HWSW Informatikai Kerekasztal: Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar Középfölde MMORPG

#141 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 09. 09:55

Lehet, hogy már tudjátok: most lehetőség van azoknak is lifetime membership-et szerezniük, akik nem vették meg a preorder csomagot. Egyben történő befizetésnek persze elég nagy érvágás, de aki azt tervezi, hogy sokat fog Középföldén kalandozni, annak szerintem megéri.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#142 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 09:10

Sorry, aki rámprivizett, de már rég elkelt a trial-key, csal elfelejtettem szólni.
:rolleyes:
.: The day the whole world went away. :.

#143 Felhasználó inaktív   Gerka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 14. 12:36

Hájl!

Was me - aki szólt!
Köszi azért még1*!

Valaki szánjon meg pl egy 7 napos próbával mert nem merem megvenni addig amíg nem láttam, hogy megy-e a gépemen!!!

Jha: Celeron 2.5, 512 ram, fx5200-128    - tom hogy a minimumra jó lennék...dehát...

Pl!!!

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1181820968.gif

#144 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 12:42

A memórai nagyon kevés.  :confused:
Én is néha befonom a szemöldököm, pedig 1gigám van csak (ez nem lesz tartós állapot szerencsére  :cool: )

.: The day the whole world went away. :.

#145 Felhasználó inaktív   Gerka 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 14. 14:37

...hát igen...kicsit kevés...

A fejlesztésre szánt pénzt már régen elköltöttem...gondoltam kipróbálom az xbox-ot...mostmeg...áhh...

De a wow futott rajta ( kicsit butítva persze )

Mind1...azért hátha valaki dob egy accot!

Thx

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1181828233.gif

#146 Felhasználó inaktív   Gerka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 14:41

...elfelejtettem...

Én ezt az mmo-t várom már igazán...

Addigra remélem lesz new gépem is....

http://solarah.silentvertigo.hu/

Üdv

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1181828479.jpg

#147 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 20:10

512MB rammal kész öngyilkosság az egész...
Még a kezdőhelyen is alig fogsz tudni mozogni. a Winyód hülyére fogja swappelni magát.. stb..
Min. 1GB kötelező neki. Ha teljesen le veszel mindent akkor menne 512-vel, de úgy nem szép a játék. Nincs meg az a feeling, amikor van egy medence és ott állsz az egyik szélén és átlátsz a túloldalra és látod a túlsó sziklafalat...
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#148 Felhasználó inaktív   myrtix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 27. 09:16

Sziasztok!

Én egy leendö Lotr játékos vagyok. Az lenne a kérésem hogy linkeljetek nekem olyan magyar oldalakat/forumokat ahol több ember véleményét is figyelembe véve tudom mérlegelni hogy megéri-e megvennem a játékot. (2 év WoW után kicsit bizonytalan vagyok :p )

Elöre is köszi

#149 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 27. 10:40

Idézet: myrtix - Dátum: 2007. jún. 27., szerda - 10:16

Sziasztok!

Én egy leendö Lotr játékos vagyok. Az lenne a kérésem hogy linkeljetek nekem olyan magyar oldalakat/forumokat ahol több ember véleményét is figyelembe véve tudom mérlegelni hogy megéri-e megvennem a játékot. (2 év WoW után kicsit bizonytalan vagyok :p )

Elöre is köszi

Nézd meg itt. Csak vigyázz, mert már vagy 3000 hozzászólás van.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#150 Felhasználó inaktív   myrtix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 27. 11:38

Köszi a linket

#151 Felhasználó inaktív   myrtix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 10:41

Mivel már megjelent a Lotr egy ideje, ezért gondolom kialakult bennetek vmiféle vélemény a játékkal kapcsolatban.

Örülnék ha leirnátok a véleményeteket, hálás lennék érte :think:

#152 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 29. 05:11

Idézet: myrtix - Dátum: 2007. jún. 28., csütörtök - 10:41

Mivel már megjelent a Lotr egy ideje, ezért gondolom kialakult bennetek vmiféle vélemény a játékkal kapcsolatban.

Örülnék ha leirnátok a véleményeteket, hálás lennék érte :think:

Az SG-s LOTRO fórumban mindent megtalálsz. Amúgy meg:nagyon jó :)

#153 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 16. 20:39

De leült ez a téma!
Ennyire jó vagy enniyre rossz?
Vagy mindenki átment az SG-és fórumba?
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#154 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:53

Idézet: scaurus - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 21:39

Ennyire jó vagy enniyre rossz?

Ennyire jó. Elég sok időt töltöttem már el vele és még mindig nagyon tetszik. Pláne úgy, hogy egy barátommal közösen kalandozunk és közben ventrilon keresztül beszélgetünk. Mindkettőnk 5-5 karaktert indított az Eldar szerveren. Neki a főbb karakterei 47,42 és 35. szintűek, nekem meg 47,40 és 37.

#155 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 10:03

Idézet: hajsza - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 8:53

Ennyire jó. Elég sok időt töltöttem már el vele és még mindig nagyon tetszik. Pláne úgy, hogy egy barátommal közösen kalandozunk és közben ventrilon keresztül beszélgetünk. Mindkettőnk 5-5 karaktert indított az Eldar szerveren. Neki a főbb karakterei 47,42 és 35. szintűek, nekem meg 47,40 és 37.

Szia hajsza!

Ha jól emlékszem te régen Guild Warsoztál. Ezek szerinte ennyire bejött a lotro, hogy azzal már egyáltalán nem is nyomod? Egyébként én is váltanék már lassan, kezdem megunni a guild warst :) de én szerintem megvárom a Tabula Rasa-t és majd az Aion - Tower of Eternity ami nagyon érdekel.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#156 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 11:00

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 11:03

Szia hajsza!

Ha jól emlékszem te régen Guild Warsoztál. Ezek szerinte ennyire bejött a lotro, hogy azzal már egyáltalán nem is nyomod? Egyébként én is váltanék már lassan, kezdem megunni a guild warst :) de én szerintem megvárom a Tabula Rasa-t és majd az Aion - Tower of Eternity ami nagyon érdekel.

Szia McElroy!

Igen, a GW is a kedvenceim közé tartozik. Az utóbbi két hónapban viszont nem vettem elő, hanem inkább a LOTRO-t nyomtam. Részben azért választottam ezt a játékot, mert itt is lehetőség volt havidíj mentes játékra - bár itt elég borsos árat kellett ezért fizetni. De a játék hangulata az első hét után megragadott. Megye területe nagyon el van találva, Bombadil házában pedig szerintem a legjobb játékzenék egyike szól.

Majd mesélj az általad választott játékokról. És jó szórakozást hozzájuk.

#157 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 15:10

Idézet: hajsza - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 11:00

Szia McElroy!

Igen, a GW is a kedvenceim közé tartozik. Az utóbbi két hónapban viszont nem vettem elő, hanem inkább a LOTRO-t nyomtam. Részben azért választottam ezt a játékot, mert itt is lehetőség volt havidíj mentes játékra - bár itt elég borsos árat kellett ezért fizetni. De a játék hangulata az első hét után megragadott. Megye területe nagyon el van találva, Bombadil házában pedig szerintem a legjobb játékzenék egyike szól.

Majd mesélj az általad választott játékokról. És jó szórakozást hozzájuk.

Mikor megjelent a játék akkor tudom hogy volt lehetőség -sok euro befizetés után- havidij mentes játékra. Ez a lehetőség még mindig meg van? Ha igen, akkor mennyi kell érte perkálni? :)
A játékokkal kapcsolatban: sajnos az AION -ról alig van valami épkézláb info a neten, hogy milyen fázisban van a fejlesztés. Nagyon titkolózik az ncsoft, a játékmenetről is alig van valami, egyelőre csak a már megjelent képek és videók alapján annyit lehet tudni, hogy repülni is lehet majd a játékban, nem úgy mint mondjuk a wowban, hanem maguknak a karaktereknek lesz ilyen képessége, szárnyakkal stb, jól néznek ki. Egy csodaszép világban játszódik, és nagyon spirituális játék lesz. Nagyfokú interaktivitást igérnek a világgal.
A Tabula Rasa meg ha minden igaz, október 2-án jön ki amerikában már meg lehet venni a pre order package-t. Majd a topicjában itt a hwsw-n beszámolok ha majd végre elindul európában is (remélem, hogy az előbb említett október 2, világ premier lesz).

