- Végre.
Talán a hozzáállásuk is megváltozik egy kicsit. Mert nagyon nem ártana.
Így is az utolsó utáni pillanatban teszik mindezt.
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 02. 12. 10:14
Elküldve: 2004. 02. 12. 16:47
idézet:
Ezt írta T2k:
Mielott vki felreertene: szerintem az OSX egy NAGYON JO OPRENDSZER. Vegre vmi, ami az Apple-nek is ertelmet ad (a korabbiak egy ruppot nem ernek). Ez leginkabb a Pantherre igaz, mert a Jaguar IMHO lassu volt - az egyetlen nkar, hogy ehhez a jo kis oprendszerhez meg mindig egy dual G5 kell, hogy olyan sebesseggel hajtson vegre mindent, mint egy atlagosan combos PC.
...
Az OSX MASHOL eros, amit ez a joember nem ert, esetleg majd elmeselem, ha lesz ra igeny.
[/quote]
Mondsza: hol van szerinted az osx nagy erőssége? (A gyengéit már úgyis épp eléggé kivesézted...)
Elküldve: 2004. 02. 12. 18:23
Elküldve: 2004. 02. 12. 18:34
idézet:
Ezt írta ANTIpc:
Mondja az ekezet nelkuli, aki kisbetuvel kezdi a mondatat![]()
[/quote]
Ki a fenet erdekelnek pont az ekezetekAngol win, meg angol office alatt ugyanugy szivas az ekezetek kezelese...
egyebkent meg:
űáéúőóüíííűáúőóüöüűűű
Edit: termeszetesen OSX alatt is mukodnek az ekezetek, ezeket is Panther alol utottem be ide.
[ 2004. február 12.: H.Andras szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 12. 18:48
Elküldve: 2004. 02. 12. 20:36
idézet:
Ezt írta kla:
<OFF>
Csak kivancsisagbol szoktam ide benezni, mivel sajnos kozelebbi kapcsolatom eddig meg nem volt sem a szoban forgo oprendszerekkel (kiveve emu-n de az nem szamit) sem a gepekkel, de szivesen figyelem mi a helyzet ezugyben. De bakker ami itt folyik az IMHO egyszeruen szegyen.
T2k stilusa meg egy ket hete teli almot alvo ket tonnas leszedalt barnamedveben is az egekbe tolna a pumpat, komolyan mondom. Egyszer mar fel kene fogni, hogy lehet emberi hangon is ervelni. A tobbi csak kifogas es rizsa.
Aki csak ilyen stilusban kepes tarsalogni, annak gyogyszeres kezelesen a helye, nem a szabadban az emberek kozott.
</OFF>[/quote]
Birom, hogy aki SOHA SEMMIT nem tesz hozza a forumhoz, annak mindig van vmi megjegyzese velem szemben - de csakis akkor, amikor a hangulatot kell kelteni...
Elküldve: 2004. 02. 12. 20:54
idézet:
Ezt írta H.Andras:
Nos en azt igertem, ha bebizonyitod az igazad, akkor tobbet nem irok ide. Idaig vartam, a tovabbi minosithetetlen beszolasokon kivul, nem sikerult ertelmesen valaszolnod, vagy azt leirni, hogy: Bocs haver, igazad volt, tevedtem, megse vagy hulye lamma!
[/quote]
1. Nem vartal semeddig - idekopizzam azt a minosithetetlenul primitiv, hateves orjongo hulyegyerek szintjen irodott privatot, amivel bombaztal?
Legalabb ne hazudnal...
2. Nem vagyok gyepes tanar - ha meg MINDIG nem erted, mire vonatkozik az X11 (ie mint X Server akar), akkor ez van, engem ugyan nem erdekel, mit gondolsz.
Szeretsz ugy szerepelni, mint aki ert vmihez, kulonosen a Machez - kozben kiderult mar parszor, hogy sem ahhoz nem ertesz, amit arulsz, sem ahhoz, amirol azt allitad, hogy a napi munkat, plane a Machez. Ezzel semmi baj nincs addig, amig
- nem allitasz hajmereszto okorsegeket kontra PC
- nem allitasz hajmereszto okorsegeket pro Mac
ezekkel ugyanis kifejezetten KART OKOZOL azoknak, akik esetleg bedolnek a kisse gyermeteg, am hangosan magabiztos stilusodnak.
Ennyi mindossze a bajom.
idézet:[/quote]
Ezert most en kerlek, hogy tobbet ne irj ide ebbe a topicba,
Ehhez te nagyon kisfiu vagy:
- nem vagy te senki sem hozza
- a forum MINDEN topicja publikus jelenleg
- emiatt mindig ki fogom javitani, ha teveszmeket terjesztesz
Pont.
pontosan azert mert csak kiforgatod az ember szavat,
Az enyemet miert nem tudod kiforgatni? Maseval miert nincs bajom szerinted?
TObbet artasz a Macnek ezzel a szornyu szakbarbar, am total amator fellepeseddel, mint gondolnad. Ha valoban kedveled a platformot, akkor hagyd azokat ervenyesulni, akik ERTENEK hozza.
Vannak itt joparan - te nem tartozol kozejuk.
tokeletesen lenyegtelen, hogy igazad van e valamiben, akkor is minosithetetlen stilusban irsz (tavaly is volt ilyen, most is egyertelmu a szitu).
Lehet. Bar ha megnezed, az elejen sosincs gond - egeszen addig, amig te nem kezdesz ragaszkodni a HULYESEGEDHEZ - lasd a desktop acceleration fogalma, amirol MEGINT kiderult, mhogy halvanylila segedf**god sincs.
Mint ahogy ebben az X11 dolgoban se volt igazad, csak ezt most nem tudtad kicsavarva kimagyarazni.
A problema ott van, hogy nem erted, mirol beszeltem, mire utaltam.
Nos semmilyen formaban nem talalhato barmifele X11 hez kapcsolhato cucc a gepemen! Se X11, se azon futo alkalmazas, es en ezt bizonyitani is tudom, ha akarod a rendszerem minden osszetevojerol tudok neked screenshottal szolgalni!
Komolyan: tisztara, mint egy kisgyerek.
Ilyenkor majdnem megbocsatom neked az osszes hulyeseget, amit osszeirkalsz.
[/QB][/QUOTE]
Ennyit errol..
Egeszen kellemes kis topic volt ez, meg lehet nezni mikortol valtozott flame haboruva...[/QB][/QUOTE]
Meg bizony: amikor kijelentetted azt a marhasagot, hogy a Windowsban nincs desktop gyorsitas - ezt mar nem hagytam szo nelkul.
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:07
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:38
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:43
idézet:
Ezt írta T2k:
Ba'zz, el is felejtettem, amiert jottem: vki latott mar 7457-re epulo procit kozelebbrol? Kivancsi lennek, mennyit dob a dupla full speed L2 (512k 256k helyett, ugye), no meg a 'huvosebb' proci?[/quote]
Trabant tuning?![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 23:19
idézet:
Ezt írta H.Andras:
Folenyeskedes helyett jo lenne ha erre nem csak kamut reagalnal, mert mar igy is mindenki rajtad rohog.
[/quote]
Ez hihhhhhhetetlen... ez az arc...![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 23:20
idézet:
Ezt írta zZsOlTi:
Trabant tuning?[/quote]
Hat... olyasmi...![]()
Elküldve: 2004. 02. 13. 00:40
Elküldve: 2004. 02. 13. 01:18
idézet:
Ezt írta Goodman:
hat ti keszek vagytok ehhez nem tudok mit hozzafuzni
Amugy az OS X windowing systemje nem X11 protokollt hasznal? (nem neztem utana de mintha igy emlekeznek, hogy ahogy a bsd kodra epul a kernel, igy a window system is free alapokon van)
[ 2004. február 13.: Goodman szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Kollegaur legyen olyan gazdam es vegye a faradsagot hogy rakattint arra a linkre az OSX winowing systemjevel kapcsolatban ami be lett ide teve... pliiiiz![]()
Elküldve: 2004. 02. 13. 02:26
idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:
Kollegaur legyen olyan gazdam es vegye a faradsagot hogy rakattint arra a linkre az OSX winowing systemjevel kapcsolatban ami be lett ide teve... pliiiiz[/quote]
rapillantottam meg melobol, de kicsit sok volt a tegnapi nap es nem olvastam vegig.. majd reggel megvizualom jol..
Elküldve: 2004. 02. 14. 10:37
Elküldve: 2004. 02. 14. 11:07
Elküldve: 2004. 02. 14. 14:36
idézet:
Ezt írta RDaneel_hu:
András Neked hány SATA drive van a G5-ösödben?
(az most nem érdekel, hogy RAID-e vagy sem, csak mennyi van benne?)[/quote]
2 db 160 gigas Seagate.
Elküldve: 2004. 02. 14. 14:52
idézet:
Ezt írta H.Andras:
2 db 160 gigas Seagate.[/quote]
Van valami korrekt módszer arra, hogy kivegyem a 2 vinyót, ha már egyszer beleraktam?Egyszerüen lehetetlenség hozzáférni...
Enélkül nem tudom átszerelni a thermo szenzort.![]()