dvd lejátszónak Denon 1930at nagyon tudom ajánlani. nekem az van, nagyon bevált. (előtte 1920am volt)
CAban ha jól tudom nem faroudja scaler van... én kihagynám.
Oppo-t nem ismerem, de Denonnan azért máshogy cseng a neve
htpc imho csak nyűg. rá van kötve pc-re is az egész cuccom (hangkártya digit kimenet erősítőre, vga-ra proji, szóval hang is kimegy rendesen elvileg...). sok állítgatással és szarakodással valószínüleg szebb képet lehetne kihozni pc-ről.
viszont rendes asztali lejátszóval SOKKAL kéynelmesebb és egyszerűbb. divxet is inkább kiírom és beteszem asztaliba, mint hogy pcvel szarozzak.
HD más kérdés, azt asztalival nem egyszerű megoldani. viszont ahányszor próbáltam pcről HD cuccot nézni, annyiszor sz*ptam meg. hol kép szaggatott, hol hang csúszott, hol nem ment ki rendesen a DD hang... kb 5x próbáltam meg, mindig legalább fél órát próbálkoztam, és mindig feladtam, inkább leszedtem kisebb felbontásban a cuccot... ha egyszer sikerül jól belőni, akkor biztos jó, de én egyelőre maradok asztali dvdlejátszónál, ha filmet akarok nézni. dvdre, divxre tökéletes.
HD meg majd egyszer sokára, ha lesz pénzem 1080p projektorra, és mellé passzoló asztali lejátszóra
Szerkesztette: WiZARD 2007. 06. 14. 23:47 -kor
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.