Idézet: Piftuka - Dátum: 2010. febr. 6., szombat - 19:10
Mit jelent számodra az "olcsó"?
A hatásfoka nem a legjobb, de abszolút nem hangos táp. Nekem a két Glacialtech Silent Blade házventim (19 dB/A) jóval hangosabb, pedig azok sem nevezhetőek erős zajforrásnak.
Amellett nem tudsz még egy ilyen jó minőségű tápot, ilyen olcsón vásárolni. Szerintem abszolút "Best buy" jelenleg.
Az utóbbi időben olvasgattam különféle tápokkal kapcsolatos teszteket, s abból az derült ki, hogy drágább kategóriában valóban a Corsair a nyerő (bár tudtommal azok közül több modellt az FSP készít), illetve az FSP felső-közép és felső kategóriás darabjai.
A Corsair-t egyébként talán a legmagasabb árszínvonalú termékek jellemzik ebben a kategóriában.
Szóval inkább egy FSP Bluestorm, Everest, vagy Epsilon a javaslatom (pénztárcától függően).
Lehet, hogy félreérthető voltam.
Igen, a PNF400 jó táp és a minőségéhez képest meglepően olcsó. (Számomra is)
Viszont nekem nem elég halk, hallottam (vagyis nem hallottam

) ennél jobbat is. Plussz nem ártana inkább egy 450-es...
Az olcsóságot a Corsair-ekhez mérném leginkább. Szétnéztem a tesztekben és nagyon jókat írtak róluk (A Seasonic belesekről), kb. a leghalkabbak, sok a gari, stb... csak 20k körül kell nézelődni 400-450-est is. Használtan is 15k-tól felfelé. Na valahogy ennél lenne jobb kicsit olcsóbban szerezni jót...
Idézet: didyman - Dátum: 2010. febr. 7., vasárnap - 9:21
Enermaxból a Cyclops-szal tégy próbát.
Köszi, utánaolvasok...
ps: Amúgy havernak kéne a táp, nálam jelenleg egy Antec Truepower 550-es megy, hangtalan és jó. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Ehhez képest megy a családi gépben a PNF400 kicsit hangosabban és némileg gyengébb konfiggal mégis többet fogyasztva 20-40W-tal - konnektorból mérve.