Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 11:25
Te így látod, mert belenéztél egy kicsit. Én meg játszom a Vanguardal meg ezzel is, van összehasonlítási alapom. A craftinggal egyetértek, gyenge, nem olyan mint a VG-ben, de ha már a Wow szóbakerült, akkor azt hozzátehetjük, hogy annál sokkal jobb.
A hangokkal nem tudom mi a gond. A zenei aléfestések jók, a hengefektek szintén. Pl. mikor egy ork péncélján csattan a kardod, nagyon eltalálták azt az efektet. A vg-s efektekkel, zenével összehasonlítva nem tudom mi a gond. Bár lehet én vagyok botfülű.
Karakteranimáció. Ebben igazad lehet. Nekem is furcsa volt eleinte. Szerintem itt csak a futás, sétálás animációját kellene tuningolni, az tényleg egyedi lett. A harc közbeni mozgásfázisok viszont teljesen rendben vannak. De ha már it tartunk (nem kötözködni akarok) VG-ben is vannak érdekes dolgok. Láttad már hogyan ágaskodik a ló?
A lovas minden csipőmozgás nélkül oldja meg a feladatot. Vagy szegény clericem úgy áll harc közben mintha be akarna tojni.... Kicsit az is illúzió romboló a VG-ben, hogy van egy hatalmas város, ahol sokszor néhány npc-n kívül mást nem találsz. Ha viszont összeverődik egy pár ember, akkor az FPS zuhan a béka segge alá. Ezze függ össze, hogy VG-t félkész állapotban adták ki. Még most is foltozzák (pl. karakterek fejfedője még egy darabig nem lesz létható), elsősorban a bugok kijavításán fáradoznak a készítők. Ja és asszem még mindig nincsenek benne raidek. Ezek majd később kerülnek a játékba.
De ne fikázzuk egymást. Aki igazi MMO-t keres, megvan hozzá a vasa, annak jelenleg a Vanguard a nyerő. Aki pedig könnyedebb lélegzetvételű, de igényes játékot keres annak nagyon jó választás a LOTRO. Én abba a hibába estem, hogy kipróbáltam mindkettőt, dönteni meg nem tudtam .
A korábbi hozzászólésommal is csak azt akartam sugallni, hogy pár órás próba után talán korai elitélni egy MMO-t. És elfogultan sem szabad lehúzni valamit.
Végre egy korrekt vélemény

(még ha nem is értünk mindenben egyet) Egyébként nem csak belenéztem, a bevezetést teljesen végignyomtam utána pedig elég sokat kalandoztam/derítettem fel a mapot. Sajna a futás/sétálás animáció kulcsfontosságú, mert azt látod a legtöbbet

A zenék között "elvártam" volna a filmből átvenni néhány dallamot, sokat dobna a hangulaton szvsz

Ha pedig nem hallod a minőségbeli/mennyiségbeli különbséget a LOTRO és a VG hangjai között akkor tényleg botfülű vagy

Egyébként nem vagyok elfogult de ami kevés 2007-ben egy mmorpg-től az kevés. Sajna nem ez az első mmorpg amit kiadtak, szal' az elődei feltették a lécet amit szvsz ez a produktum nem tud leverni.

Nyilván a VG-ben is vannak még hiányosságok (lvl50 után még elég üres a game), valamit a grafikai engine egy 8850GTX-et is megfektet, valamint a caravan sincs még kész, hát ez van

Pletykálják, hogy a Sigil-t (a VG fejlesztői) megveszi a SOE (Sony Online). Ez remélem sok plusz pénzt jelent és nem a VG elsorvasztását. Egy szó mint száz, a LOTRO nem az a game amiért havonta fizetnék

Egyébként mondom nézd meg a
mmorpg.com-on, hogy' áll a D&D online ott megláthatod, hány embernek mire elég ez a játéktartalom amint a D&D Online nyújt...