bppb-re írtam pár sort a fotómarathonról, ide is bebököm, hátha valakit érdekel:
nnos. mivel a 10. téma után jöttem rá, hoögy kimaradt az ötödik (lúúúzer...), és kötött a sorrend (hazajönni, exifet buherálni meg olyan kicsinyes dolog lenne), ezért itt vagyok. ezek voltak a témák:
1. rajtam a sor(szám)
2. mindig veled
3. egy kicsi mozgás mindenkinek kell!
4. állati
5. kukucs, ki van ott?
6. sósat, chipset, ropogósat
7. repül a lapbda (sic!)
8. vigyázz rám!
9. közlekedünk
10. kell egy csapat
11. miénk itt a tér!
12. képes történelem
13. kétkeréken
14. az ajtók záródnak!
15. már csak emlék...
16. nyaljuk a fagylaltot
17. esküvő - holtodiglan, holtomiglan...
18. mesterségem címere
19. ha budapest, akkor...
20. szépül a város
21. amit nem értek
22 nem vagyunk egyformák
23. egészségedre!
24. ráadás
szóval voltak jó témák meg olyanok is, amik nem igazán tetszettek.
az indulócsomagban volt egy 512es integral márkájú memóriakártya (cfből is többnyire ez volt, de van aki sandisket kapott, van aki csak 256os agfát, állítólag kicsit későn szerezték be és elfogyott... de a feladathoz sztem egy 64es is elég lett volna

, xdből olympust osztottak), 4 duracell ceruzaelem, egy kártya a rajtszámmal, egy passtartó (nikonos vagy danubiusrádiós), epson reklámprosi, a zacsi amiben le kellett (volna) adni a kártyát (később visszaadják), egy neckermanos felfújható strandlabda, meg egy zacsi chips.
induláskor lehetett venni péksütiket + ásványvizet, utóbbit később is, ezenkívül a passzel 400ért lehetett állatkertbe menni.
a regisztrációs pultok 400ig voltak kiírva, tehát annál kicsit kevesebben lehettünk, én a 007-tel a lista tetején voltam, azt mondták, hogy előttem csak tesztjúzerek voltak