Szerkesztette: McElroy 2007. 08. 17. 15:11 -kor

: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#158 Felhasználó inaktív   Glorfindel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 17:58

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 16:10

Mikor megjelent a játék akkor tudom hogy volt lehetőség -sok euro befizetés után- havidij mentes játékra. Ez a lehetőség még mindig meg van? Ha igen, akkor mennyi kell érte perkálni? :)

Amennyiben van Special Founder Member kulcsod (preorder csomagokban volt bónuszként), úgy 150 euró, ellenkező esetben 225 euró körül van a lifetime membership.

#159 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 13:08

Idézet

@hajsza tudok a LotRO ingyenessé tételéről, ott tényleg van normális történet is? Mert akkor lehet belenéznék, valahol van béta kulcsom...

A Starcraft 2 témában hangzott el, de itt válaszolok. A játékbeli történet nem Nobel díjas, de azért élvezhető. Anélkül, hogy lelőném a poént, akörül zajlik az első rész (Shadows of Angmar) története, hogy amíg Frodó és a szövetség halad előre, a játékosok párhuzamosan időnként segítik őket, időnként pedig a kószák segítségére sietnek, hogy megvédjék a szabad népeket a sötét erők inváziójától. Eközben belebonyolódnak Szauron vezéreinek belső hatalmi harcába is. Van egy-két csavar is a történetben, bár pl. a KOTOR szintjét nem éri el a váratlan fordulat. Mellesleg az első rész narrációját Gandalf adja.

A második részt (Mines of Moria) Galadriel mondja el, ez már a címből is sejthető, hogy nagyobb részt Móriában játszódik. A történet végén Lothlórienbe is el lehet jutni. Lórien grafikailag és hangulatában véleményem szerint nagyon jól sikerült. A második résznek a története már kevésbé fogott meg, itt a játékosok elsősorban a törpék igyekezetét, hogy visszafoglalják Móriát az orkoktól, goblinoktól és trolloktól próbálják meg támogatni. Közben belebotlanak egy kemény ellenfélbe, a filmben is látható csápos lénybe, ami Mória bejáratánál lakozik (ez a szörny, a Watcher volt a fő raid célpont a második rész kihozatalakor. Azóta viszont már készítettek egy jobban átgondolt, több fokozatú raid-et is).

A harmadik rész (Siege of Mirkwood) történetileg nem sokat tesz hozzá, bár azt még nem is játszottam végig.

A történetet Tolkien művéhez hasonlóan - szerintem ötletesen, ezzel is megalapozva a hangulatot - könyvekre osztották szét, azon belül az egyes küldetések jelentik a fejezeteket. Az első rész összes könyvének teljesítéséért pedig egyebek között egy szép fehér ló a jutalom, ezzel ösztönözve a játékost, hogy végigmenjen rajtuk. A játék elején pedig van egy faj függő küldetéssorozat, ami az "előszó" nevet kapta. A többi faj előszavát is meg lehet csinálni, csak beszélni kell azzal az NPC-vel, akinél kezdődik.

Vannak egyéb mellékszálak is a történetben, a kedvencem Evendim területéhez kötődik, ahol kb. 15 küldetés teljesítése után elérjük, hogy megkapjuk azt a tárgyat, ami Aragorn kardjának, a Narsilnak az újrakovácsolásához szükséges. A küldetéssorozat végén a játék motorjával készült jelenetben tanúi is leszünk az eseménynek.

Véleményem szerint az első rész a gyermekbetegségek kinövése után igazán élvezetesre sikeredett, viszont a második résztől fogva már hanyatlást érzek, a készítők egyre jobban a grind felé tuszkolják a játékosokat. A legendás fegyverek bevezetése jó ötletnek hangzott mielőtt személyesen tapasztaltuk meg, hogy milyenek is valójában, de mivel szinte 2-3 szintenként kidobja az ember az előző fegyverét, megkérdőjeleződik "legendás" voltuk.

Szerkesztette: hajsza 2010. 08. 24. 13:10 -kor

#160 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 14:12

Koszi, azota lejott a 10 gigas beta kliens de most meg dolgozom ugyhogy csak ejjel tudom megnezni. Grindolast nagyon hamar megunom de ennek adok egy eselyt, ugysem jatszottam meg a jatekkal. Ha viszonylag jo a sztori meg az atmoszfera akkor annal nem is szamithatok tobbre egy MMORPG-tol. A LotR univerzummal viszonylag ki vagyok baratkozva, konyvet is olvastam mielott megjelent a mozikban a trilogia elso resze. De egy Dragonlance pl. sokkal jobb csak abbol meg nincs jatek :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó