HWSW Informatikai Kerekasztal: Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar Középfölde MMORPG

#161 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 24. 15:35

Akkor még gyorsan néhány jótanács: első karakternek érdemes a champion-t vagy a hunter-t választani, ezekkel gyorsan lehet fejlődni és a képességeik java része elég egyértelmű, hogy mire jó. Ebben a játékban a képességeket a kasztodhoz tartozó trainer-től (pl. hunter trainer) lehet megvenni. Ahogy lépsz feljebb a szintjeidben, úgy lesznek a képességeid is automatikusan erősebbek, tehát nem kell erre külön költened pontokat, mint mondjuk a Guild Wars-ban. Új aktív képességet általában a páros szinteken kapsz, passzívakat pedig páratlan szinteken. A 15., 30. és 45. szinteken a kaszt trainer ad egy-egy küldetést, amiket teljesítve elég jó jutalmakat kapsz, ezért érdemes minél hamarabb megcsinálni.

A szerverekről: a legtöbb magyart a Snowbourn szerveren találod, a németeknek és franciáknak külön szerverek vannak fenntartva. Persze néha találkozni lehet velük angol szerveren is, de nagyon ritkán. Onnan ismerni fel őket, hogy ha egy tárgyat behúznak a chat ablakba, akkor annak a neve az adott nyelven fog megjelenni, viszont ha fölé húzod az egeret, akkor már a te kliensed nyelvén látod, hogy milyen tárgyról is van szó. Én az Eldar szerveren játszom többnyire, ezen nagyon sok angol játékos található, én is egy angol kinship-ben (ez a guild LOTRO-beli megfelelője) vagyok benne. Ha jól tudom, akkor Angliában élsz, tehát számodra akár ez a szerver is megfelelő választás lehet.

Ha jól tudom, akkor a játékból csak szeptember 10.-től lesz free 4 play verzió, ezért a kliens, amit leszedtél könnyen lehet, hogy a jelenlegi, 14 napig használható próbaverziót tartalmazza. Feltételezem, hogy az európai klienst szedted le, az USA-ban pár nappal korábban indul a hírek szerint a F4P. Gondolom majd szeptemberben az automatikus frissítésekkel az is tudni fogja az F4P-t.

Más: van AD&D-re épülő MMORPG is, amit szintén éppen a LOTRO készítője, a Turbine alkotott. A neve DDO, vagyis Dungeons and Dragons Online. Azt nem tudom, hogy a Dragonlance sorozatra épül-e, azt viszont igen, hogy már kb. egy éve abból is van F4P változat. Lehet, hogy neked azt is érdemes lenne kipróbálnod. Nekem Tolkien könyvei jobban bejöttek, ezért azzal nem is tettem próbát.

Szerkesztette: hajsza 2010. 08. 24. 15:36 -kor

Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#162 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 15:53

Koszonet a sok infoert. Solozni fogok ugyhogy megfogadom a tanacsodat es valoszinuleg huntert inditok (gondolom ez akar a ranger+pet kombinacio lenni). Eldar szerver jo lesz, szivesebben jatszom angol nyelven beszelokkel. Nemeteket sem vetem meg de az annyira nem nemzetkozi nyelv, angol szerokon gondolom tobb emberre lehet szamitani.

Amit leszedtem az a f2p kliens betaja, nem a trial verzio. Anno feliratkoztam es nemreg kuldtek egy beta kulcsot hogy probaljam ki de eddig halasztgattam mert nem tudtam mennyire erdemes belekezdenem.

Dungeons & Dragons-t nem nagyon szeretem/ismerem bar a Dragonlance elvileg ugyanabban az univerzumban jatszodik. Ebbol a legutolso jatek viszont a 90-es evek elejen jelent meg, azota nuku. A Dragonlance Kronikak konyveire mondtam hogy jobbak mint a Gyuruk Ura konyv(ek) de a mi szempontunkbol sok jelentosege nincs hiszen nem keszult belole azota sem jatek.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#163 Felhasználó inaktív   foxxi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 24. 16:53

Koszonet a sok infoert. Solozni fogok ugyhogy megfogadom a tanacsodat es valoszinuleg huntert inditok (gondolom ez akar a ranger+pet kombinacio lenni). Eldar szerver jo lesz, szivesebben jatszom angol nyelven beszelokkel. Nemeteket sem vetem meg de az annyira nem nemzetkozi nyelv, angol szerokon gondolom tobb emberre lehet szamitani.

Amit leszedtem az a f2p kliens betaja, nem a trial verzio. Anno feliratkoztam es nemreg kuldtek egy beta kulcsot hogy probaljam ki de eddig halasztgattam mert nem tudtam mennyire erdemes belekezdenem.

Dungeons & Dragons-t nem nagyon szeretem/ismerem bar a Dragonlance elvileg ugyanabban az univerzumban jatszodik. Ebbol a legutolso jatek viszont a 90-es evek elejen jelent meg, azota nuku. A Dragonlance Kronikak konyveire mondtam hogy jobbak mint a Gyuruk Ura konyv(ek) de a mi szempontunkbol sok jelentosege nincs hiszen nem keszult belole azota sem jatek.

A Hunter nagyon erős ranged dps kaszt, nincs petje ( csak a Lore-Master ( varázsló ), és a Captain ( selfBuff + tank ) -nek vannak petjeik )). Érdemes akkor még tudni hogy a Guardian ( main tank ), Minstrel ( "fő" healer ), Warden ( offTank ), Rune-Keeper ( heal + dps ) - utóbbi kettő csak a kieg megléte után elérhető! )

#164 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 17:33

A Lore-Master amolyan glass cannon? Gondolom akkor nem tul ajanlatos vele solozni. Hunterrel mennyire lesz nehez dolgom ha nincs tank? Allandoan menekulni meg kiteolni kell? Bevallalok valami melee karit aztan kesz :)

Kezdorol mit tudtok mondani, melyik fajnal a legerdekesebb?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#165 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 24. 16:53

Koszonet a sok infoert. Solozni fogok ugyhogy megfogadom a tanacsodat es valoszinuleg huntert inditok (gondolom ez akar a ranger+pet kombinacio lenni).
...
Amit leszedtem az a f2p kliens betaja, nem a trial verzio.
...

Furcsa mód a hunter kasztnak nincsen pet-je, annak idején ez engem is meglepett. 3 fő "szakterületük" van :
- Magas DPS, az íjból kifolyólag távolsági támadással. Ez az elsődleges szerepük.
- Csapda állítással, illetve később a "rain of thorns" képességgel néhány ellenfél ideiglenes megállítása (CC)
- "Port to xyz" képességeikkel magukat, illetve a velük egy fellowship-ben levő társaikat tudják gyorsan bizonyos területekre átvinni. Az egyik hunter nerf után sokan panaszkodtak arra, hogy csak taxizásra kellenek, erre a képességükre utalva.

Két pet-es osztály van egyébként a játékban: a loremaster és a captain. Az LM az elsődleges CC osztály, bár ők is kaptak nerf-et, ezért most már nem annyira erősek ebben, mint régen voltak. A kapitány oszály pedig elsősorban a buff-ok területén jeleskedik, ezért ők inkább csapatban történő játékra valók.

Ha viszont a F2P kliensed van meg, akkor azzal úgy tudom, hogy csak egy szervert érhetsz el, a béta tesztre szolgálót, aminek Brandywine a neve, ha jól emlékszem. Ez az amerikai régióhoz tartozik. Így ha esetleg később szeretnél tovább is játszani, akkor vagy az amerikai régióban maradsz, vagy egy európai szerveren nulláról újrakezded. Abban sem vagyok biztos, hogy béta karakter át lehet tenni utána éles amerikai szerverre, a fordítottjáról viszont olvastam (tehát 65-ös szintű amerikai játékosok a karaktereik klónjait megkapták a béta teszre és az eredeti karakterük is megmaradt a megszokott helyükön).
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#166 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 24. 18:33

A Lore-Master amolyan glass cannon? Gondolom akkor nem tul ajanlatos vele solozni. Hunterrel mennyire lesz nehez dolgom ha nincs tank? Allandoan menekulni meg kiteolni kell? Bevallalok valami melee karit aztan kesz :)

A runekeeper kasztot szokták glass cannon-nak titulálni, mivel nekik magas a DPS-ük, de kicsi a páncélzatuk. Az LM osztály is csak light armour-t használhat, viszont a második pet-jük (nem lehet egyszerre két pet aktív, hanem úgy értem, hogy az a skill, amit másodjára lehet megvenni a skill trainer-től és pet-et ad), a medve tankolásra is jó lehet. Szerencsére úgy vannak az alap területek kialakítva, hogy 2 ellenfélnél többel ritkán harcolsz egyszerre és minden karakterosztály ennyit még röhögve elintéz, ezért bármelyik karakterrel jól lehet egyébként szólózni.

A 3 ellenfeles harc már igényel némi gondolkodást. Néhány példa:
- Hunter: csapdával megfogja az egyik ellenfelet (30 másodpercig nem fog tudni az ellenfél kimozdulni), egyet elintéz addig, amíg odaérne hozzá, a harmadikat pedig közelharci és íjas képességeivel leszedi.
- Loremaster: egyet lebénít, egyre ráküldi a pet-et, a harmadikat elintézi, majd a pet segítségére siet (tud kicsit gyógyítani is, ezért a pet-et életben tudja tartani). A harmadikat ha kell, akkor újra bénítja, majd a végén elintézi. Magas szinten olyan LM képességek is vannak, amik akár 10 ellenfelet is lebénítanak, tehát 3-nál több ellenfél sem probléma neki, ha elég ügyes.
- Runekeeper: lerakja a gyógyító rúnakövét, ami szintén aggro-t generál(=az az ellenfél, akit nem támad, az a kőre fog rámenni), bénítja az egyik ellenfelet, gyorsan megöli a másikat, majd kinyírja a követ támadót, végül a lebénítottat. Tudja magát harc közben is egy kicsit gyógyítani, ezt is bevetheti, ha szükséges.
- Champion: ő az AOE mestere, ezért általában egyszerre darálja be mind a három ellenfelét, esetleg némi kite-ot is bevet. Viszont utána alacsony lesz az életereje, ezért már harc közben használja a "bracing attack" képességét, amivel egy ellenfél halála után tudja egy kicsit gyógyítani magát. A kite-tal húzza az időt, amíg a gyógyító képessége vissza nem töltődik (45 sec). Éppen emiatt a távolsági támadással rendelkező ellenfeleket kell vele először elintézni.

A fajok: az első 20-25 szintig szinte mindegy, hogy milyen fajt választasz, nincs jelentős különbség az egyes fajok között, hosszabb távra az ember faj egy kicsit jobban ajánlott. Minden fajnak 3 "természetes ellensége" van, bizonyos szintek elérésekor kapsz feladatot (a játék ezeket deed-nek nevezi), hogy ölj meg ezekből az ellenségekből megadott számút (50, 100 és 150, ha jól emlékszem). Ha teljesíted, akkor kapsz egy-egy fajspecifikus képességet, amit a bárdoknál berakhatsz magadnak. Az első ilyen képesség eléggé használhatatlan, a második általában a fajod gyengeségét kompenzálja (tündék fate-et kapnak, ami az elején alacsonyabb nekik, az emberek will-t, a hobbitok might-ot, a törpékére már nem emlékszem, talán agility). A 40. szint környékén megszerezhető deed adja a legjobb fajspecifikus képességet, ebben az embereké egyelőre a legjobb: 2000-3000 közötti gyógyítás. A hobbitok tetszhalottságot (minden aggrojukat elvesztik), tündék rövid ideig tartó parry-t, a törpék pedig block-ot és evade-et kapnak. Ha az emberek gyógyításának a mértéke továbbra is ennyi marad (sajnos ezt még az 50-es szinthatárra tervezték, pedig most már 65-ig is el lehet menni), akkor várhatóan előbb-utóbb a tünde és törpe képesség jobbnak fog számítani, mert több sebzést védenek majd ki vele, mint amennyit az emberi képesség gyógyít. Keményebb raid-ben már most is előfordulhat mindez.

