HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobil internet - új korszak kezdődik ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobil internet - új korszak kezdődik ? T-Mobile, Pannon, Vodafone Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 20. 15:56

http://mobilarena.hu/hirek/2007-06-20/voda...balatonnal.html

#142 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 16:00

Harom varos... max egy rovidhirt erne, de olyan rovatunk (most meg) nincs... :)

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#143 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 16:37

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 17:00

Harom varos... max egy rovidhirt erne, de olyan rovatunk (most meg) nincs... :)

Krinyo

Lesz az még több is............ ;)

#144 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 16:48

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 3:56

Cserebe 7 mega lesz hamarosan szoftverfrissitessel 1,4 mega fel mellett, es tobb helyen mukodik.

Krinyo

Erröl a frissítésröl már meséltek nekem, de hol lehet letölteni?
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#145 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 16:51

Meg sehol, mivel az Option sem adta kozre. Ugyanakkor mar kaphato 7.2-es kartya is, ha jol tudom, azzal mar megy a belvaros egy-ket reszen. En is varom a frissitest, kivancsi leszek...

Krinyo

#146 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 17:18

Idézet: trec - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 16:33

Aztán majd húzzák a fogukat sokan mikor a dupla számlák jönnek majd, mert vége a féláras akciónak !
De igaz, mindenki maga tudja kinek mi a jó !

Szerintem jobban megszívják, mikor kiderül, hogy a voda korlátlan mégsem korlátlan...
Kíváncsi lennék, hagynák-e hogy 0-24 ftp -n töltögessek lefelé. Leírás szerint ftp az nem számít bele az 5gb korlátba. Gondolom az ilyen ügyfeleket pik-pak kiteszik és megint menni fog a vita, hogy az ftp most p2p dolog vagy sem. Voda megint olyat ígér, amit nem tud teljesíteni.

#147 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 17:26

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 18:18

Szerintem jobban megszívják, mikor kiderül, hogy a voda korlátlan mégsem korlátlan...
Kíváncsi lennék, hagynák-e hogy 0-24 ftp -n töltögessek lefelé. Leírás szerint ftp az nem számít bele az 5gb korlátba. Gondolom az ilyen ügyfeleket pik-pak kiteszik és megint menni fog a vita, hogy az ftp most p2p dolog vagy sem. Voda megint olyat ígér, amit nem tud teljesíteni.

Ez valóban érdekes kérdés ! Ezen már én is tűnödtem egy sort..........A Voda bizony képes beugratás gyanánt mézesmadzagot húzkodni az előfizetők óra előtt......Meglátjuk !

#148 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 18:49

Szerintem az az idiota, aki heavy userkent korlat nelkuli netet varna el. A chello sem korlatlan igy nezve, miert lenne mas az? Ugyanakkor egy "normalis" felhasznalonak tenyleg korlatlan a csomag.

#149 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 15:33

A nemet T-Mobile oldalon 2007 nyarara irjak a 7,2 megabitet engedelyezo firmware-frissites megjeleneset. Szal a kovetkezo ket honapban meg kellene erkeznie hozzank is.

Krinyo

#150 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 17:26

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. jún. 21., csütörtök - 16:33

A nemet T-Mobile oldalon 2007 nyarara irjak a 7,2 megabitet engedelyezo firmware-frissites megjeleneset. Szal a kovetkezo ket honapban meg kellene erkeznie hozzank is.

Krinyo

A Magyar T-Mobil oldalán hol lehet frissitéseket találni? Én kerestem, de nem láttam.

Ata
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#151 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 17:55

Gondolom itt lesz...

http://www.t-mobile....wap_mi/mm.shtml

#152 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 18:48

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. jún. 21., csütörtök - 18:55

A régebbi Option Globesurfer Icon készülékhez keresek. Ezeket én is láttam, de nem találtam megfelelőt. Az option azt irta mailben, hogy kérjem a szolgáltatótól. Irtam mailt a T-nek, ők azt mondták minden információt megtalálok a honlapjukon. Továbra is az a bajom hogy nem mennek a Java-s oldalak a készülékkel.

Ata

#153 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 20:03

Idézet: attila007 - Dátum: 2007. jún. 21., csütörtök - 18:48

A régebbi Option Globesurfer Icon készülékhez keresek. Ezeket én is láttam, de nem találtam megfelelőt. Az option azt irta mailben, hogy kérjem a szolgáltatótól. Irtam mailt a T-nek, ők azt mondták minden információt megtalálok a honlapjukon. Továbra is az a bajom hogy nem mennek a Java-s oldalak a készülékkel.

Ata

szerintem ez csak az 1.8-at tudja, ne is nagyon tord magad. a java-s tartalmakat meg probald meg ezzel: http://www.java.com/...nload/index.jsp
szerintem nem a net miatt nem latod :\
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#154 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 15:12

Idézet: attila007 - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 19:52

Hali!

