Idézet: donphobos - Dátum: 2007. ápr. 29., vasárnap - 16:56
meg kell gondolni, hogy mennyi a hangja (!), ugyanis valamilyen hűtés van benne.
Az LG mindegyik szóba került modellje fanless design, szóval 0 hangja van.
Idézet
a projektor is gyengus szerintem. először is be kell melegednie.
Ez az max. 2-3 perc legyen a legnagyobb bajom, addig kipattog a mikrós popcorn
Idézet
a jobb színeket csak a nagyon drágák tudják visszaadni, de ehhez be kell sötétíteni. ha fény "szivárog" be, akkor már oda a képminőség.
Tudja fene. Amiket én láttam, és DLP-s volt, azoknak igen meggyőző színmélységük és színhűségük volt. Sötétítés megoldható.
Idézet
itt a kép mérete a legnagyobb előny, de ehhez viszont kikapcsolt állapotban valami nagy fehér falat kell bámulni. esetleg valami motoros (javaslom a villanymotor, bár a motorsportok kedvelői elgondolkozhatnak a belsőégésű motorokon is) vászon kell.
Plazmánál meg valami nagy fekete falat kell bámulni...

Vásznat nem fogok venni hozzá, nincs az az isten, hogy 50k-t költsek egy darab feltekerhető "rongyra". Gipszkarton+Héra
Idézet
a projektor is zúg, a hűtés hangját nehéz elmaszkolni. mert ha nem egyfolytában akció megy, akkor az belesúg az adásba.
Hát, igen...
Idézet
ha most nekem kellene dönteni, akkor maradna egy sima képcsöves TV, 100 Hz és kész. az nappal is látható, a színei jók, nem zúg, nem túl drága és alapvetően egy kiforrott technika. tudom, hogy nagy és nehéz,
Ezt a kört máshol már lefutottuk egy párszor. Mutass egy min. 106 centis CRT-t és már megyek is megvenni. Mellesleg a CRT képe alapvetően nekem is jobban tetszik bármi másnál, egész addig, amíg nem 100 Hz. Az ugyanis ugyanúgy megszenvedi a deinterlace-ből adódó artifact-eket, akkor meg ugyanott vagyunk. Szóval nehéznek nehéz, de nem elég nagy és nem elég jó.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222