Húú nagyon nem érdekel hogy mit ad rá

De hogy kielégítsem kíváncsiságodat(

) olyan kapát kapott mint az állat. 3D munka és játékgrafikai teljesítmény: 1,0

Szal azt írja hogy az az eredmény ami a legkisebb szám, hát az 1.0...
A proci 3,4et kapott, a memó 2,9et, A Videókártya 1,9et, a munka és játékgrafikai teljesítmény lett 1es, a vinyó átviteli sebessége meg 5.0.
Tök ugyanolyan gyors mint az xp, még gyorsabban is bootol, pedig majdnem 8 giga a windows könyvtár mérete..
Engem az érdekel hogy elinduljanak alatta a progik, és h ne fussanak rajta lassabban a cuccok.
Háát az office-al volt némi összetűzése..
Közölte hogy ez nem megy..(Office 2003).
Hmmz.
De amúgy nekem tetszik, semmi fennakadás nem volt idáig, most a konyhai gépről írok ez is szépen húzza, de a sajátomé az meg végképp

Több helyen hallottam hogy a játékok 40%-kal lassabban mennek, hát leginkább azért raktam fel a vistát mert ezt teljesen elképzelhetetlennek tartottam, kb %-ra megegyező sebességet tapasztaltam, viszont a konyhai gép gef4-nek úgy tűnik jobban tetszik az alap driver amit a windózba van építve: 9650pont körül kap windows xp alatt 3dmark2001, itt meg 10600 körül..Azért az nem kevés különbség plusszba!
A másik gépen 14000et kaptam 3dmark2003ban, igaz abban 7600gt dübörög, winxp alatt is 14000, illetve 13950 körül volt..
Ennyi:)
Ja a daemon tools is jól beszivatott, nem tetszik neki de már találtam "visznyásat"

NA egyenlőre ennyi, nekem első nekifutásra NAGYON TETSZIK! Nem érezném úgy hogy rohannom kéne a boltba ramért, pedig qrvára teljesítményigényes vagyok.. Amúgy 400megát lezabál induláskor

Ja és a 3dmark2001es cucc:

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Más: bocsánat nem olvastam még vissza a topicban. De egy 40es ST vinyóra van felrakva, és mellette van egy 40es maxtor. Namost a Totalcommandert ugye parancsikonba szépen belinkeltem, de nem engedi h módosítsa a config fileját aszonnya írásvédett. Egyenlőre ez nekem ismeretlen dolog, jogosultságok beállítva, de hallottam vmi UAC-ről is na arról szót nem tudok. Nem lehet csak simán megcsinálni hogy bármit lehessen módosítani? Nagyon nem érdekel ilyen szinten a biztonság..