer. Ma letöröltem.

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.