Én a T-nél vagyok 2006 augusztus 23 óta. Option usb-s modemet használok, eleinte 1GB-s, majd váltottak 2GB-ra, mátol meg 5GB-ra. A sebbességgel általában nincs gondom, van hogy szakadozik, van hogy lecsökken a tizedére, de ez még kibirható. A problémám ott kezdődik, hogy ha a G-Mailt (iwiw.hu, miwiz.hu, freemail.hu, stb.) meg akarom nézni (nem a nyitó lapot, hanem a leveleimet) csak korlátozott funkciókkal jön be a dolog, az is csak akkor ha kikapcsolom a java-t. Bementem T-hez, hibajelentés felvesz, majd jön a válasz: a wap beállitásokkal lehet gond. Ekkor odahivtam egy szervizest, állitsa már be, legyen olyan kedves, ha kitalálták ezt a wap hülyeséget. Ő is olyan bambán nézett a válaszra mint én. Mindegy. Kihozott egy másik ugyanolyan gyártmányt, azzal sem megy. Kihozott egy Huawei modemet, azzal is ugyanaz a probléma. Az egyik havernek van pcmcia adatkártyája, bevittem magammal, hogy nem én vagyok a hülye, és megmutattam, hogy azzal gyönyörűen müködik. Erre a válasz: nem tudak mit kezdeni a modememmel, biztos a gépemmel van valami gebasz. Csak kiváncsiságból ezekután bevonultam a Pannonhoz, ha lehet próbáljuk már ki a gépemmel mindkét modemet. Mondanom sem kell, csont nélkül működik. Lassan a fogyasztóvédelemnél fogok kikötni azt hiszem.

Lehet hülyeséget kérdezek, de a T neme nyúl bele a szoftba? Esetleg valaki valami megoldással nemm tudna szolgálni?

Ata

U.I.: Vistával nem müködik, megkérdeztem a T-t mikor lessz driver, nem tudja.

Kicsit hosszú, de benne van a lényeg. Amikor meg kábellel vagy wifivel netezek másik szolgáltatótól (upc, rds, stb) gyönyörűen megy ugyanezen a konfigon.

Ata

Szerkesztette: attila007 2007. 06. 22. 15:15 -kor

#155 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 21:43

Nekem siman megy minden w'n'w kartyaval...

#156 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 23. 07:37

A kártyával nekem is. De az usb-s w'n'w box-al nem. Már találtam 3 emberkét akik szintén ezzel küzdenek, és ez csak az ismeretségi köröm.

Ata

#157 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 23. 09:08

Ez valami driver para lehet.

#158 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 23. 09:52

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. jún. 23., szombat - 10:08

Ez valami driver para lehet.

Én is erre gondoltam, de már töbször is próbáltam újratelepiteni, a wint újraraktam töbször is. Mostmár csak a modem drivere az ami maradt. Az a baj, hogy a modemben vagy egy flash drive és azon van a driver. Kértem a T-t vizsgálja meg a problémát. Kipróbálták egy Huawei usb modemmel és ott is ez volt a probléma. A T saját szoftverére gyanakszom, de a T állitja nem ez a gond.

Ata

#159 Felhasználó inaktív   messzála 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 24. 22:13

SZEVASZTOK. ÉN MOST VAGYOK ITT ELŐSZÖR. ÉN IS ELŐFIZETTEM A VODAFONE ÚJ INTERNET FIX RE. 5000FT/HO ELSŐ HO INGYEN. ADATFORGALOM MENTES. DE FILE CSERÉLGETŐS OLDALAKAT NEM HASZNÁHATOM MERT AKKOR EXTRÉM FELHASZNÁLÓ LESZEK. AZÉRT KÉRDEZTEM EGY PÁR DOLGOT AZ INTERNETEM RŐL AMI ÁLLITÓLAG (KORLÁTLAN) FORGALOM DÍJ MENTES.
EZT A VÁLASZT KAPTAM:

Tisztelt Levélíró!

Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!

Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Internet szabadon akció új Vodafone Internet Fix tarifacsomaggal vehető igénybe. A Vodafone Internet Fix tarifacsomag esetében az előfizetőnek szükséges két éves hűségnyilatkozatot és egy éves tarifamegtartást vállalnia.
Az Internet szabadon akció keretében a havidíjba foglalt 5GB adatforgalom feletti adatforgalom nem kerül kiszámlázásra.
A biztosított Internet szolgáltatás igénybevétele esetén az extrém használat nem megengedett.

Extrém használatnak minősül, ha az előfizető fájlcserélő alkalmazást használ (mint például Azureus, Ares, BitComet, BitTornado, Bitspirit, Blubster, DirectConnect, eDonkey2000, FileSpree, FastTrack, FlashGet, Gnutella, Ktorrent, uTorrent, Napster, Piolet, WASTE, DC++, illetve további, a felsorolásban nem szereplő, de azokkal megegyező elven működő szoftverek) úgy, hogy közben a tárgyhavi forgalma meghaladja az 5 Gigabájtot.
Extrém használat esetén, tértivevényes levélben felszólítjuk ügyfeleinket az extrém használat megszüntetésére.

Az akció részvételi feltételeit a http://www.vodafone.hu/mobilinternet/Inter..._feltetelek.pdf hivatkozáson tekintheti meg.

Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségére lehettünk!

Tisztelettel:

Kondorosi Zsolt
Vodafone Magyarország zrt.
levelezési csoport

Véleménye fontos számunkra, kérjük, juttassa el hozzánk egy rövid kérdőív kitöltésével, amelyet az alábbi linken érhet el. A kérdőív eléréséhez kattintson ide. https://surveys.vodafone.com/ultimatesurvey...x?surveyid=1078

--------------
Megjegyzés: Az Ön által küldött levél szövegének másolatát az elozmenyek.htm csatolt fájlban találja!

#160 Felhasználó inaktív   messzála 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 24. 22:18

MÉG AZT IS MEGKÉRDEZTEM A VODAFONE TÓL ,HOGY MIT SZÓL HA ÉN HTTP VAGY FTP RŐL TÖLTÖK.
AZT MINEK MINŐSITI PL: RAPID RÓL LETÖLTÉS AZ ELVILEG NEM FILE CSERÉLGETŐS OLDAL.
VÁLASZT MÉG NEM KAPTAM DE HA MEGJÖN AKKOR BERAKOM IDE. :)  :D

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.