HWSW Informatikai Kerekasztal: LogMeIn - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LogMeIn Minden ami LogMeIn-nel kapcsolatos Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 24. 15:37

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 15:54

Egyébként ha már linuxot nem lehet, legalább linux alól lehetne wint Logminelni, mert arra szükség volna.

Nemtom, Mac OS X 10.4/Safari 3.0 alól működik...

#582 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 24. 15:41

Idézet: debaj - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 16:37

Nemtom, Mac OS X 10.4/Safari 3.0 alól működik...

Bár MACre meg már kliens is van :-)
Make love not Wor.

#583 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 15:45

Nem telepítettem semmit, a javás vagy milyen cucc indult.

#584 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 16:19

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 16:33

Persze mert futtatható, aztán össze kell zipelni :-)

Linux alól meg elég jól folyamatban van, működni láttam, csak sok a disztrib, meg a hegesztenivaló, egy kicsit nehezebb követni, mint a Wint.

Akiknek küldtem volna, elhasaltak volna azon is.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#585 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 16:22

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 17:19

Akiknek küldtem volna, elhasaltak volna azon is.

Én ilyennek webre kirakom, aztán linket küldök. Így nem közlekednek mailban több megák, júzer kattintgat, ok, ok, next, finish, műxik.
Make love not Wor.

#586 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 16:54

Linuxos cucc keszen van. Ha nagyon surge, elmehetsz a https://beta.logmein.com oldalra, onnan letoltodik a linuxos kliens. Viszont Javaval amugy is mennie kell, lasd korabbi elmelkedesemet Leslievel.

#587 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 17:13

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 17:54

Linuxos cucc keszen van. Ha nagyon surge, elmehetsz a https://beta.logmein.com oldalra, onnan letoltodik a linuxos kliens. Viszont Javaval amugy is mennie kell, lasd korabbi elmelkedesemet Leslievel.

Köszönöm, meglesem reggel.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#588 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 17:46

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 18:13

Köszönöm, meglesem reggel.

Ize, tevedtem. Kevertem massal. Jahnonak voltak naprakeszebb infoi. :D Mindegy, a Javanak mennie kene. Most neztem Ubuntuval, muxott.

#589 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 11:36

Ha a távirányítást a "Open remote control in a new window" bekattintásával kezdem, akkor nem tudok normálisan visszajönni fulscreen módból, mert a teljes Firefox ablakot átméretezi a távoli gép felbontásának megfelelőre.
Még mielőtt igen komplikáltan kifejteném a további részleteket, megkérdezem: Ez most bug vagy feature? :rolleyes:

#590 Felhasználó inaktív   ego27 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 29. 12:14

Sziasztok

Egy kérdésem lenne, feltettem a logmein free-t a gépre (vista) ekkor még jelszóval védett felhasználó voltam, majd gondoltam, hogy ne kelljen állandóan bejelentkezni leveszem a jelszót. Na ekkor megállt a tudomány, merthogy a logmein nem működik jelszó nélkül. Azt tudom ha nem lett volna a felhasználó jelszóvédett, akkor megkellett volna adnom egy jelszót a géphez telepítésnél, de így utólag sehol nem találom ezt a funkciót.
Ötletek?

Szerkesztette: ego27 2008. 06. 29. 12:15 -kor

#591 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 12:44

1. Adjal ujra jelszot a sajat felhasznalodnak.
vagy
2. Hozz letre egy LogMeInRemoteUser nevu felhasznalot valamilyen jelszoval. A kesobbiekben ezzel a jelszoval birsz majd belepni.

#592 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 00:15

Nokia N800/N810 Beta plug-in: https://secure.logmein.com/labs.asp

#593 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 12:27

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 15:54

Egyébként ha már linuxot nem lehet, legalább linux alól lehetne wint Logminelni, mert arra szükség volna.

https://secure.logmein.com/labs.asp

Nativ Linux plug-in Beta. Visszajelzeseket szivesen veszek/veszunk.  :)

#594 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 17:13

Van az altalam felugyelt egpek kozott olyan, melyen veletlen vagy keszakarva - meg nem sikeriteni - neha letiltjak/kikapcsoljak a logmeint... Ez ellen nem tud valaki valami jo vedekezesi lehetoseget? Vagy valami megoldast, h tavolrol ujra aktivra tenni (bar tavolrol ez szerintem nem megoldhato)...

#595 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 20:13

Idézet: Piton - Dátum: 2008. aug. 14., csütörtök - 18:13

Van az altalam felugyelt egpek kozott olyan, melyen veletlen vagy keszakarva - meg nem sikeriteni - neha letiltjak/kikapcsoljak a logmeint... Ez ellen nem tud valaki valami jo vedekezesi lehetoseget? Vagy valami megoldast, h tavolrol ujra aktivra tenni (bar tavolrol ez szerintem nem megoldhato)...

