Erre jött egy SMS, hogy nem felejtettem-e el valamit?
Aztán utána mégegy, majd egy újabb, aminek a végén ott volt, hogy 'Ez az SMS önnek mittomén hanyszáz forintjába került.'
Mondom keep UP, gyorsan letöltöm, nemár itten húznak lefele.
Aztán következő hónapban nézem a számlát, mondom mi a faszom van? Erre: 'emeltdíjas SMS fogadása' tétel mellett jó sok zsé.
Felhívtam a T-Mobile-t, elmondtam mi van, és hogy ezt nem vagyok hajlandó fizetni. Perrel fenyegetőztem, ők nem tudnak mit csinálni, nem vonhatják kétségbe a kiszámlázást. Mondtam nekik hogy ez egy átbaszás, amiben ők is részt vesznek mint szolgáltató, bíróság lesz, botrány lesz. Hívjam fel ezeket a tökfejeket... amúgy ki lehet kapcsolni az emeltdíjas SMS fogadását... kikapcsoltattam.
felhívtam, bunkó picsa, nem is hallgatott végig, közbevágva lenyomta, hogy volt ott egy olyan, hogy előfizettem a szolgáltatásra, azaz egy emelt díjas esemes áráért letölthetek bármennyi cuccot; az előfizetés minden hónapban automatikusan él, ha letöltök, ha nem.
Mondom az informatika/számtech a szakmám, azért nem kattintgatok össze-vissza, nem láttam ilyet. Mire ő: márpedig ott volt. Aztán mindjárt kérdezte, hogy töröljön-e az ügyfelek listájából. Persze...
Következő hónapban magasabb volt a számlám egy emeltdíjas SMS-el.
OK, láma voltam.
Nem akartam szarakodni, de tuti nekem lett volna igazam.
Csakhogy nehogy így járjatok.

Súgó
A téma zárva.