Szerkesztette: hajsza 2010. 08. 24. 18:15 -kor

#167 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 18:24

Aham, ertem. Akkor azzal a resszel nem lesz gond. Kezdo alatt azt ertettem hogy melyik terulet hangulatosabb vagy ajanlott. Bar most igy a leirasod alapjan egy elf Lore Master kombinacio eleg fincsinek tunik, emberek kezdoje meg gondolom atlagosan uncsi lenne. Torpek meg nem tudnak varazsolni tehat a Lore Master kiesik?
Egyebkent nagy koszonet a sok informacioert, remelem a jovoben masnak is segit ha elolvasgatja amit irtal.

#168 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 19:03

No, ha már így belejöttem, akkor még a deed-ekről is írok kicsit részletesebben. Amikor a játék első része kijött, akkor elsősorban a deed-ek voltak a játéban a grid-ra kényszerítő elemek. Ugyanis minden deed előír egy bizonyos számú cselekedetet. Ez így még nagyon homályos lehet, ezért gyorsan bele is vágok a deed-ek fajtáiba:

- Race deed: erről írtam korábban, az adott fajhoz tartozó 3 különböző ellenségtípusból kell 50, 100, illetve 150 darabot elintézni ("enmity of <célpont típusa>" a deed-ek neve, az egyes fokozatokat pedig római számokkal jelölik, pl. "enmity of goblins I"). Az első két ellenségtípusból mind a három fokozatot megkapod, a harmadik ellenségtípusból viszont "csak" a 100 és 150-es feladatot kapod meg. Ez összesen 8 class deed, tehát 8-féle jutalom közül kell majd a végén válaszanod, hogy mit tegyél be a karaterednek (5 helyed van rá).
- Class deed: a kiválasztott karakterosztályhoz tartozó deed-ek. Bizonyos szintek elérése után elkezdi a program számolni, hogy adott kaszt képességeket hányszor használtál. Ha elérted a darabszámot, akkor a deed teljesítettnek számít és általában az adott képességet erősítő jutalmat kapsz. Itt is és minden deed-nél igaz, hogy csak akkor aktív a jutalom, ha a bárdnál berakod a karaktered megfelelő trait slot-jába, ezért mindig meg kell válogatni, hogy mit szeretnél leginkább használni. Az egyes trait slot-ot úgy oldódnak ki, ahogyan szintet lépsz, de csak páratlan szinteken nyílik ki egy-egy. Az F4P egyik korlátja, hogy csak 2-2 trait slot-ot használhatsz minden típusból, a többiért már fizetni kell. Még azt fontos tudni, hogy a class deed-nek napi korlátja is van, ha azt átléped, akkor aznap már nem számol tovább. A többi deed típusnak nincs korlátja. Illetve még azt is jó tudni, hogy azok a deed-ek, amik ellenfeleket is érintenek, csak akkor számítanak be, ha nem szürke ellenfélen használják őket. Szürke ellenfél az, akiért már nem jár XP, ez a játékos karakterénél 9 vagy több szinttel alacsonyabb ellenfelet jelent.
- Slayer deed-ek: ezek térképfüggő deed-ek és két fokozatuk van. Minden térképen vannak bizonyos ellenfél típusok, akiknek a megölését számolja a program. A kezdő területeken az első fokozat teljesítéséért 30, a másodikért 60 ellenfelet kell lecsapni (mindig igaz az, hogy a második fokozat az első darabszámának a kétszeresét igényli, legrosszabb Angmar ebből a szempontból, ott 150 és 300 a két sarokszám). A szürke ellenfelek is beszámítanak, ezért utólag is lehet és érdemes az efféle deed-eket teljesíteni. Az első fokozat teljesítése csak egy megjeleníthető címet ad (e-peen), a második viszont már a karakter attributumainak növelésére szolgál (pl. vitality, might, agility). Ezeket a program virtue trait-nek hívja és 10 fokozatot különböztet meg. Ha egy slayer deed-et teljesítettél, az általában egy fokozattal növeli a hozzá tartozó virtue-t, ritkább esetben kettővel. Ez az oldal gyors segítséget ad arra, hogy melyik virtue mit is ad az egyes fokozatokon (rank).
- Felfedező deed-ek: egy adott térképen meg kell találni néhány jellemző helyet, pl. megye összes farmját. Ez is virtue trait-eket ad.
- Küldetés teljesítés deed-ek: szintén virtue trait a jutalom, általában nem is egy, hanem 3, de néha 4 részből is áll, mindegyik külön virtue trait jutalmat ad. Például a Megyében a "life of a bounder" 3 részből áll. Ha teljesítesz 15 küldetést, akkor +1 compassion a jutalmad, ha 40 küldetést fejezel be (az első 15-öt is hozzászámolja), akkor +1 empathy jár érte és végül 75 teljesített küldetésnél +2 innocence a karaktered jutalma. Ez utóbbi éppen a ritka esetek egyike, amikor nem +1-et ad valamelyik virtue trait-hez. Ha a fenti linken a "deeds by zone" alatt a "Shire - The"-t választod, akkor magad is láthatod a Megyéhez tartozó összes deed-et. Szürke küldetések is beleszámítanak, ezért ezt is érdemes akár utólag is teljesíteni, ha olyan jutalmat ad, ami a karaktered számára hasznos.

