Idézet: Piftuka - Dátum: 2013. 09. 18. 21:40
Éppen csak egy picivel többért pedig valódi Seasonic minőséget is, 3 év jótállással! 
Kedves piftuka, most nem azért, hogy védjem az álláspontomat, de...
1.) Nálam épp nemrégiben dőlt meg a fenenagy Seasonic-mítosz (az elhalálozott Corsair VX450-em OEM-je a Seasonic).
2.) Mennyivel rosszabb egy, úgymond neccesebb OCZ, ha arra meg 5 év a garancia? Ennek az OEM-je a Great Wall.
Természetesen lehet fintorogni arra, hogy az alaplapi 20+4, meg az EPS mi a fittyfenéért modulárisak (ez már számomra is csak marketingnek tűnik, sokkal inkább, mint ésszerűségnek), de ha nincsen napi szinten tízszer ki-be rángatva, akkor mi történhet? Mert szerintem igazából semmi, már ha alapból jól van összerakva a cucc, persze...
Egyelőre ez még persze csak elmélet nálam, mert a gyakorlatban nem próbáltam még ki, noha már megkaptam. Van rá szűk 5 évem, vagy ilyesmi...
Ami pedig a Thermaltake Berlint illeti, a tesztekben is az szerepel: budget, tehát világmegváltó csodát valóban nem érdemes tőle várni. Ugyanakkor azt se igazán látom be, hogy miért is lenne rosszabb a kategóriájában szereplő más tápoknál? Mert hogy azt se írják...
Persze nem kötekedés volt ez a HSZ a részemről, csupán eszmecsere...
Szerkesztette: Macikák 2013. 09. 19. 07:21 -kor