*Macika*
Azért nagyon kíváncsi lettem volna a véleményedre az írásommal kapcsolatban.
Arról, hogy a BKV egy szolgáltató és milyen kötelességei lennének... Mivel fizettem, gyakorlatilag minden, azon kívül, hogy az utasokra mutogat, mint minden baj forrása.
Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 15:21
A vezetőség nem keverendő össze a szülőkkel.
NEKIK kell példát mutatni egy embernek az egyedfejlődés elején. Utána ki KELL tartson egy életen át.
És akkor mi a teendő most, 2008-ban, ha találkozom egy notórius bliccelővel, akit nem neveltek meg a szülei?
1. Neveljem meg én most?
2. Keressem meg a szüleit, hogy neveljék meg most 30 évesen?
3. Hagyjuk, érte már úgyis kár. Várjunk türelemmel és reménnyel, hogy 30 év alatt esetleg felnő egy jobb generáció... addig pedig szó nélkül fizessem az utazását?
4. Várjam el a BKV-től, hogy tegyen ellene, és ő "nevelje" meg... jó példával, értelmes jegyekkel, jó szolgáltatással, esetleg büntetéssel és védje az én, vagyis a saját fizető utasa érdekeit, ahelyett, hogy lesz*r?
Melyik a helyes válasz szerinted?
Idézet: Samott - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 16:25
Mondjuk a kemenykedest tamogatom, de eppen erre akartam ramutatni, hogy tokmindegy ki van felul...
A keménykedés mehet simán! Épp ez a lényeg, hogy tenni kell! Nem az utasokra mutogatni és tovább vegetálni. Elhiszem, hogy az lenne a könnyebb a mi pénzünkből...
Az az igazság, hogy nagyon kényelmes helyzet a BVK-nek az, hogy egyáltalán létezik bliccelés.
Komolyan kíváncsi lennék mi lenne, ha fogná magát mindenki és nem bliccelne... mondjuk 2-3 hónapon át... nem lenne egy darab büntetés sem. Vajon mi történne a BKV számaival és indokaival?
Szerkesztette: vipisrac 2008. 01. 14. 19:42 -kor