Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. dec. 8., szombat - 3:59
Használtat semmi képpen nem szeretnék,az izzó miatt necces. Ahogy nézegetem az árlistákat 170k alatt nincs is olyan,ami nem 800*600-as felbontású.
vagy szánsz rá 40k-val többet és veszel egy écert, vagy amit írtak, veszel 70-100k körül egy még garis projit (vmi olyat ami 2 év garral jött ki, és van még rajta olyan fél, egy év), + izzót 170-ig.*
egyébként lehet, h kicserélik a pilácsot a benq-mben (békéltető testüreg meghozta döntését, ami nem kötelező), és megkapom, elkezdem árulni 120k körül (elvileg izzóra fél év és 2000 óra jár, de feldobtam tértivevényesbe a kérdést a fogyvédő hatóságnak, h miért is kellékanyag mán az égő, mert a rendelet így, műszaki feltételek úgy, kíváncsi leszek milyen választ kapok) és a készüléken magán még van 2 év vissza.
170k-ért* prezis projit filmnézésre venni baromság. mert szar kontrasztok vannak, meg szar felbontás. 120k- ért már bevállalható, főleg ha nem akar sötétíteni az ember és jobbára sporteseményeket, tv-t néz. meg mozizás is azért élvezhető vele. főleg, ha az ember nem látott előtte nem prezis, alacsonyabb fényerejű, normális színkerékkel szerelt házimozis cuccot.
* bocs, szarul olvastam, csak 110k-d van. 10 napon belül kiderül, h mi a helyzet a gépemmel :Đ, de azt mondom vállalj be inkább vmi hitelt/részletet, vagy mittomén, és ne add alább vmi alap belépő hd-s projinál.
Szerkesztette: avman 2007. 12. 08. 11:28 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.