T2K
bocs, csak most olvastam el a fenti hozzaszolasod, este valamiert elkerulte a figyelmem. Nincs is semmi bajom a hozzaszolassal, ez a te velemenyed a Longhorn vs OSX temaval kapcsolatban.
Mar csak azt nem ertem, hogy en miert irtam hulyeseget. Szerintem jobb az OSX mint a windows, es nem erdekel, hogy a windowsnak milyen hardwereken kell elfutnia, oldjak meg, tudjam hasznalni. Ne okozzon problemat a bluetooth tamogatas, egy DV kamera csatlakozasa, egy DVD film menujenek az elkeszitese, az 5.1-es hang, es ne lassuljon mar be az oprendszer 3 nap utan, mert telerakja magat mindenfele szemettel, a rengeteg virusrol, es online updaterol nem is beszelve.
"Van, aki ezert vesz gepet: lasd HAndras. Neki ez a csilivili tetszik lelke rajta.
En inkabb jatszom, dolgozom a gepen."
En pontosan ugyanezt teszem, de a jatek elhanyagolhato, ha nagyon jatszani akarok ott az Xbox, vagy a Gamecube, de rohadtul nincs idom arra se. A csillivillirol mas a velemenyunk, nekem baromira bejon az OSX designja, es nekem fontos, hogy mit bamulok napi 5-6-8-10 oran keresztul. Nem arrol akarlak meggyozni, hogy hasznalj Mac-et, sot semmirol nem akarlak meggyozni, csak en ugy latom, hogy egy csomo ember ezen a sargolyon jobban jarna, ha windows helyett osx-et hasznalna. Eddig ahany ember bejott, az le volt hidalva ettol a geptol, es ez nem veletlen. Az is teny, hogy ahany ember bejott ide, eleteben eloszor latott eloben Mac-et... Az is teny, hogy a legtobben sokkot kaptak az aratol, de az uzlettarsam akinek a cege windowsos progikat fejleszt, mostanaban fog venni egy Powerbookot...