Ha IT reach lenne, akkor be lehetne Config groupba tenni es akkor nem lehet tray ikonrol matatni. Igy meg azt tudod meg tenni, hogy msconfig-al letiltod a LogMeInSystray-t, ettol meg a service elindul szepen. Ekkor mar csak a service-t tudjak kiloni, arra meg lehet utemezni egy "net start logmein" -t mondjuk orankenti gyakorisaggal. Illetve van egy ilyen is: Securtiy > Access control > Display "Enable/Disable LogMeIn" option on the system tray menu. Valamint Securtiy > Access control alatt finomhangolhatod a userek jogait. Pl. akinek nincs Config joga, az nem tud turni a tray applikacioban (asszem). Arra vigyazz, hogy adminokra alapbol nem lesznek ervenyesek a beallitasok. Ki kell venni a pipat innen: Securtiy > Access control > Allow full control to administrators. Csak vigyazz, behogy sajat magad szivasd meg. :)
User config policyval is lehet jatszani, ha van kedved: https://secure.logme.../LogMeInAdm.pdf

#596 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 20:20

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. aug. 14., csütörtök - 21:13

Ha IT reach lenne, akkor be lehetne Config groupba tenni es akkor nem lehet tray ikonrol matatni. Igy meg azt tudod meg tenni, hogy msconfig-al letiltod a LogMeInSystray-t, ettol meg a service elindul szepen. Ekkor mar csak a service-t tudjak kiloni, arra meg lehet utemezni egy "net start logmein" -t mondjuk orankenti gyakorisaggal. Illetve van egy ilyen is: Securtiy > Access control > Display "Enable/Disable LogMeIn" option on the system tray menu. Valamint Securtiy > Access control alatt finomhangolhatod a userek jogait. Pl. akinek nincs Config joga, az nem tud turni a tray applikacioban (asszem). Arra vigyazz, hogy adminokra alapbol nem lesznek ervenyesek a beallitasok. Ki kell venni a pipat innen: Securtiy > Access control > Allow full control to administrators. Csak vigyazz, behogy sajat magad szivasd meg. :)
User config policyval is lehet jatszani, ha van kedved: https://secure.logme.../LogMeInAdm.pdf

Thx FakeJack! :) Megprosza...

#597 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 11:55

Idézet: Piton - Dátum: 2008. aug. 14., csütörtök - 18:13

Tartok tőle, hogy nem a felhasználó teszi.
Az általam használt gépen ugyanúgy jelentkezik a probléma, véletlenszerűen, de legutóbb (tegnap) egy windows-frissítés után tiltódott le.

#598 Felhasználó inaktív   polesa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 21:46

Sziasztok!

Remélem tud valaki okosságot nekem. A feladat az volna, hogy egy távoli gép fájljaihoz hozzáférjek, képernyőkép nem kell. A LogMeIn-t próbáltam, de a free változatban nincs fájlkezelő, ill nem is férek hozzá a Doc&settings mappában a felhasználó (1 van) fájljaihoz. Próbáltam rendszergazdaként is bejelentkezni, de ebbe a mappába akkor se enged be, talán a felhasználó jelszót állított be - ami eddig nem volt.

5lete vkinek?

#599 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 22:01

Idézet: polesa - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 22:46

A feladat az volna, hogy egy távoli gép fájljaihoz hozzáférjek, képernyőkép nem kell. A LogMeIn-t próbáltam, de a free változatban nincs fájlkezelő, ill nem is férek hozzá a Doc&settings mappában a felhasználó (1 van) fájljaihoz. Próbáltam rendszergazdaként is bejelentkezni, de ebbe a mappába akkor se enged be,

Nomost. Filemanager csak a fizetős verzióban van, erre rájöttél. Ha júzernév/jelszó van a winnek beállítva, akkor annak a jogosultságaival tudsz turkálni, ha júzer személyessé tette, meg letitkosította, akkor ígyjárás, maga az OS nem enged hozzáférni.
Make love not Wor.

#600 Felhasználó inaktív   polesa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 22:40

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 22:01

Nomost. Filemanager csak a fizetős verzióban van, erre rájöttél. Ha júzernév/jelszó van a winnek beállítva, akkor annak a jogosultságaival tudsz turkálni, ha júzer személyessé tette, meg letitkosította, akkor ígyjárás, maga az OS nem enged hozzáférni.

Valszeg nem titkosította a mappát, pusztán csak jelszót állított be. Én vagyok a rendszergazda a gépen, be is tudok lépni távolról Rendszergazda-ként, a Document&Settings mappában látom az USER mappáját, de abba menni már nem tudok. Nem konkrétan a Dokumentumok mappába, hanem sehova. Ha saját használatúvá tenné, gondolom az is csak konkrétan a Dokumentumok mappát érintené.

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.