- Szándékosan elkülönítem egy kicsit a legendary deed-eket. Ezek a 39. szinttől kezdődően kaphatók meg és az elsőt csak a 41. szinten lehet a bárdnál betenni. A class trainer-ednél lehet venni 3 könyvet, amiket a 39. szinten már aktiválni lehet. Viszont minden könyv hiányos, ezért a többi lapot meg kell szerezni hozzá. Minden karakterosztály minden könyve úgy lett megalkotva, hogy a felső 4 lap az Angmar+Eregion, az alsó 4 pedig Misty Mountains+Forochel zónákban megölt humanoid lényektől eshet néhány % eséllyel. Általában az adott lap négyesből utolsó lap megszerzése szokott idegesítően soká tartani, gondolom ezért van az, hogy már a 39. szinten el lehet kezdeni gyűjteni, de csak a 41. szinten lehet használni. Szerencsés esetben fél óra alatt megvan a 4 lap, de olvastam olyanról is, aki két napon át ölte az ellenfeleket, mire az utolsó lapot megszerezte. A legtöbb legendary trait tényleg erősebb és érdemes megszerezni, de némelyik nem éri meg a fáradságot. Van még egy megszerezhető legendary trait az 50. szint előtt, amit viszont másképpen lehet megszerezni. A 45. szinten szintén a class trainer ad két küldetést, bizonyos tárgyakat kell összegyűjteni. Ha ezeket elviszed hozzá, akkor az igen értékes jutalmakon kívül kapsz még egy egyszerű beszélgetős küldetést, aminek a jutalma a 4. legendary trait. Az 50. szintig csak kettő ilyet tudsz berakni, ezért majd jól fontold meg, hogy mire van szükséged.
Az 50. szint fölött 3 további legendary trait megszerzésére van lehetőség és 1 extra trait slot nyílig meg. Ezek sorban így szerezhetők meg karakterosztálytól függetlenül:
1. 85000 reputation pontot össze kell gyűjteni a móriabeli bányászonkál (grind).
2. Teljesíteni kell egy class trainer adta küldetéssorozatot, aminek a vége csak csapattal teljesíthető.
3. Végig kell csinálni a Volume II összes könyvének összes küldetését. Ezen küldetések között is vannak csak csapattal teljesíthetők, kb. 4 darab.

Szerkesztette: hajsza 2010. 08. 24. 19:23 -kor

#169 Felhasználó inaktív   foxxi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 19:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 24. 18:33

Nos, elhatározás kérdése. Az én LM-el lvl 65-ig egyszer 32 környékén voltam fellowban, 1 party erejéig. Bőven van annyi quest hogy akár solo-ban is végig lehet vinni ( bár nem ajánlatos, hiszen ez egy mmo :) ), igy az összes többi karimmal szigorúan fellow-zok :D

#170 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 24. 19:24

Aham, ertem. Akkor azzal a resszel nem lesz gond. Kezdo alatt azt ertettem hogy melyik terulet hangulatosabb vagy ajanlott. Bar most igy a leirasod alapjan egy elf Lore Master kombinacio eleg fincsinek tunik, emberek kezdoje meg gondolom atlagosan uncsi lenne. Torpek meg nem tudnak varazsolni tehat a Lore Master kiesik?
Egyebkent nagy koszonet a sok informacioert, remelem a jovoben masnak is segit ha elolvasgatja amit irtal.

Örülök, hogy segíthettem.

Annak idején én is egy tünde loremastert indítottam elsőnek; mindig varázsló osztállyal vagy ahhoz hasonlóval szoktam kezdeni, ha van olyan. Minden kezdő területen vannak egyébként stable master-ek, akik a kezdő területek között 1 ezüstért gyors közlekedést biztosítanak, tehát megcsinálhatod azt, hogy embert indítasz és utána átküldöd Celondim-ba (ez a tünde kezdő), Thorin's Hall-ba (kitalálható, hogy a törpe kezdő) vagy Michel Delving-be (kizárásos alapon a hobbit kezdő). Engem a Megye hangulata fogott meg a leginkább, ott a küldetések között is kevesebb a gyilkolós, inkább küldöncös jellegűekből van egy rakattal.

Viszont kezdő terület alatt két dogot is lehet érteni:
- Karakteralkotás után van egy kicsi zárt terület, ahol nagyjából a 7-8. szintig lehet eljutni. Ez a tündék és törpék esetén Celondim-hez közel helyezkedik el, a hobbitok és emberek pedig Archet-ben teljesítik. Egyik barátom találóan "keltető"-nek nevezte ezeket a területeket. Ekkor még innen semmilyen módon nem lehet kijutni, csak a befejező küldetés teljesítésével. Erre a program majd külön figyelmeztet ("ha ezt befejezed, akkor minden itteni küldetésed már el fog veszni" jellegű szöveggel).
- Ha az előbbi pontban leírt helyen végeztél, csak utána kerülsz át a fajodnak megfelelő induló területre (hobbit: Megye, törpe: Thorin's Hall stb.) és a stable master is csak ezután használható. Az emberi stable master, aki át tud küldeni a többi területre Bree nyugati kapujánál van, míg az emberek Archet-ben is folytatják. Jó 5 perc gyaloglás, míg Bree-be onnan beérnek.

#171 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 25. 09:45

Csak egy kis jelentéktelen apróság: rosszul írtam korábban, a béta szervert nem Brandywine-nak, hanem Bullroarer-nek hívják. Az viszont stimmel, hogy az amerikai kliens kell hozzá.

#172 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 25. 10:27

Azaz, tegnap éjjel kicsit belenéztem és csakis a Bullroarert listázta. Kasztokból van egy csomó ahogy írtátok meg alul is találtam kettot amik mellett sárga érmék voltak (biztosan a kiegészítok során jelentek meg). Mindenesetre bármelyiket lehet választani.

#173 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 25. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 25. 11:27

Azaz, tegnap éjjel kicsit belenéztem és csakis a Bullroarert listázta. Kasztokból van egy csomó ahogy írtátok meg alul is találtam kettot amik mellett sárga érmék voltak (biztosan a kiegészítok során jelentek meg). Mindenesetre bármelyiket lehet választani.
Igen, jól sejted, a Mines of Moria kiegészítővel két új kaszt is jött, a Runekeeper és a Warden. Ezek a F4P verzióban csak Turbine pontokért cserébe lesznek kioldhatók.

Más téma: a játék fórumán olvasgattam és egyebek között azt is írták, hogy az F4P verziórban a játék elejét is átalakították. Tehát lehet, hogy amit a kezdő területekről írtam az sem úgy van már benne a te kliensedben.

Szerkesztette: hajsza 2010. 08. 25. 11:44 -kor

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó