HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X

#1361 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 01. 00:27

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 0:22

Nah jah..  :omg:
a kraftverk, akarom mondani póvergéötre gondoltam...
Hmm, marpedig ha ilyen nagyon multimediara van kihegyezve, akkor kene neki, yool, nem?
Pl, egy audigy2-hoz kepest?

Mas: itten a balkanon hogy folyik a macvasarlas? Abba ugy belemelyedtem, hogy 4 fo bolt van, ebbol a legszimpibb a starking, es az applecorner...
Node, mittomen, bemegyek a boltba, megmondom a konfigot (ahogy mondjuk neten rendelnem), es egy het mulva kezembe nyomnak egy nagy kartondobozt, hogy nesze itt van kompletten? Ugye nem ilyen pc-s szervizes hazibarkacsos modszeres dolog van (szerintem. remelem :))? :( Par evet lehuztam szervizben, es tudom milyen... Szal  olyan, mint ha most erkezne Irorszagbol, szepen becsomagolva, meg a sör es a retek illataval, vagy ez hogy van? Komolyan nemtom, de mar nagyon izgat a switch... :)

Nos szépen becsomizva kapod és mi anno még L sem indíthattuk a gépet mert külföldről gyütt a jelszó amivel be lehetett izzítani! Szal erősen kétlem hogy ők dobálják össze! Meg ez egy csöppet "összerakottabb" dolog mint egy "mezei" pc!

Üdv

#1362 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 08:43

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. nov. 30., kedd - 23:22

Hmm, marpedig ha ilyen nagyon multimediara van kihegyezve, akkor kene neki, yool, nem?

Mas: itten a balkanon hogy folyik a macvasarlas? Abba ugy belemelyedtem, hogy 4 fo bolt van, ebbol a legszimpibb a starking, es az applecorner...
Node, mittomen, bemegyek a boltba, megmondom a konfigot (ahogy mondjuk neten rendelnem), es egy het mulva kezembe nyomnak egy nagy kartondobozt, hogy nesze itt van kompletten? Ugye nem ilyen pc-s szervizes hazibarkacsos modszeres dolog van (szerintem. remelem :))? :( Par evet lehuztam szervizben, es tudom milyen... Szal  olyan, mint ha most erkezne Irorszagbol, szepen becsomagolva, meg a sör es a rétek illataval, vagy ez hogy van? Komolyan nemtom, de mar nagyon izgat a switch... :)

Dual 1.8, Dual 2.0, iBook, iMacg5 van raktaron ezekre varni se kell. Termeszetesen zsir bontatlan dobozban kapod, amikor kibontod kellemes "uj illata" van a cuccoknak. Ha kered akkor a boltban telepitjuk elotted, ami egyebkent nem nagy kaland mert a legtobb gep preinstalled rendszerrel van, gyakorlatilag csak a regisztralas szukseges, meg a szukseges kiegeszito progik telepitese.

a hangkartyat kerestem, de semmit nem talaltam rola, pedig valami utosebb cucc van a G5-okben, mivel egyreszt kulso cuccon kristaly tisztan szol, masreszt a zeneszerkesztokben brutal mennyisegu csatornat, illetve effektet kepes realtime kezelni. Mondjuk asszem ilyenkor a procik is rasegitenek, de nem akarok hulyeseget irni. :)

#1363 Felhasználó inaktív   TomPP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 09:00

az m-audio rev 7.1 peldaul jo hangkartya, viszont az OSX egyelore (ha jol tudom) nem rendelkezik szabvannyal (EAX, DS3D etc) a  terhatasu (nem a sorroundrol beszelek) hanghoz.

Tom#
Hallowed are the Ori !

#1364 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 09:01

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 1:22

Akármelyik boltban veszel G5-öst, ugyanolyan csomagolásban kapod: a gyáriban.
Ha esetleg kérsz hozzá extra RAM-ot (illik), akkor vagy beteszed saját kezüleg vagy a szervízesekre bízod.
Ha rájukbízod akkor két dolog lehetséges: úgy ragasztják le a garanciacimkével a gépedet, hogy az oldallap is érintve van.
Ez azért rossz mert nem tudod portalanítani a masinát, ha éppen ezt van kedved megtenni. (ami szerintem nem igazán jó)
A Gránátalma pl. ilyen. Leragasztja.  :rolleyes:
A ReMac-tôl is vettünk anno 2 gépet, az egyik egy duál g5-ös volt. Ök a garanciacimkét belülre helyezték, az átlátszó plexire. (szerintem sokkal normálisabb eljárás)

Szóval egy szó mint száz, erre kérdezz rá mielött megveszed a cumót.
Jobb elôre tudni hova "ragasztanak" a srácok. :)

Fogalmam sincs milyen integrált hangrendszert tartalmaz gyárilag, mindenesetre nem szól rosszul.
A beépített hangszorótól ellenben csodát ne várj. Ahhoz vagy fejest vagy egy tisztességes külsô hangrendszert illik csatlakoztatni.
RDaneel_hu

#1365 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 14:27

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 0:22

Node, mittomen, bemegyek a boltba, megmondom a konfigot (ahogy mondjuk neten rendelnem), es egy het mulva kezembe nyomnak egy nagy kartondobozt, hogy nesze itt van kompletten? Ugye nem ilyen pc-s szervizes hazibarkacsos modszeres dolog van (szerintem. remelem :))? :( Par evet lehuztam szervizben, es tudom milyen... Szal  olyan, mint ha most erkezne Irorszagbol, szepen becsomagolva, meg a sör es a rétek illataval, vagy ez hogy van? Komolyan nemtom, de mar nagyon izgat a switch... :)

Hehe, ennyire bejött  :D  :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1366 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 14:55

Ragasztanak ra matricat? Mi a fenenek, azert van a serial number, meg a garlevel. User barmit cserelhet a gepben garvesztes nelkul, kiveve alaplapot. Memoria, winyo, CD DVD, Videokartyat, tapot belerakhat a user, nem jar garanciavesztessel.

#1367 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 01. 16:03

Idézet: H.Andras - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 15:55

Ragasztanak ra matricat? Mi a fenenek, azert van a serial number, meg a garlevel. User barmit cserelhet a gepben garvesztes nelkul, kiveve alaplapot. Memoria, winyo, CD DVD, Videokartyat, tapot belerakhat a user, nem jar garanciavesztessel.

Opsz... kicsit félreinformált voltam.
Matricát ragasztottak rá, igen... de nem az aluházra, hanem belülre a plexire. :)
A Remac pedig semmit nem ragasztott rá.
RDaneel_hu

#1368 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 19:51

Idézet: JonesC - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 15:27

Hehe, ennyire bejött  :D  :D

Mondjuk ugy, a PC-tol van ki a futyim. :)

Es utana neztem, tisztesseges a szoftverkorites. Pl. a blizzard kiad ra minden okossagot. :cool2:

#1369 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 20:02

H.Andras, dobtam privit. :)

#1370 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 01. 20:08

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 20:51

Es utana neztem, tisztesseges a szoftverkorites. Pl. a blizzard kiad ra minden okossagot. :cool2:

Multi gammák kijönnek rá, kivéve a HALF-LIFE multi cuccai.
Na azok sajnos nem. :(
RDaneel_hu

#1371 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 20:14

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 21:08

Multi gammák kijönnek rá, kivéve a HALF-LIFE multi cuccai.
Na azok sajnos nem. :(

Azok nem... Kar, pedig itt a kuponom. Szerencsere szamomra ez nem olyan sorscsapas.. En blizzard jatek erm, imado vagyok :D, nekem ez eleg :)
Es azert az EA is kiad cuccokat.

#1372 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 02. 09:52

Mac Game Database
RDaneel_hu

#1373 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 10:25

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 10:52

Köszi, de ezt tegnap mar atbogarasztam.. :)

es ezt is :)

#1374 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 10:47

:offtopic:

Kép

:cool2:

#1375 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 12:25

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 11:25

www.macosxapps.com

Ha jól látom itt az ingyenes és shareware cuccok vannak felsorolva, a fizetôs programok nem.
RDaneel_hu

#1376 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 12:30

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 13:25

Ha jól látom itt az ingyenes és shareware cuccok vannak felsorolva, a fizetôs programok nem.

Igen, de sajna it seems megszunt, mert 2003 juliusa korul frissitettek utoljara.. :(

#1377 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 09:34

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 13:30

Igen, de sajna it seems megszunt, mert 2003 juliusa korul frissitettek utoljara.. :(

Na igen. :(

Van egy hivatalosabb hely ahol feltüntetik a legújabb (fajsúlyosabb) applikációkat:
Klikk ide!

Szerkesztette: RDaneel_hu 2004. 12. 03. 09:37 -kor

RDaneel_hu

#1378 Felhasználó inaktív   TomPP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 09:54

versiontracker ?
Hallowed are the Ori !

#1379 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 03. 11:51

PowerPC Notes:
IBM launches Power.org,
PowerEverywhere -- Precursors to Power6, and beyond

December 2, 2004
---------------------------------------------------------------------

At an event dubbed "PowerEverywhere Beijing" today, IBM announced its new Power.org consortium, consisting of 15 companies that will participate in the "open standards community around around chips and systems which use Power Architecture technology." While Apple is absent from the list, which includes such companies as Novell, Red Hat, and Sony, IBM's PowerEverywhere strategy will very likely play a significant role in the direction of the Mac platform in the coming years.

At the core of IBM's PowerEverywhere strategy, insider sources report, is eClipz, a project that will deliver a single Power architecture to everything from embedded systems to mainframe computers. eClipz derives its name from IBM's eSeries, iSeries, pSeries, and zSeries, which for the first time will all run on the same processor. Central to eClipz is IBM's forthcoming Power 6 processor and its derivatives. While not specifically part of eClipz, an UltraLite derivative of the processor, P6UL, could very well find its way into Macs, albeit not until 2007 or so when the project is completed. IBM is currently targeting 6 GHz for the first iterations of the Power 6, which will be manufactured using a 65 nm process.

Also in Beijing, IBM announced that it has shipped over 1 million PowerPC 970FX processors, which are used in Apple's current Power Mac G5 line, and that Linux development kits for the PowerPC 970FX and 970GX are available from TimeSys, although IBM has yet to officially announce the PowerPC 970GX, code-named Antares (see below). Apple is expected to adopt the PowerPC 970GX in systems next year.

Antares Update

Confidential documents pertaining to the development of IBM's future single-core PowerPC 970GX and dual-core 970MP processors, code-named Antares, obtained by Think Secret, reveal that Apple has already received a number of prototypes of the processor. Apple is also expected to wrap up Process Verification Testing of the 970MP around the end of January, meaning systems featuring the processor could be ready as early as the Spring including, possibly, the long-awaited PowerBook G5. However, sources continue to report that IBM is working to develop other low-power 970-series processors topping out around 2GHz that could find their way into future PowerBooks instead. Antares will debut at 3GHz.
RDaneel_hu

#1380 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 12:26

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 10:34

Na igen. :(

Van egy hivatalosabb hely ahol feltüntetik a legújabb (fajsúlyosabb) applikációkat:
Klikk ide!

Thx! :cool2:

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »