Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar Középfölde MMORPG
Elküldve: 2007. 05. 04. 17:43
Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 16:58
Elküldtem privátban és az email címedre is.
Mellément, véletlen nekem küldted
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2007. 05. 04. 19:39
Na beregeltem, kisebb cfg-átírás után már a game update is ment. Lorienel ez az in-game neved? Mert akkor majd megkereslek.
.: The day the whole world went away. :.
Elküldve: 2007. 05. 04. 20:45
Idézet: immi77 - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 19:39
Na beregeltem, kisebb cfg-átírás után már a game update is ment. Lorienel ez az in-game neved? Mert akkor majd megkereslek.
Igen Lorienel néven megtalálsz. Ha először mellé ment akkor bocsi
Elküldve: 2007. 05. 07. 10:56
Na, jó játék ez, nem vitás, hétvégén jobban belelendültem, feltoltam a hunterem lvl12-re. Elvileg holnap hozza a futár.
De azért még megtartom a WoW-ot is biztonsági tartaléknak.
Fogas kérdés az, hogy mit tud majd nyújtani lvl50 elérése után. Remélem jönnek majd a content patchek, meg az új területek, insták stb.
Fogas kérdés az, hogy mit tud majd nyújtani lvl50 elérése után. Remélem jönnek majd a content patchek, meg az új területek, insták stb.
Elküldve: 2007. 05. 07. 12:47
Idézet: immi77 - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 10:56
Na, jó játék ez, nem vitás, hétvégén jobban belelendültem, feltoltam a hunterem lvl12-re. Elvileg holnap hozza a futár.
Amennyire a hivatalos információkból kiderült, a raidekre nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a készítők. Az eddigi néhány komolyabb insta után, én bátran állíthatom, hogy nem fogunk csalódni. 9 kiegészítő már be van jelentve, és amennyire tudom mind ingyenes lesz.
Elküldve: 2007. 05. 07. 12:56
Lol 9 kieg.!!! Jól hangzik amit írsz.
Ezt merre olvastad/hallottad?
Azért azt sajnálom, hogy az ellenfrakcióval nem lehet nyomulni, na nem a PvP-t hiányolom (azt a WoW-ban is kerültem messzire, mert nem érdekel igazán, bár abból szerintem a Guild Wars az iskolapélda). Csaj jó lenne a "sötét" oldal történetét is játszani, érdekes lehet(ne).
Azért azt sajnálom, hogy az ellenfrakcióval nem lehet nyomulni, na nem a PvP-t hiányolom (azt a WoW-ban is kerültem messzire, mert nem érdekel igazán, bár abból szerintem a Guild Wars az iskolapélda). Csaj jó lenne a "sötét" oldal történetét is játszani, érdekes lehet(ne).
Elküldve: 2007. 05. 07. 18:18
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 12:51
A zenék között "elvártam" volna a filmből átvenni néhány dallamot, sokat dobna a hangulaton szvsz 
A LOTRO Midway játék, a film jogokat meg az EA bitorolja. Ezért nem lehet a filmből semmit átvenni. Sőt, a könyv jogait a Vivendi birtokolja, szóval már azt sem értem, hogy a Midway hogy kapott jogot a LOTRO-hoz. Valószínűleg megvette a Vivenditól a könyv jogot.
Idézet
Nyilván a VG-ben is vannak még hiányosságok (lvl50 után még elég üres a game), valamit a grafikai engine egy 8850GTX-et is megfektet, valamint a caravan sincs még kész, hát ez van 
Ez nem kicsit durva azért... Játszottam egy trial erejéig (talán 1 vagy 2 napot) a Tale In The Desert-tel, hát, az is megdöbbentően üres volt, pár(1 nap alatt talán 10-20 karakterrel találkoztam) hardcore rajongóval...
Idézet
Pletykálják, hogy a Sigil-t (a VG fejlesztői) megveszi a SOE (Sony Online). Ez remélem sok plusz pénzt jelent és nem a VG elsorvasztását.
[Penny Arcade]Tycho mondta egyszer, hogy "SOE hates gamers". És az SWG-vel sem tettek sok jót...
Egyébként most én is kedvet kaptam egy kis MMORPG-hez. Nekem a WoW vagy a LOTRO "mélysége" megfelel, nem vagyok core MMO játékos, csak napi 2-3 óra szórakozásnak. Szerintetek érdemes most még elkezdeni a WoW-t?
Szerkesztette: spidey 2007. 05. 07. 18:21 -kor
Elküldve: 2007. 05. 07. 18:40
LOTRO Bétának már vége, egyetlen kipróbálási lehetőség, ha tudsz szerezni valakitől egy Trial kulcsot.
Szerintem a WoW-ot is érdemes még elkezdeni, rengeteg játékos van, bács kicsit sok az ún. "Vérpistike". Én talán éppen a közösség miatt szüneteltetem most egyenlőre. A LOTRO nekem sokkal békésebbnek, kulturáltabbnak tűnik (egyenlőre), valahogy közelebb érzem magamhoz.
De az idő majd eldönti úgyis. Az is lehet, hogy egyik sem marad meg, az hogy mindkettő, az kizárt.
Sem idővel sem pénzzel nem tudok támogatni 2 játékot.
Szerintem a WoW-ot is érdemes még elkezdeni, rengeteg játékos van, bács kicsit sok az ún. "Vérpistike". Én talán éppen a közösség miatt szüneteltetem most egyenlőre. A LOTRO nekem sokkal békésebbnek, kulturáltabbnak tűnik (egyenlőre), valahogy közelebb érzem magamhoz.
De az idő majd eldönti úgyis. Az is lehet, hogy egyik sem marad meg, az hogy mindkettő, az kizárt.
Sem idővel sem pénzzel nem tudok támogatni 2 játékot.
Elküldve: 2007. 05. 07. 19:01
Nekem van egy felhasználatlan 7 napra szóló trial kulcsom, azt szívesen odaadom. Ha kell, írd meg priviben.
Immi, egy apró kérés: egyenlőre helyett használd az egyelőre szót, ugyanis az a helyes. Köszi!
Immi, egy apró kérés: egyenlőre helyett használd az egyelőre szót, ugyanis az a helyes. Köszi!
Szerkesztette: hajsza 2007. 05. 07. 19:01 -kor
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)
Elküldve: 2007. 05. 07. 20:58
Idézet: hajsza - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 20:01
Nekem van egy felhasználatlan 7 napra szóló trial kulcsom, azt szívesen odaadom. Ha kell, írd meg priviben.
Nos, ha zavarja a szépérzekedet, ám legyen!
Nehogy a fiatal olvasók megtanulják a rosszat, ezért majd jobban odafigyelek, fórumokon, meg chaten nem szoktam foglalkozni a dologgal.
Elküldve: 2007. 05. 07. 21:48
Sziasztok!
2 éve nyúzom már a wow-ot és óriási szükségem volna végre valami másra.Ha jól emlékszem a wow is elég bénán indult anno,sok hiba volt benne amit mára a sok patch segítségével sikeresen élvezhetőbbé tettek.Nagyon szeretem Tolkien világát,szóval lehet erre vártam eddig.Szeretnék 1 kis tanácsot kérni,hogy vajon ha már nagyon elege van az embernek a wow-ból,jól választ ha ezt választja?Hozzá kell tennem,hogy a wow-al lépett be az életembe az mmorpg úgy komolyabban.Azóta nem is próbáltam mást.
Óriási nyomás van rajtam meló közben,mert csak hátra nézek és farkasszemet néz velem a lotro doboza,szóval bármilyen tanácsot szívesen fogadok a játékkal kapcsolatban.
Annak örülök hogy nem lennék egyedül ha belefognék.
Köszi a figyelmet.
2 éve nyúzom már a wow-ot és óriási szükségem volna végre valami másra.Ha jól emlékszem a wow is elég bénán indult anno,sok hiba volt benne amit mára a sok patch segítségével sikeresen élvezhetőbbé tettek.Nagyon szeretem Tolkien világát,szóval lehet erre vártam eddig.Szeretnék 1 kis tanácsot kérni,hogy vajon ha már nagyon elege van az embernek a wow-ból,jól választ ha ezt választja?Hozzá kell tennem,hogy a wow-al lépett be az életembe az mmorpg úgy komolyabban.Azóta nem is próbáltam mást.
Óriási nyomás van rajtam meló közben,mert csak hátra nézek és farkasszemet néz velem a lotro doboza,szóval bármilyen tanácsot szívesen fogadok a játékkal kapcsolatban.
Köszi a figyelmet.
ne ütögessél senkit
Elküldve: 2007. 05. 08. 00:20
sziasztok,
én is wowozok már 1 ideje és én is azon töprengek, h váltok vmi másra. Lehet h erre, csak így látatlanba nem igen akarom megvenni.. szal ha vki tudna rajtam segíteni 1 trial kulcsal azt igen megköszönném..
én is wowozok már 1 ideje és én is azon töprengek, h váltok vmi másra. Lehet h erre, csak így látatlanba nem igen akarom megvenni.. szal ha vki tudna rajtam segíteni 1 trial kulcsal azt igen megköszönném..
Lotro (Snowburn):
Holegar - hobbit burglar-
WoW (Nordrassil):
Seib - Night elf hunter-
WoW (Nordrassil):
Seib - Night elf hunter-
Elküldve: 2007. 05. 08. 01:14
Sziasztok.
Még egy Nordrassilos a képben .
Rigel néven van egy 6lvl es Championom a szerveren .
Most csak tanulom a játékot , bár nehezebb mert nem áll mögötte olyan oldal pl mint a Wow mögött . Wowban emlékszem , hogy a játék megjelenése elött ment már a wow.hu . igy sok infot le tudtál szedni . LotRO ilyet nem találtam csak forumokat .
Most csak tanulom a játékot , bár nehezebb mert nem áll mögötte olyan oldal pl mint a Wow mögött . Wowban emlékszem , hogy a játék megjelenése elött ment már a wow.hu . igy sok infot le tudtál szedni . LotRO ilyet nem találtam csak forumokat .
Elküldve: 2007. 05. 08. 01:47
OFF:
én is nordassilos vagyok
több klánban is jártam már.. FTL, Azur, most meg Arany testvérség...
ON
én is nordassilos vagyok
ON
Lotro (Snowburn):
WoW (Nordrassil):
Seib - Night elf hunter-
WoW (Nordrassil):
Seib - Night elf hunter-
Elküldve: 2007. 05. 08. 04:52
Idézet: Rigel77 - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 1:14
Sziasztok.
Ha már így összeverődtünk Nordrassilosok, akkor itt agy pár link ami sokat segíthet.
http://www.mehq.net/...hp?map=Breeland nagyon jó interaktív térkép, fontosabb helyekkel, npc-kel, beépített keresővel.
http://lotro.allakhazam.com/
http://lotro.warcry.com/db/recipes.php?sh=...ier=4&obtained=
http://www.axiomfile...38/mastery.html craftoláshoz nagyon jó segítség, főleg, ha már mastery cuccokat akarsz gyártani.
Annak aki eddig wow-al játszott, és az tetszett neki, akkor az is fog szerintem. Bátran belevághat, csalódni nem fog.
Elküldve: 2007. 05. 08. 04:54
Idézet: Xevilah - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 21:48
Sziasztok!
Köszi a figyelmet.
Köszi a figyelmet.
Snowbourn szerveren nagyon sok magyar van. Biztos nem lennél egyedül. Segítőkész a csapat.
Elküldve: 2007. 05. 08. 06:26
Gyertek csak bátran, én is még csak lvl13 vagyok, nagyon az elején járok.Még el sem hagytam a Ered Luin területét, de még mindig rengeteg quest van hátra. Szerintem jobb is így, hogy nincs akkor háttéranyag, mint a WoW-hoz, így nagyobb a felfedezés élménye.
Szerkesztette: immi77 2007. 05. 08. 06:28 -kor
Elküldve: 2007. 05. 08. 07:48
Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 4:54
Snowbourn szerveren nagyon sok magyar van. Biztos nem lennél egyedül. Segítőkész a csapat.
Hű.Így még jobban húz a szivecském ide.Akkor azt hiszem az lesz az első ma,hogy lotro vásárlás.
ne ütögessél senkit

Súgó
A téma zárva.