Idézet: deuce - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 20:23
nem aktiváltam a vistát időben, és már nem indul el.
lehetséges még kezdeni ezzel valamit, pl meghackelni másik win alól, vagy rakjam újra?
ok, tudom nem hacker fórum, egy igen/nem is jó válasz nekem.
linuxot meg használjon az, akinek nem folyik ki a szeme az overfucked kontraszttól, amit sehogy sem lehet állítani ezekben, a betűk gyakori olvashatatlanságáról (élsimítani sem sikerül mindig, illetve előszeretettel használja a nagyjából 2-es betűméretet) nem is beszélve, az ékezetek helyet groteszk karakterek pedig csak hab a tortán. most egy ilyen live szar alól írok, de a hdd-re telepítettek is ugyanilyenek mind...
Aha, most jól megmondtad, látszik, hogy nagyon képben vagy linux téren. Nem tudom mivel próbálkoztál, de megsúgom, hogy manapság
-így 2007-ben, meg már pár éve- egy disztróval sincsenek ilyen problémák, mint amiket írtál.
Idézet
ja és aki elhiszi azt, hogy a linux gyorsabb, vagy nem fagynak ki az alkalmazások az nagyon téved, 3x lépett ki az opera amíg ezt ideírtam, úgy zárta be az ablakot, hogy nyoma sem maradt, pedig csak az egeret mozdítottam meg. nem meglepő, 8 éve is csinálta már ugyanezt bármelyik disztrib..

szerk: rájöttem, az egérgörgőzésre lép ki leginkább, hát igen. 2007-et írunk, még görgetni sem szabad linuxon...
Igen, okos vagy, linux alatt még az egér sem működik. Meg az opera is, meg minden program percenként fagy. Sokan így dolgozok egész nap, percenként újraindítanak mindent... Konkrétan hány disztróval volt legalább néhány órás felhasználói tapasztalatod az elmúlt pár évben? Ja, hogy eggyel se...
Idézet
elég szánalmas, hogy fölöttem pár posttal egy politikában és kompjútervilágban csudára jártas macskajancsi ezt a rendszert erőltetné a sok nálam is birkábbra mindenféle EU-s dolgokra hivatkozva.. figyi komám, nézz már körül,
"Komám", az a szánalmas, hogy olyasmiről mondasz véleményt, amihez zéró közöd van. Ha lett volna az elmúlt pár évben a gépedre telepítve akár csak 1 népszerűbb linux disztró is, vagy csak láttál volna másnál ilyet, akkor most röhögnél a saját postodon.
Idézet
..a sok sulinetes linuxos laptopról is mindenki vakarta lefelé a linuxot a vérbe, legalábbis az én ismeretségi körömben 100%-os az arány hehe. iskoláról is tudok, ahol a sulinettől kapott géppark egy gépe sem tartalmaz _már_ linuxot, de eredeti winre sem futotta...
Ez egy másik történet, é nem arról szól, hogy a linux jó vagy nem.